bosuna bozmussun sinirleriniKesinlikle ayni fikirdeyim..aklinca ozel mesaj atarak hakaret edince ortaya çıkmayacak sandi..ama yanildi tabiki..)
Evet ya o cok komik.olmustu)))bosuna bozmussun sinirlerini
yazmayi , saygiyi , gorguyu bilmeyen bir cahile sinirlerini hoplatmaya degmez
ben en cok mune'a konuyu kapatir misin demesine koptum
yazik ozenmis o replige demek ki bide ben yaziyim demis
keske uyelik alirken belli testlerden gecsekEvet ya o cok komik.olmustu)))
Birde galiye almiyorum yazmis ya bana nasil anlamlandirmaya calisayim bilemedim)
Valla iyi fikir.Keske oyle olsakeske uyelik alirken belli testlerden gecsek
Teşekkür ederim sağolun abla,dün gece uyumuştum cevap veremedim.Benim yüzümden kavga etmişsiniz.Valla iyi fikir.Keske oyle olsa
Muhtemelen oda bu konudan tirsmistir tepkisi bu yüzdendir eski sevgili ortaya çıkmış belki yeni sevgilisi var kulağına gider duyar diye endiselidirElim ayağım titriyor.Ben nasıl böyle bir şey yapabilirim bilmiyorum.En başından anlatayım her şeyi.Yazlıktan biriyle tanışıyordum.Sadece yazın aynı şehirlerdeyiz yani,kışın ikimiz de farklı şehirlerdeyiz.Bana çıkma teklifi etmişti kabul etmiştim uzak mesafe ilişkisi yaşadık sonra bitti ama.Neyse eski erkek arkadaşım bana çıkarken hep eski sevgilisinin onu aldattığını filan anlatıp duruyordu ayrıntılarıyla.Kızın adını da söylemişti.Sonra ayrılınca şeytan dürttü arattım kızı.Ask fm diye bir site var gençlere özgü.Hani girip anonim olarak soru soruluyor.Ben de kızın ask fm' sine eski sevgilimin ismini sordum anonim olarak.Çünkü şüphelerim vardı beni kandırmış olabileceği ile ilgili.Sordum tanımıyorum yazmış.Çok şaşırdım ve sinirlendim demek ki bana duygu sömürüsü yapmış kızın adını da karalıyor dedim.Sonuçta hemcinsim.İnstagramdan mesaj attım kıza.Sordum yine bu senin eski sevgilinmiş dedim.Ben öyle birini tanımıyorum bunları kim uyduruyor dedi.Sonra da benden telefon numaramı istedi.Ben de saf gibi verdimAradı beni sesi çok kabaydı sen ne alaka beni rahatsız ediyorsun tanımadığım birisi için dedi.Sen bu çocuğu nereden tanıyorsun dedi.Ben de yazlıktan dedim.Hangi okula gittiğini biliyor musun dedi.Tam hatırlayamıyorum dedim.Bir okul adı söyledi bu okul mu dedi.O an hatırladım hah evet o dedim.Eğer bunu sen uydurduysan sıkıntı yaşarsın dedi.Ben de dedim hayır tabii ki sen sonuçta benim hemcinsimsin.
Sustu sana yalan söylemişler dedi.Ben de dedim ki:Ben ona bu yalanlarının hesabını sorarım dedim. Hayır yapma öyle bir şey dedi.Sen ne yapacaksın peki dedim. Sanane iyi geceler dedi kapattı. Elim ayağım titredi ben böyle bir şey yapacak bir insan değilim gençliğin verdiği cahillikle herhalde böyle abuk subuk bir şey yaptım ne olacak şimdi ne olur beni rahatlatacak bir şey söyleyin kim yalan söylüyor onu da bilmiyorum...Ya şimdi bu olay bana yansırsa ne olur fikirlerinizlis söyleyin...
Isleri iyice karistirirsin. Hani su bataklikta cirpindikca batma gibi.. Yapma boyle bisey. Belki kiz cocukla irtibata gecmeyecek. Bir arkadas ölü taklidi yap yazmis. Onu dinle ve ölüm sessizligine bürün. Elin ayagin dogru dursun birazSizce hiçbir şey yapmayayım mı yoksa eski erkek arkadaşıma meraktan baktığımı açıklayayım mı?
