Tüp Bebek Merkezleri Çakmak Erdem Hastanesinde tüp bebek bölümü

razunasihat moralinizi bozmayin lutfen su an sizi kimse anlayamaz belki ama Rabbim herseyin en hayirlisini bilir. biraz kendinize zaman taniyin esinizle birlikte sevgilerim dualarim sizinle

nisan 2015 de gebelik yaşadım, düşük ile sonuçlandı açıkcası rabbim böyle uygun gördüğü içindir diyerek çok üzülmedim. ama bu sefer cok umutlandım. onun için biraz yıkım yaşadım. hormonların verdiği etkilere cok takılıp araştırmamak lazım. sizin yerinizde olsam transferden sonra hiç internete girmem. kısmet olursa tekrar denersem öyle yapacagım. kızlar karnım ağrıyo sizce hamile olabilirmiyim gibi yazılardan da öğ geldi. yani her belirtiyi gebelik ile bağlayan bir psikolojiye girmişiz. Allah yardımcımız olsun :)

razunasihat ben 2.5 yillik evliyim hic gebe kalmadim. aslinda hic sorunum yok cok sukur. esimde tesadufen ogrendik tiroid sorunu cikti. spermlerinin %75 i hareketsiz tedaviye basladi belki gebe kalirim diye umutlandim. regl 1 gun gecikti. sabah regl oldum haklisin hayalkirikligimiz cok buyuk oluyor. aralik 22 gibi tedaviye baslayacagiz bakalim haklisin rabbim bizim icin neyi hayirli goruyosa onu nasip etsin...

haydi hayırlısı, bende rahim çizdirme işini araştırıyorum. bir kez daha denemeden önce yaptırmak sıkıntı vermez ise deneyeceğim. rahim kendini yenileyen bir organ olduğundan uyuyanı uyandırmak için :)

razunasihat aaaa onu hic duymamistim. merak ettim. ay sizinle daha kolay nasil iletisime gecsek bilgilerimizi paylasirdik

Erdem'e gittim bugun görüşmeye Oya hn ile görüştüm işte moralinizi yüksek tutun diyorlar ve negatif sonuçlar da eğer müsaitse durum 2 ay bekleme sürecince aşılama yapacsklarmış .. Ücretsiz ve ilaçsız. Yani moral oldu bana sanki. Watsup kullanıyorsanız telefonlarımızı alalım :)

He bu arada çizdirmeli sordum gerekli bir durum olsa öneririz Dedi gereksiz hiç girmeyin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…