- 21 Aralık 2014
- 9.064
- 27.927
- 798
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Gerçekten bildirin çekinmeyin.Başka çarem kalmadı zaten geveze insanlara haddini bildirmek gerekiyor
O anda söylemem gereken şey hep daha sonra aklıma gelir benim.E siz ne yapıyorsunuz peki böyle deyince? Öyle bakıyor musunuz?
Benim kayınpederim bu şekilde idiKonu eşimin abisi ki gerçekten her gördüğümde tüylerim üperiyor onu.Eşini ve kızlarını çok sevdiğim halde ondan hiç feyz almıyorum.Eşim sayesinde her hafta sonu beraberiz ve onun cahilce nuhabbetlerini çekmek zorunda kalıyorum.İşte son diyaloğumuz ve daha niceleri var.
"Gelin bana bir kahve yap sana gül gibi oğlan verdik"Sonra eşime dönüyor surata bak,bana dönüyor surata bak .Bıktım bu tarz cahilce muhabbetlerinden mesafe koyamıyorum eşim yüzünden.Eşini ve kızlarını çok sevsemde bu adamı çekemiyorum.Ne yapacagımı şaşırdım Bana dert oldu bu adam.
sizinle ne tarz konuşmalar yapıyordu kp.Benim kayınpederim bu şekilde idi
birkaç defa sustum , sonra açık açık uyarım benimle bu şekilde konuşmayın diye
değişmesi zaman aldı bana karşı, çünkü genel tarzı bu idi.
ama şimdi gayet edepli düzgün konusuyor benimle
siz de uyarın .
eltim çok iyi biri fakat eşi patavatsız .Eşim mesafe koymuyor ama ben koyucam.Eltin vs iyi biri mi onunla vakit geçir bir araya geldiğinizde.
Ayrıca mesafe iyidir neden sürekli görüşüyorsunuz ?
Moralimi bozdu ya onun yüzünden güzelliğimden şüphe eder oldum.Eltin vs iyi biri mi onunla vakit geçir bir araya geldiğinizde.
Ayrıca mesafe iyidir neden sürekli görüşüyorsunuz ?
Ne guzel işte eltinle otur sende .eltim çok iyi biri fakat eşi patavatsız .Eşim mesafe koymuyor ama ben koyucam.
Ay yok canım hiç bozmasın senin güzelliğini vs eleştirmek ona mı kalmışMoralimi bozdu ya onun yüzünden güzelliğimden şüphe eder oldum.
Ya herkesi allah yaratmış kimseye düşmez fakat bazı insanlara bu tür şeyler keyif veriyor.Ay yok canım hiç bozmasın senin güzelliğini vs eleştirmek ona mı kalmış
Ayrıca resimdeki sensen gayette guzel gözüküyorsunYa herkesi allah yaratmış kimseye düşmez fakat bazı insanlara bu tür şeyler keyif veriyor.
Kardeşimin şirketinde calısıyorum bensizinle ne tarz konuşmalar yapıyordu kp.
benim canım teşekkür ederim kendimle problemim yok kendi halime bırakırlarsa eger.Ayrıca resimdeki sensen gayette guzel gözüküyorsun
dervişin fikri neyse zikri de odur.Aklını para bürümüş.Kardeşimin şirketinde calısıyorum ben
kardeşim evlendi mesela
kp bana gelin senin popona tekmeyi koydurursa ne halt edeceksin falan diye konuşurdu
kendisi yüksek linsansı olan , eğitimli biridir bu arada.
aynı şekilde kardeşinin cebine ne kadar para giriyor , sana ne giriyor derdi
şirketiniz ne kazanıyor karınız ne kadar derdi
sizi ilgilendirmez derdim ben de.
kardeşimin maddi durumu iyidir ancak karısının da iyidir ,kp kardeşim için akıllı adammış kimi alacağını iyi düşünmüş falan derdi
benim kp aklı fikri paradır muhabbeti hep para üzerineydi
babamın kaç evi var, annemin kaç evi var
babamın bankada parası var mı
tüm soruları bunların üzerine idi.
evet zaten para işleri ile uğraşan bir işi vardervişin fikri neyse zikri de odur.Aklını para bürümüş.
Boş insanlarla dolu her yer ya moralimin bozuldugu ile kaldım.Bunlara beyin nakli şart benceevet zaten para işleri ile uğraşan bir işi var
ve sürekli kendisini över
benim yerimde kim olsa para konusunda farklı şeyler yapar ben dürüstüm der
Bilemiyorum artık.
Boşboğaz insanlardan nefret ediyorum ben de
siz de mesafeli olun ve uyarın kesinlikle.
eşiniz kızar mı uyardıgınız vakit
eşiniz yokken uyarın ya da:)
Ne alaka ya?maalesef her haftasonu beraberiz söyledim 40 defa yine onsuz bir program yok maalesef bize.
Bundan sonra ben gitmem aptalca muhabbetlerı hiç çekemem terslerim olur biterNe alaka ya?
Kim her haftasonunu abisiyle kardesiyle gecirir ki?
Ne kadar sacma!!!
Tavrinizi koysaniza esinize?
Neden her haftasonu abinle gecirmek zorundayiz neden basbasa olmuyoruz? Desene..
Neden her hafta sonu? Herkes bunu yazmış :) doğal olarak. Siz ayrı bir ailesiniz baş başa kendinize dair planınız yok mu Allah aşkına? Eşinizi kötü alıştırmışsınız sanırım. Bir hafta sonu da siz söyleyin şuraya gidelim diye (baş başa). Siz plan yapmayınca eşinizin tek bildiği şey abisi oluyor herhalde...Konu eşimin abisi ki gerçekten her gördüğümde tüylerim üperiyor onu.Eşini ve kızlarını çok sevdiğim halde ondan hiç feyz almıyorum.Eşim sayesinde her hafta sonu beraberiz ve onun cahilce nuhabbetlerini çekmek zorunda kalıyorum.İşte son diyaloğumuz ve daha niceleri var.
"Gelin bana bir kahve yap sana gül gibi oğlan verdik"Sonra eşime dönüyor surata bak,bana dönüyor surata bak .Bıktım bu tarz cahilce muhabbetlerinden mesafe koyamıyorum eşim yüzünden.Eşini ve kızlarını çok sevsemde bu adamı çekemiyorum.Ne yapacagımı şaşırdım Bana dert oldu bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?