• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil insan ile sınanmak..

mesai saatleri dışında velilerle ağız dalaşına girmeyin bence.

Ben size çok kızdım.
Hamilesiniz ve bunun için canınızı sıkıp kendinizi üzüyorsunuz.
Hayatta herhangi bir başarısı olmayan bir kadın için.
Umarım kızı sizi örnek alır.
Haklısınız biraz uyudum ve su an daha sakinim bebeğimi gerdiğime değmez..Tüm gün sakinliğimi korumam ümidile

mesai saatleri dışında velilerle ağız dalaşına girmeyin bence.
Ama cok spontan bi olay aradıgında bunu diyecegini bilsem acmazdım ki bi anda konu makyaja geldi..Dedigim gibi iletisim kurmak zorumdayız gibi bisey yani yıl içinde illa ki arıyorlar

Ve o da buna rağmen 5 gün cocugunu benim yanıma gönderiyormuş
bir daha gulesim geldi. :halay:

Sinek
küçük ama mide bulandirir. ağzının payını versen de anlamaz zaten. Hiç iletişim kurmamak en iyisi bu saatten sonra. Azıcık aklı varsa gelir özür diler zaten.

AHAHA sesli güldüm ya.inanın bence ilk o konuşsun zaten müdür de seviyesini anlayacaktır.siz sakinliğinizi koruyun çıkışta dalın =))

bir daha gulesim geldi. :halay:

Sinek
küçük ama mide bulandirir. ağzının payını versen de anlamaz zaten. Hiç iletişim kurmamak en iyisi bu saatten sonra. Azıcık aklı varsa gelir özür diler zaten.
Ayy istemez özrünü uzak olsun yeterr

Bizim ögretmen numarasini hic kimseye dagitmadi, sinif annesiyle oyle ulaşima gectik... Cocukda bir sorun olsa ogretmen bildiriyormus...

3. sınıfa giden bir oğlum var..çalıştığım için sürekli okula gidemiyorum..izin aldığım günlerden birinde İngilizce öğretmeniyle tanışmaya gittim..kadıncağız şikayete geldiğimi sanmış nasıl bıktırdıysalar ..güzel bir şekilde tanıştık konuştuk asıl normal olması gereken bu ama saçma sapan meselelerle uğraşmaktan bu anormal geliyor..konu sahibi eski brir eğitimci olarak seni çok iyi anlıyorum..eğitim öğretimin 3 sacayağı vardır veli öğrenci öğretmen ..bunlar koordineli hareket etmezse başarı olmaz..ama veli her türlü yükü sizin sırtınıza atmış ..çok sabır diliyorum size

Ne olacakmis siz makyaj yapinca cocuk sizden mi etkilenecekmis biri bana bu mantigi anlatabilir mi?
Begenmiyorsa kendisi alsin çocuğunu egitsin. Iste kapı iste sapı deseydin keske.

Velilerde ne yazık ki genel olarak öğretmene karşı bir tavır alma durumu var hele ki öğrencinin ders başarısı ve davranışları iyi değilse tek sorumlu öğretmen olarak düşünülür ve baskın basanindir hesabı veli gelir öğretmene çatar.

Bir öğrencim sınav esnasında kopya çektiği için velisini çağırdım okula ve veli bana gelip sizi şikayet edeceğim çocuğumun psikolojisi bozuldu siz nasıl çocuğuma kopya çekiyor dersiniz dedi:işsiz: ki öğrenci kopya çektiğini kabul ettiği halde.. bende istedikleri yere şikayet etmelerini ve bu olay esnasinda çocuklarına sesimi bile yukseltmedigimi, kizmadigimi ve bütün sınıfın da olaya şahit olduğunu gayet sakin bir şekilde anlattım. Özür dileyip gittiler ve iki sene boyunca o veliyi bir daha okulda görmedim.

Ne yazık ki meslegimizden ötürü böyle kişilerle sık karşılaşıyoruz sakinliği elden bırakmamak lazım.

:KK70::KK70::KK70:OLAYI UNUTTUM MAKYAJ NE ALAKA BELKİ KISKANMIS :KK70::KK70:ben olsam inadina bi ton daha abartili cikardim karsisina:kızgın::KK70::KK70:

Kızlar sabah geldim okula bahçede beni bekliyor ben önde o arkada direkt müdür beyin odasına gittik ama yoktu iki müdür yardımcımız vardı ikisi de sağolsun cok anlayışlı insamlardır..Başladı anlatmaya bu ben de sene başından beri tuttuğuöm ödev özet çizelgelerimi verdim çocuğun yirmiye yakın eksisi var neredeyse hiç ödev özet yapmamıs..Kendisine defalarca söylemistim seneye özel ders aldıracam demisti hepsini anlattım.Makyaj olayını söyleyince zaten müdür yardımcılarımız bayagı tepki gösterdiler sonra ben en son alın cocugu madem sınıftan dedim çıktım onu da rehber öğretmene göndermisler..cocugu sınıftan almadılar kadın da gitmis .. Şu iki haftayı kazasız belasız bebegimi germeden atlatmam lazm..

Cagirmasaydiniz bile keske.telefonunu falanda acmayin en iyi hic muhattap olmamak.siz kotu durumda olursubz

Back
X