Hangi tarafın anne babası..Cahil anne ve baba
Ne yapıyorlar peki bunların dışında..Anne babanın cahil olmasından kastım eğitim durumları değil babam üniversite annem lise mezunu okumak cehillerini almış ama cehaletleri baki kalmiş. Okumuş cahile kara cahil derler ya işte o söz tamda benim anne ve babamı anlatıyor. Anne babalık güdülerinin gelişmemiş olması egodan arınmamış kişilikleri saygısız ve düşüncesiz tavırları... İnsan büyüdükçe aslında eskiden farkında olmadığı şeyleri fark ediyor, bunları sindirmeye çalışmak çok yorucu cahil arkadaş olsa görüşmezsin ama cahil anne ve babaysa işte ne yaparsan yap bu durumu bitiremezsin en acısıda insanın hatası kabul etmeyecek kadar cahil olması. Çocuğunu motive etmek yerine sürekli eleştirmek ve anne baba oldukları için çocuğuna hertürlü hakareti edebileceğini çocuklarının hayatını onların istediği gibi yaşamaya mahkum bırakmaları anlatmakla bitiremem okadar içim doluki benimle aynı duyuları ayaşayan yada empati kuarabilicek birileri varmı diye yazdım bu yazıyı
Kaç yaşındasınız? ya da profilinizdeki gibi 36 gerçekmi?Anne babanın cahil olmasından kastım eğitim durumları değil babam üniversite annem lise mezunu okumak cehillerini almış ama cehaletleri baki kalmiş. Okumuş cahile kara cahil derler ya işte o söz tamda benim anne ve babamı anlatıyor. Anne babalık güdülerinin gelişmemiş olması egodan arınmamış kişilikleri saygısız ve düşüncesiz tavırları... İnsan büyüdükçe aslında eskiden farkında olmadığı şeyleri fark ediyor, bunları sindirmeye çalışmak çok yorucu cahil arkadaş olsa görüşmezsin ama cahil anne ve babaysa işte ne yaparsan yap bu durumu bitiremezsin en acısıda insanın hatası kabul etmeyecek kadar cahil olması. Çocuğunu motive etmek yerine sürekli eleştirmek ve anne baba oldukları için çocuğuna hertürlü hakareti edebileceğini çocuklarının hayatını onların istediği gibi yaşamaya mahkum bırakmaları anlatmakla bitiremem okadar içim doluki benimle aynı duyuları ayaşayan yada empati kuarabilicek birileri varmı diye yazdım bu yazıyı
33 yaşındayımKaç yaşındasınız? ya da profilinizdeki gibi 36 gerçekmi?
tam olarak napıyorlar size yanlış anlamayın cümlelerinizde cahil anlamıyorlar gibi kelimeler var hep yani yaşınızı söylemeseniz 14-16 yaşında ailesi tarafından serbest dolaşabilmesine izin verilmediği için isyan eden genç kız sitemi derim33 yaşındayım
Taraf derken herhalde bölge olarak sordunuz iç anadolu bölgesi ama doğu kültürüHangi tarafın anne babası..
Ne yapıyorlar peki bunların
tam olarak napıyorlar size yanlış anlamayın cümlelerinizde cahil anlamıyorlar gibi kelimeler var hep yani yaşınızı söylemeseniz 14-16 yaşında ailesi tarafından serbest dolaşabilmesine izin verilmediği için isyan eden genç kız sitemi derim
tam olarak napıyorlar size yanlış anlamayın cümlelerinizde cahil anlamıyorlar gibi kelimeler var hep yani yaşınızı söylemeseniz 14-16 yaşında ailesi tarafından serbest dolaşabilmesine izin verilmediği için isyan eden genç kız sitemi derim
Ondan bahsetmedim aslında kendi aileniz mi yoksa k.valide mi diye.Taraf derken herhalde bölge olarak sordunuz iç anadolu bölgesi ama doğu kültürü
Kendi ailemOndan bahsetmedim aslında kendi aileniz mi yoksa k.valide mi diye.
Anladım ailemin yaptıklarına cahillik kelimesinden başka bişey yakıştırmak istemiyorum oyüzden. Ben 14 yıllık evliyimtam olarak napıyorlar size yanlış anlamayın cümlelerinizde cahil anlamıyorlar gibi kelimeler var hep yani yaşınızı söylemeseniz 14-16 yaşında ailesi tarafından serbest dolaşabilmesine izin verilmediği için isyan eden genç kız sitemi derim
Mesela benim evime geldiler annem eşimin yanında sen benim gibi güzel yemek yapamıyorsun ben senden daha dincim daha sağlıklıyım dediBir kaç örnek verseydiniz de karşılaştırma yapsaydik ne yapıyorlar mesela anlasamadiginiz konular ne ?
Mesela babamlarda kalırken kızımın vücudunda para büyüklüğünde kabarcıklar çıktı ben acile götürmek istedim eşimde kabul etti babam gerek yok dedi ben ısrar edince babam eşimin yanında beni dövmek için üzerime yürüdüNe yapıyorlar peki bunların dışında..
Neden böyle bir cümle kurdu hastamiydiniz o an ? anneniz patavatsız biraz galibaMesela benim evime geldiler annem eşimin yanında sen benim gibi güzel yemek yapamıyorsun ben senden daha dincim daha sağlıklıyım dedi
Eşiniz ne yaptı bu durumda ve hala görüşmüyormussunuz ailenizle ?Mesela babamlarda kalırken kızımın vücudunda para büyüklüğünde kabarcıklar çıktı ben acile götürmek istedim eşimde kabul etti babam gerek yok dedi ben ısrar edince babam eşimin yanında beni dövmek için üzerime yürüdü
Neden böyle bir cümle kurdu hastamiydiniz o an ? anneniz patavatsız biraz galiba
Annem her ortamda Kendini ispatlamaya ve egosunu tatmin etmeye çalışır Bunu yaparken evladını bile harcar. Yo hasta değilim ama..Neden böyle bir cümle kurdu hastamiydiniz o an ? anneniz patavatsız biraz galiba
Eşim ne yapsın bazen beni onlara karşı korumaya çalışıyor bazende ne yapayım senin ailen diyorEşiniz ne yaptı bu durumda ve hala görüşmüyormussunuz ailenizle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?