- 2 Şubat 2017
- 3.389
- 3.516
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Bu şaka dediği şeyi kız kardeşinin eşine de yapıyor canım sen kapkarasın bacımın babası gibi duruyorsun flan.Belki iyi niyetinden size şaka yapıyodur. Art niyetle söylenen bişey değil o dediği. Siz sevemediğiniz için her lafını ters anlıyo olablirsiniz.
Patavatsız biri demek biraz. Herkes az çok anlayıp farketmiştir huyunu. Sizde kendi eşinizin hatrına idare edip görmezden gelmeye çalışın.
Ben bu insanı hayatımdan çıkartmak istiyorum kambur gibiyim ya her haftasonuEvet bende hiç hoşlanmam bu tarz konuşmalardan. Ne kadar samimi olunsa da özellikle şahıs erkekse biraz mesafeli olunmalı
al kardeşini başına çal diyesim geliyorBöyle gevşek adamlara cevap vermekten başka bir şey yapmazsın madem mesafe de koyamıyorsun
Şakayla karışık söyle yada ciddi söyle arkasından gül bir şey derse şaka yaptım de geç
Bir daha kahve isterse yap tuzlu kahve götür aa damada gidecekti o kahve sana mı gelmiş de
eşinle konuş bu kadar haz etmediğiniz bi insanı her hafta sonu çekmek eziyetBen bu insanı hayatımdan çıkartmak istiyorum kambur gibiyim ya her haftasonu
Nasıl ya her haftasonu mu??Ben bu insanı hayatımdan çıkartmak istiyorum kambur gibiyim ya her haftasonu
eşinle konuş bu kadar haz etmediğiniz bi insanı her hafta sonu çekmek eziyet
maalesef her haftasonu beraberiz söyledim 40 defa yine onsuz bir program yok maalesef bize.Nasıl ya her haftasonu mu??
maalesef cok patavatsız vay halime.görmezden duymazdan gel napabilirsin başka.kötü niyetli olduğunu sanmıyorum sadece patavatsız gibi.
her pazar 4/5 saat piknik,deniz,ev oturmaları,flanHer haftasonu derken kaç gün, kaç saat?
Birbirlerini arayıp plan yaparlar sürekli eşimle benim gitmediğim günlerde olmuştur tabi.Bence sorun onun cahil olmasından ziyade neden her hafta sonu görüşmek durumunda kalmanız .İki tarafında hiç mi özel günü, anı olmaz .Önce her hafta görüşme olayını çözün zaten sonrası kolay fazla görüşmeyecegin için umursamaz olabilirsin
O neymiş ya hu, her hafta görev gibi.her pazar 4/5 saat piknik,deniz,ev oturmaları,flan
bilmiyorum cnm ya eşim onları arar ya onlar bizi o yüzden de ben sıkıldım artık.Niye her haftasonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?