Caka satan insanlar ?

Bana ütü almış vardı evde ama işime yaradı güzel bir ütüydü , saolsun düşünmüş ama bence bu hediyeler bile gösteriş şov yapıyor .
Evde ütun varsa niye kabul ediyorsun, sagolsun düşünmüş diyorsun da babasının hayrina degil heralde kadın benzer miktarlarda geri dönüşünu bekler bu isin kuralı budur. Birde gösteri sov yapıyor diyorsunuz da kabul etmeseydiniz yapamazdi.

Benim bildiğim gün mevzusu para veya altın ile olur.Hediye ile olan günde illa tartışma konuşma dedikodu olur...

Ben 100 liralık birşey alabilirim öbürü tutar 300 liralık birşey getirir ben alamam o hediyenin altında ezilirim...

Olmaz yani mantığa ters...

Yada miktar belirlersiniz örneğin 200 liralık hediye alınacak diye ama yine de saçma, evimde olan bir şey geldiğinde istemiyorum deme şansım yok çifter çifter mi kullanıcam... Bu mevzu her türlü saçma...

Pahalı hediyeler aldıysa karşılığını beklemek hakkı.
Ben aynı ayarda bir şey götürmeseydim ezilirdim.
Rahatsız olacaksanız baştan "bu ayarda hediye fazla, kabul edemem, lütfen mütevazi hediyeler alalım birbirimize, alamayanlarımız olabilir çünkü" gibi konuşulabilirdi.
Ama başlangıçta kimse böyle demedi. Hediyeyi gayet güzel kabul etti. Kadın aynı ayarda bir şey bekleyince tu kaka oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…