Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bi öğretmene bu şekilde yorum yapamayacaklarını velinin duracağı yeri bilmesi gerektiğini söylediler kadın kendisine hak vereceklerini düsünmüştü kaldı öyle ama ben cocugumu her gün okula gönderiyorum falan zırvaladı..Çpcuga sordular öğretmeninden memnun musun evet şikayetim yok dedi hala cocuga diyo anlat kızım her şeyi napıyosa sınıfta..Ne söylediler makyajı mı?
Dediğiniz gibi cahil anlamaz, boşuna canınızı sıkmayınHiç bi öğretmene bu şekilde yorum yapamayacaklarını velinin duracağı yeri bilmesi gerektiğini söylediler kadın kendisine hak vereceklerini düsünmüştü kaldı öyle ama ben cocugumu her gün okula gönderiyorum falan zırvaladı..Çpcuga sordular öğretmeninden memnun musun evet şikayetim yok dedi hala cocuga diyo anlat kızım her şeyi napıyosa sınıfta..
Azalarak tükenmeleri umuduyla..Dediğiniz gibi cahil anlamaz, boşuna canınızı sıkmayın
Hiç bi öğretmene bu şekilde yorum yapamayacaklarını velinin duracağı yeri bilmesi gerektiğini söylediler kadın kendisine hak vereceklerini düsünmüştü kaldı öyle ama ben cocugumu her gün okula gönderiyorum falan zırvaladı..Çpcuga sordular öğretmeninden memnun musun evet şikayetim yok dedi hala cocuga diyo anlat kızım her şeyi napıyosa sınıfta..
Çocuk bisey yapmıyo deyip durdu hala diyo anlat da anlat..Ayyy 24 tane çocuk var hani ne yapılabilir ki zaten çocuklar makyajdı oydu bu her şeyi gayet de biliyolar hem ne var sanki yaaaa yüzünü bile görmek istemiyorum bi dahaaaaNe yapıyormuşsunuz ki sınıfta?
Kadının derdi çocuğunun okuması değilki aksiyon arıyor kendine :)
O zaten dersini almıştır.Çocuk bisey yapmıyo deyip durdu hala diyo anlat da anlat..Ayyy 24 tane çocuk var hani ne yapılabilir ki zaten çocuklar makyajdı oydu bu her şeyi gayet de biliyolar hem ne var sanki yaaaa yüzünü bile görmek istemiyorum bi dahaaaa
Yuhh!! Bak gorursun "benim sayemde maas aliyorsun" da der bu velisiz zaten her gün makyaj yapıp geliyosunuz ben cocugumu 5 gün sizin yanınıza gönderiyorum
4. Sınıftık canım iki hafta sonra sonsuza kadar cıkacak hayatımdan insAllahhhhO zaten dersini almıştır.
Simdi ne yuzle cocugun durumunu sormaya gelecek.
Gerci okullar da bitiyor.
Seneye de baska sinifa verseler keske sizi.
Bir de bilirmis gibi anlat kizim neler yapiyor demis Alsin cocugunu kendi egitsin. Bu ne saygisizlik .
Aaaaa dedi ben evde ödev yaptıracaksam sen ne iş yapıyosun dedi :) sadece güldüm..Yuhh!! Bak gorursun "benim sayemde maas aliyorsun" da der bu veliayy Allah kolaylik versin. Vardı benim de boyleleri. Anlayissiz veliyle ugrasmak zor.
Inanmiyorum. Gercekten cahilmis.Aaaaa dedi ben evde ödev yaptıracaksam sen ne iş yapıyosun dedi :) sadece güldüm..
Ben dün burda bi arkadaş yazmıştı sağolsun sürekli duvar gibi düsündüm onu o bi duvar melya dedim böyle düsün dedim sürekli simdi bu türün bitmesi için dua ediyorumInanmiyorum. Gercekten cahilmis.
En iyisi o veliyle iletisimi tamamen koparmak. Ya da cocugun ablasi abisi falan yok mu ? Belki anlayabilir sizi. Ben oyle yapiyorum. Baktm anne anlamiyor. Ablayla iletisime geciyorumBen dün burda bi arkadaş yazmıştı sağolsun sürekli duvar gibi düsündüm onu o bi duvar melya dedim böyle düsün dedim sürekli simdi bu türün bitmesi için dua ediyorum
Hocam ben o aileden mümkünse koşarak uzaklaşmak istiyorum ya bu anlamamak falan değil zihniyet iğrenç o yüzden bu zihniyeti soluyan hiç kimseye tahammülüm kalmadı zaten son 10 gün bitse de gitsek oldum yani.En iyisi o veliyle iletisimi tamamen koparmak. Ya da cocugun ablasi abisi falan yok mu ? Belki anlayabilir sizi. Ben oyle yapiyorum. Baktm anne anlamiyor. Ablayla iletisime geciyorum
Anliyorum sizi. Benim de tahammul edemedigim aileler var. Ya sabir diyorum. Zihniyet kötü olunca hic bir sey yapilamiyor, anlamak ta istemiyorlar. Bakis acilari kotu, yapilan seylerin olumsuz yonlerini bulup dillendiriyorlar. Az kaldi şükür :)Hocam ben o aileden mümkünse koşarak uzaklaşmak istiyorum ya bu anlamamak falan değil zihniyet iğrenç o yüzden bu zihniyeti soluyan hiç kimseye tahammülüm kalmadı zaten son 10 gün bitse de gitsek oldum yani.
Emeklerimize yazık ne diyeyim bi kişi de kazansak bi kişidirAnliyorum sizi. Benim de tahammul edemedigim aileler var. Ya sabir diyorum. Zihniyet kötü olunca hic bir sey yapilamiyor, anlamak ta istemiyorlar. Bakis acilari kotu, yapilan seylerin olumsuz yonlerini bulup dillendiriyorlar. Az kaldi şükür :)