cahilmiyim?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
selam kizlar tekrar ben..

gecen zamanlarda daha dogrusu 2010yilindan suana kadar yasadiklarim beni biraz tüketti.. yani biraz derken fazla fazla kafadan bazen baglantilarim kopuyor dengem bozuk.. falan filan neyseee kisa keseyim..

ailemin kesinlikle istemedigi biriyle hayatimi birlestirdim ve artik hayatimda ailem yok.. belki bayram gelince görürüm dedim ama duyduklarima göre beni kesinlikle silmisler..yani sansim 0.. bu durumlar, beni feci negatifliye sürüklüyor, heran aglamakliyim..

canimin cigeri, hayat arkdasim, gülen yüzüm biraz kafamizi dagitmak ve kendimizi gelistirmek adina ascilik kursuna yazilmayi önerdi.. ve sürekli mesgul olursak, hep yeni yerler görürsek, yeni bilgiler edinirsek, bu günleri atatirmisiz..

acaba bana cahil mi demek istedi de yeni bilgi edinelim diyor.. sanki ben kirilmayim diye böyle bir cümle kurmus olabilir mi?

zaten mutfak isinden pek anlamiyorum, ascilik kursunu zaten bu yüzden önerdigi kesinde..sanki gözüne mi batiyorum yada haraktlerim??

cidden cokmu takintili neyim ben yaa..

Bence kötü niyetli bir şekilde, bir şey ima etmek için söylememiştir. Düşünceli biriymiş ki sizin bunalıma sürüklendiğinizi görünce sizi oyalamak için böyle bir öneri ortaya atmış. Belki özellikle aşçılık kursu seçmesi kendi çıkarı için de olabilir, ama eşi aşçılar gibi yemek yapsın kim istemez ki :) Eşinizle birlikte yeni şeyler öğrenin, yeni şeyler deneyimleyin, mutluluğunuz günden güne artsın. Bu arada umarım ailenizle de ilişkiniz zamanla düzelir.

senin özgüvenin yerlerde geziyor canım....

vhalla marioyu seçmek sana hiç mi hiç yaramadı...

anlıyorum ailenden dolayı böylesin ...ilk defa onlardan koptun ...

ama toparlan...

azcık kendine güven lütfennn...olan sana oluyor ....

Aile dışında çok özendiğim bir aşk yaşamışsınız ne mutlu size.
Hele sevgiliniz,bulunmaz hint kumaşı gibi birşey.
Ve sizi çok seviyor.
Kesinlikle herhangi bir iğneleme yapmamıştır..
Düşünüyor sizi..
Kendini yıpratmayın sizde..
Mutluluğun tadına varın

senin hüsnü kuruntun... çocuk kendisi de yazılıyor kursa sonuçta, sadece seni göndermiyor ve zaten yurtdışında genelde erkekler yemek yapıyor bildiğim kadarıyla, yemek yapmadıklarında da sofra toplayıp bulaşığı yıkıyorlar. çocuk hem faydalı hem meşgul edici bir meşgale bulmuş, sen saracak yer arıyorsun. kendine gel artık...

Arkadaşım sen hakikaten iyi değilsin bi psikologa görünmeni tavsiye ederim.Adamın sana tamamen iyi niyetli söylediği birşeyi "ben cahil miyim" diye algılamışsın ya hakikaten normal değil bu.Hayatı kendine de ona da eziyete çevirme bu gidişle eşinden de olursun.

Son düzenleme:

bilmiyorum tabiki bütün hepsimi evde yemek yapiyor diye ama bizim evde o yapiyor cünkü daha tecrübeli ve bilgili.. ama yaptigi yemek 3gün gidiyor bize.. bazen ben makarna yapiyorum yada tavuk, patates fln ama onunki kadar lezzetli olmuyor.. hem zaten o kadar bogazina düskün tipler degiliz..

yaa canim sarmadim..ona bana cahilmi diyorsun heeyy..gibi seyler demedim.. sadece o an bana cahilmi demek istedi diye düsündüm ..

