Tüp Bebek Merkezleri Çakmak Erdem Hastanesinde tüp bebek bölümü

Merhaba arkadaşlar.

Yazıları okuyunca üye olmak istedim. Ben Erdem Hastanesinde tüp bebek işlemini yeni yaptırdım. Şu an dört gözle sonucu bekliyorum. 26.08.2014 Salı günü tahlil yaptıracağım. Soracağınız sorulara cevap verebilirim. Allah'ım herkesin gönlündekini versin inşallah.

Hoşçakalın.

arkadaslar bu yazılar bıraz eskı yenı dönemde gıdıp tup bebek yaptıran oldumu

ben 2010-2011 yılında aptırdım o zaman Serap hanım vardı :) tüp bebek ve dondurlmuşlar negatif aşılana sonucu hamile kalmıştım şimdi gene aynı merkezde devam ikimci çocuk için:9

Merhaba bebisi için çok sevindim hayırlı olsun bende aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek düşünüyorum senin doktorun kimdi

MERHABA BENDE 39 YAŞINDAYIM ERDEM ÇAKMAK HASTANESİNDE BUGUN TUP BEBEK İÇİN İĞNE OLDUM TEDAVİYE BASLADIM YANİ. DAHA ÖNCE DE ORDA HSG CEKILMISTIM. MEMNUNUM YANI GULER YUZ İLGİLİ ŞİMDİLİK İYİ GİDİYOR. FİYAT OLARAKDA UYGUN. BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH RABBİM SONUCUNU HAYIRLI KILAR. BU ARADA BU İLK DENEMEM. DAHA ÖNCE 2 AŞILAMA YAPTIRDIM. BİR CERRAHPAŞADA BİRDE ÖZEL DE.

Merhaba bayanlar
Dün transfer gerçekleşti. Öncesini anlatayım sizlere.
9 gün iğne tedavisi gördüm.İlk gidişimle beraber 4. gidişimde yumurta toplandı.
5 yumurta toplandı. 4 tane döllendi. yumurta toplamı işlemi günü biraz sancım oldu. kesinlikle dinlenmek şart.
ertesi gün biraz daha. sonraki gün tamamen iyileşmiştim. yumurta toplamı işlemi sonrası 3. gün transfer yapıldı.
4 döllenmeden 2 tanesi sağ çıktı. bu sayede dondurma işlemi yaptırmadım. Ama olsun dedim. yaşım 39 oldugu için 2 embrio transfer edildi. şimdi sonucu bekliyoruz. Ama şunu söylemek istiyorum. erdem den ck memnun kaldım. yani olması gerekenlerd sanırım. güler yüz vardı. transfer zamanında inşallah bismillah. sonrası hayırlı dilekler. yani herkes olması için çaba sarfetti. yanlız olumsuz bir durum. transfer günü çişe sıkışmam istendi.ben heycandan cok su içmişim. biraz sancılı bir transfer yaşadım. lütfen transfer zamanı cok fazla içmeyin :) öyleki sondajla boşaltma yaptılar :)) düşünmeyin artık. kendinize uygun buldugunuz tüp bebek merkezini seçip başlayın.biraz zor bir süreç ama değer :) herkes için hayırlısı kızlar

desiremm gunaydin insallah mujdeli haberinizi aliriz. erdem hastanesi icin icimi oldukca rahatlattiniz. bir de bu surecte ne kadar masrafiniz oldu yazabilir misiniz? insallah ben aralik ortasi baslayacagim

3000+1500 mal oldu.yani burda iyi bişi de ilaçları erdem hastanesinin eczanesinden temin ediyorsunuz.
daha önce aşılama yaptıgım zaman ilaç arama stresini yasamıştım. pregnl yazıyorlardı heryerde bulunamıyordu.
o yüzden erdemden temin etmek iyi oldu. diğer hastanelerde öylemi ama öyledir sanırım.

desiremm gunaydin insallah mujdeli haberinizi aliriz. erdem hastanesi icin icimi oldukca rahatlattiniz. bir de bu surecte ne kadar masrafiniz oldu yazabilir misiniz? insallah ben aralik ortasi baslayacagim

bu arada cok tşk ederim. meşaketli bir iş. yumurta kalırsa mutlaka dondurmakta fayda var. bu yorucu 15 gunluk tedavide herkese rabbim hayırlısını nasip etsin. sizede tabiki.inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…