- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Sorunların balon yapıp patlatıyordur belkide :)))
sakız çignemeyi bende severim ama bunların kide ayıp yani sakız çignerken bile dikkatli çignemeleri gerek 10 gün kadar önce bir toplantıya gittim toplatı çok güzel ve nezih bir ortamdaydı tam önümde oturan adam agıza bir sakız almış tamda sizin tarif ettiginiz gibi çigniyordu bir tek ben degil yanımdakilerde rahatsız oldu durumdan ama adamın hiç umrumda degildi sakız çignerken kendini kaybetmişti sanırım
hayır uyarmış sınız birde ne ayıp yaa hastanede bide belki sorunlu bi tiptir ne bileyim
Sorunların balon yapıp patlatıyordur belkide :)))
Psikiyatri kliniginde oldugunuzu unutmussunuz sanirim. Ben 17 yasinda 1,5 yil tedavi gordum ... neler gordum.Su anda tedavi goruyorum Bipolar hastasiyim. Ne hastalar geliyor. Inan belkide o kisinin odaklanma ve anksiyete sorunu vardi ve o sekilde yerinde durabiliyordu bilemezsiniz. Benimde zor gecirdigim donemler oldu surekli masaya parmaklarimda ritm dudar dudaklarimi kemirirdir.Hastalarin ne gibi bir durum icinde oldugunu bilemezsiniz. Ben yanimda bagirip cagiran cocuklar biliyorum ki 17 yasida iken cocuk klinigindeydim. En son yetiskin kliniginde de garip seyler yapan benim resmimi cizen, saldrigan davranan, tiki garip hareketleri olan insanlar gordum... anlayisli olmayi ogrendim cunku benimde yaptigim bazi seyler var istemeden yapiyor insan. En son 2 gun once ilacimi almamis ihmal etmistim ve zone out durumuna gectim oyle kotuydu ki. birseyler oldu bana bir anda icim oyle daraldi ki sesler yukseldi marketteki her sesi, herkesin dedigini,insanlarin adim atisini, tv nin ziriltisini, ordan bagiran cocugunun sesini,poset hisirtilarini oyle bir duymaya basladim ki hersey 1000 kat fazla sesli cikiyordu sanki ve soguk terler doktum kulaklarimi kapatip arkadasima gitmek istiyorum burdan dedim. Adimlarim agirlasti sesler yukseldi kokunctu... biraz anlayisli olun eminim sorunu var ki pskiyatriye gelen birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?