Çakıl Taşları Fox Tv

LOCA

Kaçıyorum Kovalama!
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
9.667
265
363
37
Kocaeli
Arka Sıradakiler dizisi ile gençleri ekran başına toplayan Fox tv, şimdi de Kanal D'nin iddialı dizisi Kavak Yelleri'ne rakip olacak yeni bir diziyi ekrana sürüyor..

Başrolünü "Baba Ocağı" dizisiyle adını duyuran Selim Gülgören'in oynadığı "Çakıl Taşları" isimli yeni dizi, jeneriği ve müziği ile Kavak Yelleri'ni andırıyor..

Tanıtım fragmanlarının dönmeye başladığı dizi çok yakında Fox tv 'de başlıyor.

ALINTIDIR

Son düzenleyen: Moderatör:
baba ocağından sewerim bu çocuğuzemuszemus güzel bir dizi olursa izlenir

işallah güzel bi dizidir ve suyunu çıkarmadan biter

aman melekler korusun kavak yelleri yeterince yetti gençlik dizleri hamile kalıp onun bunun arkadaşlarına aşık olmaktan ibaret oldu çıktı değişik bişiy yok buda kesin öyledir

İnşallah Kavak Yelleri veya Melekler Korusun gibi sapıtmaz,tadında bırakırlar şakkıdı

bende onu diliyorum yıllarca süren dizileri sevmiyorum 1 sene içinde bitmeli,herşeyi tadında bırakmak lazım.

Kavak Yelleri zaten yaz dizisi olarak düşünülmüş ilk başta.17 bölüm olarak ayarlamışlar sanırım.Ama sonradan böyle işte ölenler geri diriliyor vs. vs -tatlicadiarzu-
1 sene boyunca daha dizi izleyemem zaten yazın bunu izlerim artık kaydirigubbakcemile3

kavak yellerini izlemedim hiç fragmanlardan az çok biliyorum.iyiki izlememişim kaydirigubbakcemile3 peki kim hortladı o dizidekaydirigubbakcemile3

2 senedir ben de izlemiyorum pek.1 senedir hiç açıp da bakmadım ama ilk zamanlar fanatiğiydim kaydirigubbakcemile3
Aslı'nın kalbi durdu,geri çalıştırdılar.Efe geçen sene öldü sanırım,şimdi ölmemiş gibi birşeyler yapıyorlar filan.
Ay takip edemiyorum artık Mine vuruldu heralde ona da birşey olmaz sempatiksalakcinni :roflol:
Saçma yani -tatlicadiarzu-

şimdide mineyi öldürüolar galiba heran o hortlayabilir loca dikkat kaydirigubbakcemile3

kız maşallah bu takip edememiş halin mi her artıntıdan haberin var kaydirigubbakcemile3

kız maşallah bu takip edememiş halin mi her artıntıdan haberin var kaydirigubbakcemile3

Reklamlardan görüyoruz bir de arkadaşlar filan izliyor ya sırnaşık şey
Ezel'i mesela hiç açıp izlemedim ama temel olayları biliyorum artık :içelim: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…