• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil insan ile sınanmak..

Ayyy anlamadım kiiiiii nasıl makyaj öğretebilirim böyle mantık mı var..Artık hanımefendi derken bi anda sana ne be sana mı soracama bagladık

Sen makyaji onu bunu birak da, cocuga extra ders mi vermek gerekiyor. Ne oluyor simdi cocuk sinifta mi kalacak. Kalmazsa nasil adapte olacak. Cocugu okuldan da sogutmamak gerek .

Ya ben hic konusmayı düsünmüyorum en iyisi tamamen müdür beye bırakmak sakin kalamazsam hic iyi olmaz
Ya hocam sakin olunmayacak bir durum yok yeriniz de olsam ben gulerdim hatta yarin daha koyu makyaj yapin oyle gidin:KK66:
Bu defada korktu kacti der :KK66:
Gayet net olun sene basin dan bu yana cocuhunuzun egitimine ne kadar zman ayirdiniz aksam beni arayip odevini yapamadi demek disin da diyin.
Makyajim sizi ilgilendirmez yonetmelige aykiri degil beni elestirmek sizin haddinize degil diyin.
Ama sakin sekil de sac bas dalmayin mudurun odasin da:KK66:

Sen makyaji onu bunu birak da, cocuga extra ders mi vermek gerekiyor. Ne oluyor simdi cocuk sinifta mi kalacak. Kalmazsa nasil adapte olacak. Cocugu okuldan da sogutmamak gerek .
Yok canım ilkokulda sınıfta kalmıyo kolay kolay daha önce konustgmda seneye özel ders aldıracagını söylemisti

Ya hocam sakin olunmayacak bir durum yok yeriniz de olsam ben gulerdim hatta yarin daha koyu makyaj yapin oyle gidin:KK66:
Bu defada koktu kacti der :KK66:
Gayet net olun sene basin dan bu yana cocuhunuzun egitimine ne kadar zman ayirdiniz aksam beni arayip odevini yapamadi demek disin da diyin.
Makyajim sizi ilgilendirmez yonetmelige aykiri degil beni elestirmek sizin haddinize degil diyin.
Ama sakin sekil de sac bas dalmayin mudurun odasin da:KK66:
Yaa iste bunları derim de cok da sakin kalamayabilirimmmm ay makyaj konusuna girmeyecem yok.

Oradaki kosullardan haberim yok. Neler yapilir bilmiyorum. Sen banane dememelisin. Elinden geleni yapmalisin.
Annesi benim yaptığımın yarısını yapsaydı keske vallahii yaaa inan asla bosvermeö ama ödevsiz gelen cocuga bi yere kadar müdahale edebiliyorsunuz yok ödev yok

Nereden laf sokacağını bilememiş, saçmalamış. Ciddiye almayın hiç, yazık acıdım çocuğuna böyle ebeveynlerle büyüyorlar sonra ruh sağlığı yerinde bireyler olmaları, başarılı olmaları bekleniyor. Çok acı cidden.
Ben akademik basarıdan gectim bu zihyet bir nesil sonraya tasınıyor asıl dert bu bence

Annesi benim yaptığımın yarısını yapsaydı keske vallahii yaaa inan asla bosvermeö ama ödevsiz gelen cocuga bi yere kadar müdahale edebiliyorsunuz yok ödev yok

Cocuguna belirli bir disiplin veremeyen anneler ogretmenlerden mucize bekliyor. Bazi ogretmenler de ogrencileri basindan saviyor. Arada olan cocuga oluyor.

Cocuguna belirli bir disiplin veremeyen anneler ogretmenlerden mucize bekliyor. Bazi ogretmenler de ogrencileri basindan saviyor. Arada olan cocuga oluyor.
Vicdanen cok rahatım sınfta verilebilecek her seyi verdim yaptım ama cocuk da caba yok anne zaten sekil a da görüldügü bi beyin artık düsünemeyecem daha fazla ki iki hafta kalmıs napayım ki ben

Back
X