bazen ona sarıyorsun, çoğu zaman da kendine sarıyorsun, kendine dert edinip sorun ediyor ve buraya konu açıyorsun. sonuçta yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek, yeni tecrübeler edinmek, kendine bir şey katmak güzel ve insan için faydalı olan bir şey, o da o anlamda demiştir, sonuçta o da bunları yaparak kendine yeni şeyler katacak. senin cahil vs. olduğunu düşünse seninle evlenir, senin için onca şeyi göze alır mıydı. bir daha bu çocukla ilgili olumsuz konu açmanı yasaklıyorum senin

çocuk sana iyilik yapmak istemiş ayrıca sen artık evli bir bayan az yemek öğren sen erkekmisin bayan dediğin yemek yapar

öncelikle türk dili konusunda biraz cahil olduğunu söylemeliyim. Soru eki olan -mı, -mi ayrı yazılır. Yani başlığın şöyle olmalıydı: "cahil miyim?". Tabii ki bu tarz bir cahillikten bahsetmediğini biliyorum. Maksat güzel dilimiz doğru kullanılsın:) Konuya dönecek olursak eşin çok mantıklı bir öneri sunmuş sana bunun cahillikle hiçbir alakası yok. Çok şanslısın böyle düşünceli bir eşin olduğu için. Hiç böyle şeyleri kendine dert etme ve kıymetini bil

arkadasim merhaba. oncelikle allah mutlulugunuzu daim etsin. anladigim kaaariyla esini cok srviyorsun. fakat dicegim oki allah bozmasin ama kesinlikle gelecekle ilgili esinin sunmus oldugu teklifbiyi hosta. nereye kadar meskuliyet icinde olabilirsin ki?? kisa kesecegim. bu yalan dunyada daha nekadar yasariz bilmem. ama ailenin ici kan agliyordur. biran once esinle birlikte ascilik kursu dusunmeden, ailevi huzuruna bakin. kafa kafa verin. ailen sizi kapidan kovuyorsa bacadan girin. kesinlikle bu ramazan ayinda bagla bu isi derim arkaaasim. annen seni 9 ay karninda tasidi. olan olmus. bosver. sen adim at, ailesiz olmaz. insallah olmazda yarin birgun cicim aylari biter esinle kavga edersin gidecek yerin olmaz. seni koruyup kollayacak ailennolmaz. erkekler boyledir. esimden biliyorm. iyide olsa, tartisma anlarinda yabanci biri kesiliyor. sen sahipsiz degilsin. ailenden biri allah gostermesin vefaat ederse vicdan azabi cekersin. bak onumuz bayram. insallah iyi haberlerini bekliyoruz canim. allaha emanet ol

cahilsin demek istememiştir bence. zaten canın sıkılıyor, yeni şeyler kafanı dağıtır bu sayede bir taşla iki kuş vurursun. hem yemek konusunda ilerlersin hem de yeni şeyler öğrenirsin.

ima etmek isetese bile ne güzel bir yol bulmuş, ne kadar ince. çok güzwl br fikir aşçılık okulu, kuruntularla kendini heba etme

Bu ara psikolojiniz bozuk olduğundan batmış sanırım..
Mutfakta hem kendinizi geliştirmeniz hem de kafanızın dağılması için önermiş olmalı..
Rahat olun..

Yabanci kocalar ne kadarrr ideall kocaa yahuu esmerimm evlilik hayatinii boyle dizi dizi yazsana resimde paylas yada benle paylas :)) mutluluklarrrr tekrardann

Evet cahılsın ...
Esının ne demek ıstedıgını anlamayacak kadar cahılsın ...
Kendıne gell bence , toparlan ...
Ozguvenın nerede ? Onu bul ve kaybetme

Ne mutlu ki seni düşünen bir eşin var Ne güzel kendini geliştirmen için yanında oluyor.
Aile sorunun da inşallah çözülür en yakın zamanda. Bir aile evladını kolay kolay silemez.

son konularında kardeşinle ilgili yazıyordun
evlendın mi mario ile? :26:
bu arada, yemek yap demesi kötü bişi değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…