Çok teşekkür ederim. Yasemin hanıma ilk gittiğim zaman da sevmiştim o zamanlar tüp bebek bölümünde değildi tesadüfen öğrendim çamlıca erdeme de onun geldiğini. Oraya sadece randevu ile geliyor normal zamanlar da Çakmak ta. Nereye geldiğin önemli değil dedi bende pazartesi çakmağa gideceğim. Emel hanım da iyi diye duymuştum inşallah senin için de hayırlı olur rabbim herkesin dileğini versin, ama Emel hanım tüp bebek te değil diye biliyorum. Bakalım pazartesi bir gideyim yine yazarım, görüşmek üzere hepinize iyi haftasonları :)
SVEHHHHH adet oldummm ama dün akşam olmuşum artık cumartesi sabah giderim hastaneye O kadar mutluyum ki ilk defa adet olduğuma sevindimm :))) artık başlayabilirim Allahın izniyle tedavime Deneyimlerine göre ben şimdi kaç günde bir hastaneye gitcem okul var umarım hergün çağırmaz 2 günde bir olsa iyi olur benim için sen nasıl yaptın
hadi cnm hayırlısı olsun bundan sonra daha hızlanacak süreç:)) bni 2 günde 1 çağırdı cnm. bgn gideceksn sanırım güzel hbrlerle gel emi:)
yasemin hanım yoktu bn gttiğimde yeni gelmiş sanırım embriyolog oya hanmdı emel hanm muayne ediyodu betül hanm vardı oda bilgilendiriyodu
sen daha yumurta geliştirici iğne kullanmadan yumurtan mı oluşmuş maşaAllah bana adetliyken yumurtan var demedi bn iğnelere başladım ondan snra yumurtam oluştu sanırım. bide menegon nerden çıkmış öle bana hç vermediler. yada bn pcoluyum die vermedi bnde aşırı tepki yapıyo bu ilaçlar bn günde 150 ünite vurundum. he şimdi geldi aklıma ilk gittiğimde betül hnm dedi ztn sen şanslısın az ilaç alırsın dedi hastalığımdam dolayı demekki kişiye özel tedavi uygulanıyo yaşımda küçük oda avantaj olmuş olabilir. hayırlısı olsun ya insan alışıyo bi zaman snra iğnelerede arada morarıyo fln ama bebişin gelince hepsini unutcaksın inşaAllahh:)) ewt bol su iç protein ağırlıklı beslen bunlar önlüyomuş ohssyi. hakkında hayırlısı olsun inşaAllah herşey çooookk güzel olurrBen ilk görüşmeye gittiğimde muayene katında görüşmeye yönlendirmişlerdi sanırım biz çamlıca deyince öyle oldu Normalde çakmakta muayene yapıyor çamlıcada da tüp bebeğe bakıyor Ama internette araştırdığım kadarıyla tüp bebekte emel hanım deneyimli o yüzden uzaklığı 2. plana attım ve emel hanıma gittim Yani ekip aynı canım Bugün gittim çok şükür artık başlıyor tedavi doktorun baktığı kadarıyla sağ tarafta 4-5 tane sol tarafta 3-4 tane gibi yumurta görünüyor dedi daha doğrusu emel hanımla betül hanım muayene odasındaydı onları konuşurken emel hanım 5-6 diye sayıyordu daha sonra betül hanımın odasına gittiğimizde sordumğumda detaylı cevabı verdi ama kaç tanesi olgunlaşır blmiyoruz dedi sanki sayı az gibi geldi bana senin adetin 2. günü gittiğinde nasıldı acaba yumurtaların artma şansı varmı şuan önemli olan umarım kaliteli olurlar Ben de gonal f olduğu için bunu da değerlendirelim ama menegonda alman lazım dedi o daha iyi dedi zaten aldığın gonal f yetmeyecektir dedi Gonal f günde 1 defa 225 mg , menegon 2 güngünde 2 doz kalan 2 gün günde 1 doz ,lucrinde sabah 5 akşam 5 Yani kısaca biraz yıpratacak beni iğneler Bana menegonu kalçadan yapacaksın dedi ama ben göbekten yapmayı istedim olur dedi biraz yakıyormuş heralde ama kalçadan yapamam ben kevgire döncez sanırım Çok su içmem lazım heralde arkadaşım değil mi yoksa bu kadar doz çok ödem toplar ohss olmak da istemiyorum bir tavsiyen var mı Beni çarşamba çağırdı yani 5. günde kontrole gidecem heralde ondan sonra 2 günde bir Rabbim hayırlısını versin inşallhh Bu arada betül hanım en geç haziranın 5inde toplarız dedi Tavsiyelerini ve yorumlarını bekliyorum arkadaşımm
sen daha yumurta geliştirici iğne kullanmadan yumurtan mı oluşmuş maşaAllah bana adetliyken yumurtan var demedi bn iğnelere başladım ondan snra yumurtam oluştu sanırım. bide menegon nerden çıkmış öle bana hç vermediler. yada bn pcoluyum die vermedi bnde aşırı tepki yapıyo bu ilaçlar bn günde 150 ünite vurundum. he şimdi geldi aklıma ilk gittiğimde betül hnm dedi ztn sen şanslısın az ilaç alırsın dedi hastalığımdam dolayı demekki kişiye özel tedavi uygulanıyo yaşımda küçük oda avantaj olmuş olabilir. hayırlısı olsun ya insan alışıyo bi zaman snra iğnelerede arada morarıyo fln ama bebişin gelince hepsini unutcaksın inşaAllahh:)) ewt bol su iç protein ağırlıklı beslen bunlar önlüyomuş ohssyi. hakkında hayırlısı olsun inşaAllah herşey çooookk güzel olurr
