- 20 Ağustos 2014
- 20
- 2
- 18
- 46
arkadaslar bu yazılar bıraz eskı yenı dönemde gıdıp tup bebek yaptıran oldumu
Merhaba bebisi için çok sevindim hayırlı olsun bende aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek düşünüyorum senin doktorun kimdihayırlısı olsun inşaAllah gerek kalmadan hamile kalırsın cnm.. bnde şubat uzun protokol yaptrdm eşimde sorun yok bn pcoluyom. 12 yumurta toplandı 9u döllendi 5. güne gittiler 2 tane kaldı. ikiside transfer edildi. biri tuttu Allaha şükür. arkadaşa katılıyorum tamamen nasip işi olacağı varsa oluyo. çok iyi bi merkez değil fazla bilgi verilmiyo. ama ters bişeylede karşılaşmadım fiyatına göre gayet iyi bence. 2.5 milyar verdik ek hiç bi ücret ödemedk tahliller opu fln herşey içinde bi iğnelere para veriyosun.. fazla bi sorun yoksa tavsiye ederim ama dediğim gibi nasip kısmet ben en pahalı merkezdede yapsaydım 5 milyar vercektim şimdi yarısını verdm bebişim bnmle çok şükür. Rabbim sanada nasip eder inşaAllahhmerak ettiğin bişi olursa cvplarm
MERHABA BENDE 39 YAŞINDAYIM ERDEM ÇAKMAK HASTANESİNDE BUGUN TUP BEBEK İÇİN İĞNE OLDUM TEDAVİYE BASLADIM YANİ. DAHA ÖNCE DE ORDA HSG CEKILMISTIM. MEMNUNUM YANI GULER YUZ İLGİLİ ŞİMDİLİK İYİ GİDİYOR. FİYAT OLARAKDA UYGUN. BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH RABBİM SONUCUNU HAYIRLI KILAR. BU ARADA BU İLK DENEMEM. DAHA ÖNCE 2 AŞILAMA YAPTIRDIM. BİR CERRAHPAŞADA BİRDE ÖZEL DE.
tabikiasamalari benimle paylasir misiniz
merhaba kontrole gittiniz mitabiki
Şu an reglimin 3. günündeyim. 3 gün iğne tedavisi olacak ctesi kontrole gidilecek. sonra tekrar yazarım.
desiremm gunaydin insallah mujdeli haberinizi aliriz. erdem hastanesi icin icimi oldukca rahatlattiniz. bir de bu surecte ne kadar masrafiniz oldu yazabilir misiniz? insallah ben aralik ortasi baslayacagim
desiremm paylastiginiz icin tsk ederim. insallah hepimiz icin hayirlisi olur.sonucunuzu merakla bekliyorum dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?