- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Duka Tesla
Bakın ben ilgi alanlarımın başkalarından farklı olmasıyla övünüyor değilim derdim insanların başka insanların ne yapıp, ne giydiğinden, ne söyleyip ne yediğinden başka ilgi alanı olmayan insanlar. Burası geniş bir örneklem forumu okuyunca elbette kafama göre olduğunu düşündüğüm insanlar da çıkıyor, başka konularda bilgili bana da bir şeyler öğreten insanlar da çıkıyor, ne bileyim yardımsever insanlar da çıkıyor, çok saçmaladığını düşündüğüm insanlar da çıkıyor ve evet cahil insanlar da çıkıyor. Buna neden bu kadar alındığınızı anlayamadım. Kendini öven, harikayım havalarında gezen bir tip değilim aksine en sert eleştirileri kendime yaparım ancak bu cahilleri alkışlayacağım anlamına gelmez.
Her insan ayrı bir sayfa size katılıyorum ancak potansiyellerini bilinçli olarak kullanmayanlar, gelişime, yeniliğe, bir şeyler öğrenmeye kapalı olup etrafına da doğrunun bu olduğunu dayatanlar, hayatını başkalarının hayatlarını konuşmak üzere kuranlar benim gözümde cahildir ve bunu böyle tanımlamakta bir beis görmüyorum.
Ilk yazdıklarınızı tekrar okuyun soylediklerinizin aksi bir bakış var.
Önce cahili açıkladınız, sonrasında konuştuklarını, devamında bdv. bolumunundekilerden.
Tabiki her kulturden insanlar olacak böylesi kalabalık bir yerde , siz bunu soylemenin kendinizden paydanızı çıkararak soylediniz.
Cahili alkışlamanızı soylemıyor kimse fakat cahiller üzerinden bilimsel açıklamaya komik baktım.