Kişiliği böyle demekki senlik bir durum değil..babanızın üzerinize yürümesi feci birşey,evli ve çocuklu bir bayan olarak yerinizde olsam ailenizle konuşur size olan davranışlarını düzeltmelerini aksi takdirde araya mesafe koyacagimi söylerdim...Annem her ortamda Kendini ispatlamaya ve egosunu tatmin etmeye çalışır Bunu yaparken evladını bile harcar. Yo hasta değilim ama..
Araya defalarca mesafe koydum aylarca küs kaldım sesimi dahi duymadılar ama egolarından ödün verip kızım seni kırdık deme olgunluğunu göstermedilerKişiliği böyle demekki senlik bir durum değil..babanızın üzerinize yürümesi feci birşey,evli ve çocuklu bir bayan olarak yerinizde olsam ailenizle konuşur size olan davranışlarını düzeltmelerini aksi takdirde araya mesafe koyacagimi söylerdim...
O zaman görüşmeyeceksiniz belki bazılarına katı gelebilir ama ben beni aşağı çeken ailem bile olsa siliyorum birbirimizin hayatını güzelleştirmek için varız ..ne anlamı var yoksa aile olmanın ?Araya defalarca mesafe koydum aylarca küs kaldım sesimi dahi duymadılar ama egolarından ödün verip kızım seni kırdık deme olgunluğunu göstermediler
Doğru söylüyorsunuz babam bugün benim yaşadığım şehire kendi yapması gereken bir iş için geldi 1 hafta önce eşim ameliyat oldu buraya kadar geldi uğramadı diye laf etmeyelim diye bize uğradı ve biz 3 ay önce yeni evimize taşındık babam tırnaklarını kesmek için tırnak makası istedi ve bana eşimin yanında düblex evde oturuyorsunuz tırnak makasınıza bak dedi büyüğünü alamadınız mı dedi. şaka gibi gerçekten anlatması bile saçma çayın yanına koyduğum gün kurusunu yerken bu kötü bundan bidaha almayın dedi üzüm kurusunada bu iyi değil bunu nerden aldınız adıyamanınki kocaman bu küçük sevmedim dedi hep eleştiri hep kusur bulma yani bilmiyorum nediyeceğimi şaşırmış durumdayımO zaman görüşmeyeceksiniz belki bazılarına katı gelebilir ama ben beni aşağı çeken ailem bile olsa siliyorum birbirimizin hayatını güzelleştirmek için varız ..ne anlamı var yoksa aile olmanın ?
Yaşları kaç ailenizin ? ay ikiside aynı patavatsız cocuklugunuzu hayal bile edemedimDoğru söylüyorsunuz babam bugün benim yaşadığım şehire kendi yapması gereken bir iş için geldi 1 hafta önce eşim ameliyat oldu buraya kadar geldi uğramadı diye laf etmeyelim diye bize uğradı ve biz 3 ay önce yeni evimize taşındık babam tırnaklarını kesmek için tırnak makası istedi ve bana eşimin yanında düblex evde oturuyorsunuz tırnak makasınıza bak dedi büyüğünü alamadınız mı dedi. şaka gibi gerçekten anlatması bile saçma çayın yanına koyduğum gün kurusunu yerken bu kötü bundan bidaha almayın dedi üzüm kurusunada bu iyi değil bunu nerden aldınız adıyamanınki kocaman bu küçük sevmedim dedi hep eleştiri hep kusur bulma yani bilmiyorum nediyeceğimi şaşırmış durumdayım
Eşiniz ne yaptı bu durumda peki.Mesela babamlarda kalırken kızımın vücudunda para büyüklüğünde kabarcıklar çıktı ben acile götürmek istedim eşimde kabul etti babam gerek yok dedi ben ısrar edince babam eşimin yanında beni dövmek için üzerime yürüdü
Babam 65 annem 57 çocukluğum tam bir tranva ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bunlara hak ettikleri cevabı verince ya küfür ederler eğer susmaz halkını savunmaya devam edersende yaşın kaç olursa olsun seni dövmeye çalışırlar yani ben ne yaptıysam olmadıYaşları kaç ailenizin ? ay ikiside aynı patavatsız cocuklugunuzu hayal bile edemedimsen iyisini biliyorsan gelirken alıver baba deyin benim eşimin annesi biraz böyle arada bozmaya çalışır bende gülümseyerek veririm cevabını
Eşim ne yapsın çoğu zaman bana destek olmaya çalışıyor. Bazende ne yapayım senin ailen diyor. eşimden bişey beklemekte saçma olur ben ailem oldukları halde baş edemiyorum neticedeEşiniz ne yaptı bu durumda peki.
Eşinizin yanında sizin üzerine gelebilecek kadar acımasız bir baba varsa,hiç görüşmeyin ailenizle sizin adınıza daha sağlıklı olur.Ne yapsın çoğu zaman bana destek olmaya çalışıyor. Bazende ne yapayım senin ailen diyor eşimden bişey beklemede saçma olur ben ailem oldukları halde baş edemiyorum neticede
Bende öyle yapma kararı aldım kendilerinede durumu bildirdim.Eşinizin yanında sizin üzerine gelebilecek kadar acımasız bir baba varsa,hiç görüşmeyin ailenizle sizin adınıza daha sağlıklı olur.
Yetişkin bir kadın olan kızını çocuğunu hastaneye götürmek istedi diye dövmeye kalkan bir baba, aile ortamında kızına ben senden daha güzel yemek yaparım, ben senden gencim dincim diyen yüksek çamur egolu bir anne!! Hatanız ne olursa olsun haklısınız. Ne yaparsınız ki ebeveynleri ve kardeşleri seçme şansımız olmuyor hayatta. Demek ki bu hayatta sizin de sınavınız ebeveynlerinizmiş. Neyse ki mesafe olarak yakın değilmişsiniz. Yapabileceğiniz de olabildiğince uzak durmak. Gidip yanlarında kalmayın, sık ve uzun süre ziyaret etmeyin. Örneğin tatile giderken, gelirken bir yemek yeme molası için uğrayın. İşi eşi çocukları vs yi bahane edin, özlesek de bu kadar zaman ayırabiliyoruz artık düşüncesi ile hareket edin. Onları da gelmeye kalmaya zorlamayın tabi ki. Mesela babanız şehrinize geldi uğramadı diye tepki göstermeyin. Telefon açarsa eğer vaktin olursa yemeğe /çaya uğra baba deyin, vaktim yok mırın kırın diyorsa hiç alınganlık göstermeden iyi yolculuklar dileyin. Eşinize de bu kararınızdan bahsedin ama eşinize devamlı kötülemeyin ailenizi.( Dünya halidir, eşinizin gerektiğinde ailenizin sizin yanınızda olacağını bilmesi faydalıdır) Ziyaretler dışında telefon iletişimleriniz de kısa ve öz olsun. Her şekilde mesafeniz olsun. İleride yaşlılıklarında onlara sabır ve merhametinizin tükenmemiş olması için şimdi uzak durmanız lazım böyle insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?