Tüp Bebek Merkezleri Çakmak Erdem Hastanesinde tüp bebek bölümü

kızlar sabah kan testi için gittim 1:30-2 saat sonra çıkar dediler beklemeden eve dönüyordum yoldada arasammı aramasam mı? daha erkenmi eve gidince arayım falan diye düşünürken( buarada bizim ev bhastaneye biraz fazla uzakta)doktorum Yasemin hm aradı ve sonuç pozitif değerde yanlış hatırlamıyordam 736 ikiz olma ihtimali yüksek dedi ağzım kulaklarımda eve geldim

hayırlı olsun cok sevındım kucagına alacagın gunlerıde görursun ınş bayagı yuksek deger ıkız galıba benım 50 cıkmıtı tektı cunku 2 gun sonrada degerın ikiye katlıycak ıns gözun aydın canım Allah tamamına erdirsın ınş

selam kızlar nasılsınız tedaviniz yada hamilelik süreciniz nasıl gidiyor. Geçen hatfa doktora gittim bir tane kese var yani iki beklerken bir tane hayırlısıyla Allah ona sağlık sıhat baht taht şans huzur mutluluk başarı versin umarım herşey yolunda gider cumartesi kalp atışını duymaya gideceğiz Allahın izniyle umarım herşey yolundadır

elifyesiller; nasılsın seni merak ettim hayırlı haberlerini bekliyorum İnşallah

canım gözün aydın çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende haberler pek iyi değil bana 2 tane 3. gün embriyosu koymuşlardı dün 10. günümdü merakımdan kan testi verdim negatif çıktı dünya başıma yıkıldı resmen çok ümitliydim seni test için kaçıncı gün çağırmışlardı canım

canım gözün aydın çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende haberler pek iyi değil bana 2 tane 3. gün embriyosu koymuşlardı dün 10. günümdü merakımdan kan testi verdim negatif çıktı dünya başıma yıkıldı resmen çok ümitliydim seni test için kaçıncı gün çağırmışlardı canım

29 haziran transfer 11 temmuz gebelik testi yani 12 gün sonra ama ben 10 . gündü sanırım evde eczaneden alıp yaptığımda 2 çizgi silik çıkmıştı hayırlısı olsun 12 . ve 14. günler tahlil yaptırıyorlar tahlillerini yenile belki yanlışlık vardır negatif çıksada 14.gün tahlili yeniliyorlar herşeyin hayırlısı olsun moralini yüksek tut

merhaba elifyesiller; canım ne yaptın tekrar test yaptırdın mı?

Kizlar bende erdem hastanesini dusunuyorumda ne kadar ucreti acaba ssk geciyomu

Allah yardımcın olsun canım tez vakitte gelir inşaAllah yavrucuğun. ssk geçmesi için rapor çıkarman gerekli oda uzun iş.. ben mart ayında 2500+ ilaç parası verdm şimdiki fiyatlarını bilmiyorum ama

Allah yardımcın olsun canım tez vakitte gelir inşaAllah yavrucuğun. ssk geçmesi için rapor çıkarman gerekli oda uzun iş.. ben mart ayında 2500+ ilaç parası verdm şimdiki fiyatlarını bilmiyorum ama
Aminn canim . Hepimizi Allah bebislerimize kavustursun.ssk icin raporum cikicak bu hafta insallah.baya ugrastim.ama nerede yaptirsam karar veremedim

Kizlar bende erdem hastanesini dusunuyorumda ne kadar ucreti acaba ssk geciyomu
bende erdemden fiyat aldım. ssk geçiyor.ssk yoksa 2500 ssk varsa 1250 demişlerdi. ha bide ek olarak ilaçların var kaba taslak onlar içinde 1000 tl ayır sen. 3 yıllık evli olman lazım sanırım ssk geçmesi için.

Canim 3 yil bitiyo iki hsfta sonra.bir cok yere gore cok iyi fiyat.kararsiz kalmistim ama fiyat ceZbetti acaba iyilermi

Kizlarr bu erdem hastanesiyle ilgili baya sikayt okudum ama ne kadar dogrudur bilemiyorum yine kararsizliga dustum.rapor cikana kadar kafayi yemezsem iidir.

çakmak erdemde tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ne eşimde nede bende sorun vardı sadece amh 0.9 du tek yumurta ikizlere hamileydim 18-19 haftalıkken bebeklerimi hiç bir sorun yokken kaybettim hastaneyle ilgili aklım karışık

çakmak erdemde tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ne eşimde nede bende sorun vardı sadece amh 0.9 du tek yumurta ikizlere hamileydim 18-19 haftalıkken bebeklerimi hiç bir sorun yokken kaybettim hastaneyle ilgili aklım karışık

Canim oncellikle gecmis olsun.peki aradtirma yapildimi neden kaybettigine dahil.birde ilk denemedemi oldu.amhninde onemi buyuk diye biliyorum

selam kızlar nasılsınız tedaviniz yada hamilelik süreciniz nasıl gidiyor. Geçen hatfa doktora gittim bir tane kese var yani iki beklerken bir tane hayırlısıyla Allah ona sağlık sıhat baht taht şans huzur mutluluk başarı versin umarım herşey yolunda gider cumartesi kalp atışını duymaya gideceğiz Allahın izniyle umarım herşey yolundadır

papatya çok sevindim nedir bebişinle ilgili son durumlar?

Uzun süredir hareket yok burada .erdem çamlıca yasemin hn.giden var mı 2014 yılında?

Son düzenleme:
papatya çok sevindim nedir bebişinle ilgili son durumlar?

Uzun süredir hareket yok burada .erdem çamlıca yasemin hn.giden var mı 2014 yılında?

Superrrrrr hadi hayirlisi Allah kucagina almayida nasip etdin canim.dun hastanede bir cift vardi onlar duydular kalp atisini darisi hepimizim basina.buarada sen cakmaktakinemi gittin emel hanima

Konu başlığı ve içeriği sebebiyle Tüp Bebek Merkezleri bölümüne taşınmıştır.

arkadaslar bu yazılar bıraz eskı yenı dönemde gıdıp tup bebek yaptıran oldumu

Back
X