sen daha yumurta geliştirici iğne kullanmadan yumurtan mı oluşmuş maşaAllah bana adetliyken yumurtan var demedi bn iğnelere başladım ondan snra yumurtam oluştu sanırım. bide menegon nerden çıkmış öle bana hç vermediler. yada bn pcoluyum die vermedi bnde aşırı tepki yapıyo bu ilaçlar bn günde 150 ünite vurundum. he şimdi geldi aklıma ilk gittiğimde betül hnm dedi ztn sen şanslısın az ilaç alırsın dedi hastalığımdam dolayı demekki kişiye özel tedavi uygulanıyo yaşımda küçük oda avantaj olmuş olabilir. hayırlısı olsun ya insan alışıyo bi zaman snra iğnelerede arada morarıyo fln ama bebişin gelince hepsini unutcaksın inşaAllahh:)) ewt bol su iç protein ağırlıklı beslen bunlar önlüyomuş ohssyi. hakkında hayırlısı olsun inşaAllah herşey çooookk güzel olurr
Evet aslında ben de senin gibi düşündüm sonra önemli olan sonucun + pozitif olması rabbim ol derse eminim o bir kaliteli yumurta içinde olur zaten Yaşının küçük olması tabi avantajj inşallah biz de daha fazla geç kalmadan mutlu sonuca ulaşırız Tavsiyelerin için sağol su için eşimi bile uyardım sen ne zaman mutfağa gidersen bi büyük bardak bana su getiriyorsun dedim o da yazık tamam dedi :))
Vallahi süreç başladı ya heyecanlıyımm Rabbim inşallah nasip eder
ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum bide transfere kadar hurma ye transferden snra bırak cnm kabak çekirdeği ceviz fln bunlardanda tüketmeye çalış
Merhaba tedavine baslanmiss Allah yardimcin olsun tedavi surecini takip edicem.canım sağoll senin deneyimlerinden çok yararlancm dediklerini mutlaka yapcam arkadaşımm bakalım çarşamba günü nasıl geçecek tahminime göre dozajı düşürür diye düşünüyorum hayırlısı bakalımm
Merhaba tedavine baslanmiss Allah yardimcin olsun tedavi surecini takip edicem.
Amin Sağol arkadaşım biraz zor geçiyor iğnelerle ama önemli olan sonuç tabiki katlanmak durumundasın Sen ne yaptın karar verdin mi ne yapmayı düşünüyorsun İnşallh verdiğin karar senin için en hayırlısı olur Çarşamba günü kontrolden sonra yazarım İnşallh görülen yumurtaların hepsi büyür hayırlısıyla Beni beklemeye devam edin anacım :))
Ben rapor cikarcam canim benim yumoslar biraz sorunlu oldugu icin tup bebek merkezine gitcem bakalim herseyin hayirlisi
ışığın yanıyor geldn mi cnm hastaneden durumlar nasıl anlat....
Günaydın svehh Evet doktordan geldim ama iyi haberlerle gelmedim Sadece 3 yumurtam gelişmiş 12,5 olmuş diğerleri fos çıktı Çok moralim bozuldu hala şoktayım Sürekli neden böyle oldu diye kendi kendimi yiyorum Rabbim inşallh bu 3 yumurtaya can verir Sen neler yapıyorsun canım umarım herşey yolundadır
hadi ya.. hayırlısı olsun cnm yaa önmli olan kaliteli olması inşaAllah o 3 tanesi döllenir transfer edilir bi bakarsın 3üzlerin olur:)) hayırlısı olsun hep öle dua et. Allah ol dedikten snra bi tanede yumurta olsa olur. bide sen sigara içiyosun sanırım:) oda çok etkiliyo biliyosun keşke bıraksaydın tedaviye başlamadan neyse bundan sbra içmezsin artık dimi
bn iyim çokk şükür bulantım hç yok denecek kadar azaldı acıkınca az bulanıyo o kadar. iştahımda yerine geldi. 4. aya girdik teyzesi büyüyo çok şükür sağlığıda iyidr inşaAllah. senden güzel hbrler bekliyoruzzz
oy oy maşallahh yerim ben o kuzuyu Rabbim nazarlardan sakınsın inşallhh Evet svehcim sigara içiyorum zaten özellikle bunun için kendimi çok sorguluyorum ama bundan sonra yok artık Bi de annem erken menepoza girmişti 42 yaşında (bütün genetik özelliklerimiz hastalıklarımız birbirine benzer)Acaba diyorum bende de mi yatkınlık başlıyor testlerde düzenli çıkıyordu ama azalmaya başlamış olabilir mi uffffffff ya çok endişelerim var Rabbim inşallh o yumurtalara can verir hayırlısıyla((
hmm genetik olabiliyo bu menapoz işide ama bn pek anlamam hayırlısı olsun yaa 3 tanede az değil bi tane toplananda var cnm takma kafana sen ama bi an önce sigarayı bırakvakti zamanı gelmişse olacak emin ol stres yapma düşünme fazla
Sağol canım İlk duyduğumda üzüldüm sıkıldım ama alıştım Rabbim bana bunuu uygun görmüş çünkü üzülsem de müdahale edemediğim bir durum Zaten olacaksa da bununla da olur Sadece mantık olarak takıldığım nokta uzun protokol yapmamalılardı böyle bir durumda araştırdığım kadarıyla kısa protokol yumurta rezervinin azaldığı durumlarda kullanılması gerekiyormuş Artık hayırlısı İnşallhh mutlu sona ulaşırım kolay değil o kadar hormon iğneleriyle uğraşmak bu fikir beni üzüyor bir daha olursa diye ama elim kolum bağlı rabbime sığındım o bilir benim için en hayırlısını İyi ki varsın canımm Rabbim gönlüne göre en hayırlısını versin inşallhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?