- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi Anteplililili
-
Aynen. Virüs gibi çoğalıyor gruplarUlan hiç işim yokmuş gibi bir de burayı sardınız başıma
Yok anam ben bu karılara yetişememSelammmmmmmmmm bende geldimmmm İstek üzerineaman özelden devam ediceksiniz kalsın burası nolcak, mervoş onada açar bi grup hemencik
Yok ben sessiz ve derinden ilerlemeyi seviyorum artıkBaşkaanım sen de mi sövücen
Hemde atom bombasina ahahahhaha kk ya bir hirosima etkisi olmasin amanDedikodularım özeldir. yanlış ellerde silaha dönüşebilir
HahahahaahhaahSen de kızı iyice şey yaptın
Valla bi anda nasıl 5 sayfa fln olmuş annaaaağğğğğ sizi gidi sizilerYok anam ben bu karılara yetişemem
Olum elizabeth olsam başka ne isterim mesela o mutfak toplamaz, ders çalışmaz çamaşır katlamazSanirsin krloce elizabeth ne isin var olum senin
Sen iyi bilirsin sence atom bombası olur muHemde atom bombasina ahahahhaha kk ya bir hirosima etkisi olmasin aman
Cidden yaaaa bıhtık yaaaaBurada istediğiniz yemekleri konuşabilirsiniz
Hemi de varyantlıAynen. Virüs gibi çoğalıyor gruplar
Merdane güzelmişBurasi benim lutfen sizi disari alalim hanifendi lagnet bayan
Sen her yerdesinBaşkaanım sen de mi sövücen
Bir Rusya / Abd / Ukrayna krizi değeri vardırSen iyi bilirsin sence atom bombası olur mu
AhahahBurada istediğiniz yemekleri konuşabilirsiniz
kızdıranın topunu kesebilirizgeldim kime sövüyoz
aaaaaa burayı sen rahatlatmak için açmadı mı mevree
bu çok iyi yaaDedikodu makinesi ayağınıza geldi
5 dakikada yapılır hemen teslim edilir
Çok fena şeyler dönüyor albayım. aşçı uşağa uşak bahçıvana bahçıvan da hepsineBir Rusya / Abd / Ukrayna krizi değeri vardır
Sen kaşındın bende yardim ettimUlan hiç işim yokmuş gibi bir de burayı sardınız başıma
Yo merve de neden açtığını bilmiyoraaaaaa burayı sen rahatlatmak için açmadı mı mevreebi kere di hele
bu çok iyi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?