Sağolun galiba haklısınız.Bence de iletişime geçmeyecek gibi.Isleri iyice karistirirsin. Hani su bataklikta cirpindikca batma gibi.. Yapma boyle bisey. Belki kiz cocukla irtibata gecmeyecek. Bir arkadas ölü taklidi yap yazmis. Onu dinle ve ölüm sessizligine bürün. Elin ayagin dogru dursun birazkurt mu var duramiyosun
Aynen evet ses tonu öyleydi korkmuş gibiydi.Bu yüzden iletişime geçmez eski erkek arkadaşımla diye düşünüyorum.Sizce?Muhtemelen oda bu konudan tirsmistir tepkisi bu yüzdendir eski sevgili ortaya çıkmış belki yeni sevgilisi var kulağına gider duyar diye endiselidir
kesinlikle katılıyorum. ne demiş büyüklerimiz yutamayacağın lokmayı ısırma :)Yediğin hurmalar mevzusu olmuş
İyi de olmuş bence hak etmişsiniz
En nefret ettiğim insan modelisiniz,herşeye her koşulda burnunu sokup birşeyler yapmaya çalışan lakin yapamayan.
Haklısınız hem de yerden göğe.Ama bir deli cesareti yaptım işteBu kadar uğraşı, ilgi duyduğun başka alanda yapsan bana başarı, kariyer getirirdi
Değer mi şimdi bir zırtapo için bu kadar merak
Allah aşkına kaç yaşındasın.Şimdi bilmem ne sitesinde üye olan kız,sorulan soruya doğru cevap vermek zorunda mı.Hayatını mı anlatsın.Evet ben onu tanıyorum mu desin.Elim ayağım titriyor.Ben nasıl böyle bir şey yapabilirim bilmiyorum.En başından anlatayım her şeyi.Yazlıktan biriyle tanışıyordum.Sadece yazın aynı şehirlerdeyiz yani,kışın ikimiz de farklı şehirlerdeyiz.Bana çıkma teklifi etmişti kabul etmiştim uzak mesafe ilişkisi yaşadık sonra bitti ama.Neyse eski erkek arkadaşım bana çıkarken hep eski sevgilisinin onu aldattığını filan anlatıp duruyordu ayrıntılarıyla.Kızın adını da söylemişti.Sonra ayrılınca şeytan dürttü arattım kızı.Ask fm diye bir site var gençlere özgü.Hani girip anonim olarak soru soruluyor.Ben de kızın ask fm' sine eski sevgilimin ismini sordum anonim olarak.Çünkü şüphelerim vardı beni kandırmış olabileceği ile ilgili.Sordum tanımıyorum yazmış.Çok şaşırdım ve sinirlendim demek ki bana duygu sömürüsü yapmış kızın adını da karalıyor dedim.Sonuçta hemcinsim.İnstagramdan mesaj attım kıza.Sordum yine bu senin eski sevgilinmiş dedim.Ben öyle birini tanımıyorum bunları kim uyduruyor dedi.Sonra da benden telefon numaramı istedi.Ben de saf gibi verdimAradı beni sesi çok kabaydı sen ne alaka beni rahatsız ediyorsun tanımadığım birisi için dedi.Sen bu çocuğu nereden tanıyorsun dedi.Ben de yazlıktan dedim.Hangi okula gittiğini biliyor musun dedi.Tam hatırlayamıyorum dedim.Bir okul adı söyledi bu okul mu dedi.O an hatırladım hah evet o dedim.Eğer bunu sen uydurduysan sıkıntı yaşarsın dedi.Ben de dedim hayır tabii ki sen sonuçta benim hemcinsimsin.
Sustu sana yalan söylemişler dedi.Ben de dedim ki:Ben ona bu yalanlarının hesabını sorarım dedim. Hayır yapma öyle bir şey dedi.Sen ne yapacaksın peki dedim. Sanane iyi geceler dedi kapattı. Elim ayağım titredi ben böyle bir şey yapacak bir insan değilim gençliğin verdiği cahillikle herhalde böyle abuk subuk bir şey yaptım ne olacak şimdi ne olur beni rahatlatacak bir şey söyleyin kim yalan söylüyor onu da bilmiyorum...Ya şimdi bu olay bana yansırsa ne olur fikirlerinizi söyleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?