- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi asfarovski
-
Annem bu un corbasini sutle yapardi unu aynen sizi gibi yapardi ben iri taneli olmasini isterdim ozellikle elinize saglik basarilar
Geldi geldi kuzum ama geç becerdim yüklemeyiCanım resimlerin nerede
Ben de küçük severim.Bazen katı şekilde hamuru yoğurur rendelerim veya rondoda ufak parçalara ayırırım.Çok teşekkür ederim canım fakat bizde özellikle bizde küçük istenir. :)
Bunu elde ufalayarak yapıyoruz canım babaannemden öğrendimBen de küçük severim.Bazen katı şekilde hamuru yoğurur rendelerim veya rondoda ufak parçalara ayırırım.
Biliyorum canım,bazen ben de elde ufalarım ama istediğim gibi küçük olmadığı zaman(biraz zor geliyor)Bunu elde ufalayarak yapıyoruz canım babaannemden öğrendim
valla hiç aklıma gelmemişti o yöntem teşekkür ederimBiliyorum canım,bazen ben de elde ufalarım ama istediğim gibi küçük olmadığı zaman(biraz zor geliyor)daha küçük olsun diye ,elimle ufaladıktan sonra rondoya veriyorum. .Bu arada biberlerinde çok iştah çekici duruyor.
Ben de cesaret ettim sonundaEllerinize ,emeğinize sağlıkÇok farklı bir tarif daha önce hiç duymadım Eminim çok nefis olmuştur Yarışmada başarılar dilerim
Çok başarılı olmuş herşeyi düşünmüşsünüzBen de cesaret ettim sonundanasıl başarabilmiş miyim :) yakında olsanız ikram etmek isterim
Teşekkür ederim canım bu çocukluk çorbası gibi benim için. Bir de babaannem doğum yapan kadınlara hemen bunu icirir özellikle. Bağırsakların yerleşmesi için derEllerine sağlık yeşil mercimek çorbasını çok severek içiyorum buda güzel bir tarif başarılar dilerim
Ay canım ya gerçek zannedip gaza geleceğim şimdiÇok başarılı olmuş herşeyi düşünmüşsünüzSağol canım
Gerçek canım gaza gelebilirsinAy canım ya gerçek zannedip gaza geleceğim şimdi
Ay geleyim o zamanGerçek canım gaza gelebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?