- Konu Sahibi sevgideniz
-
oğlum 3 yaşında, calliou başlayınca tüm dikkatini ona veriyor, normalde televizyonla çok ilgisi yok, sadece sevdiği bir iki çizgi filmi izliyo. calliounun en büyük faydasını araba koltuğu aldığımızda gördüm, oğlum hayatta koltuğa oturmak istemiyodu, calliou da malum hep koltukta, kemeri bağlı, onda gördükçe ve ben vurguladıkça bunu, sorunsuz oturdu.
yalnız aile beni bunalıma sokuyo, bu kadar evcil ve ev işlerini sürekli yapan bir baba, bu kadar sosyal ve sabırlı bir anne, uslu bir kardeş, hemen laftan anlayan çocuklar...keşke gerçekte böyle olsa...
oğlum üzerinde olumlu etkileri var, o yüzden izlemesinde bi sakınca görmüyorum.
benim oğlum 3.5 yaşında kayyu mübtelası oyunlarımaz biledeğişti.ablamız rozi oluyor kedimiz gilbırt kendisi kayyu.önceden motor isterdi şimdi itfaiye aracı istiyor.iyi hoş çok güzel çizgi filim fakat hiç dikkatinizi çektimi kayyu yemekden veya birşey içdikden sonra ağzını koluna siliyor oğlum hiç böyle yapmazdı nerden nerden derken birgün onla izlerken gördüm kayyu ve babası öyle yapıyorlar.böyle bir çizgifilimde olması beni çok üzdü.daha düzeltemedimgamyoncuiremsu
Hiç üzülmeyin, biz kayuyu istemeye gidicez bu hafta şekerimizi çiçeğimizi alıp gidiyoruz. Kızımla evlendiricez
benim kızım da hastası,26 aylık mümkün olduğunca izletmiyorum,onun saati yaklaşırken tv kapatıyorum ya da başka kanala geçiyorum çünkü çok olumsuz etkileniyor. örneğin bir gün istediği bir şey olmayınca caillou gibi kendini yere atıp debelenmeye başladı,bunu nerden gördün kim byle yapıyor diye sorduğumda caillou dedi,bunun gibi başka olumsuz davranışları var da var caillounun.
caillou yerine winnie the pooh un oyuncaklarını,vcd lerini,boyama kitaplarını,hikaye kitaplarını aldım,şimdi winnieyi çok seviyor uyku arkadaşı oldu :) cailloudan daha eğitici.
benim kızım da hastası,26 aylık mümkün olduğunca izletmiyorum,onun saati yaklaşırken tv kapatıyorum ya da başka kanala geçiyorum çünkü çok olumsuz etkileniyor. örneğin bir gün istediği bir şey olmayınca caillou gibi kendini yere atıp debelenmeye başladı,bunu nerden gördün kim byle yapıyor diye sorduğumda caillou dedi,bunun gibi başka olumsuz davranışları var da var caillounun.
caillou yerine winnie the pooh un oyuncaklarını,vcd lerini,boyama kitaplarını,hikaye kitaplarını aldım,şimdi winnieyi çok seviyor uyku arkadaşı oldu :) cailloudan daha eğitici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?