ayyyyyyyyy canım ya nasıl sevindim anlatamam gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah gerçekten çok sevindim canım![]()
çok teşekkürler darısı sizlerin başına mutlu haberlerinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyyy canım ya nasıl sevindim anlatamam gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah gerçekten çok sevindim canım![]()
kızlar sabah kan testi için gittim 1:30-2 saat sonra çıkar dediler beklemeden eve dönüyordum yoldada arasammı aramasam mı? daha erkenmi eve gidince arayım falan diye düşünürken( buarada bizim ev bhastaneye biraz fazla uzakta)doktorum Yasemin hm aradı ve sonuç pozitif değerde yanlış hatırlamıyordam 736 ikiz olma ihtimali yüksek dedi ağzım kulaklarımda eve geldim
çok saol canım inşallah hayırlı müjdeli haberi alırsın da bana da umut olursun benimde yarın opum var
elifyesiller; nasılsın seni merak ettim hayırlı haberlerini bekliyorum İnşallah
canım gözün aydın çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende haberler pek iyi değil bana 2 tane 3. gün embriyosu koymuşlardı dün 10. günümdü merakımdan kan testi verdim negatif çıktı dünya başıma yıkıldı resmen çok ümitliydim seni test için kaçıncı gün çağırmışlardı canım
canım gözün aydın çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende haberler pek iyi değil bana 2 tane 3. gün embriyosu koymuşlardı dün 10. günümdü merakımdan kan testi verdim negatif çıktı dünya başıma yıkıldı resmen çok ümitliydim seni test için kaçıncı gün çağırmışlardı canım
Kizlar bende erdem hastanesini dusunuyorumda ne kadar ucreti acaba ssk geciyomu
Aminn canim . Hepimizi Allah bebislerimize kavustursun.ssk icin raporum cikicak bu hafta insallah.baya ugrastim.ama nerede yaptirsam karar veremedimAllah yardımcın olsun canım tez vakitte gelir inşaAllah yavrucuğun. ssk geçmesi için rapor çıkarman gerekli oda uzun iş.. ben mart ayında 2500+ ilaç parası verdm şimdiki fiyatlarını bilmiyorum ama
bende erdemden fiyat aldım. ssk geçiyor.ssk yoksa 2500 ssk varsa 1250 demişlerdi. ha bide ek olarak ilaçların var kaba taslak onlar içinde 1000 tl ayır sen. 3 yıllık evli olman lazım sanırım ssk geçmesi için.Kizlar bende erdem hastanesini dusunuyorumda ne kadar ucreti acaba ssk geciyomu
çakmak erdemde tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ne eşimde nede bende sorun vardı sadece amh 0.9 du tek yumurta ikizlere hamileydim 18-19 haftalıkken bebeklerimi hiç bir sorun yokken kaybettim hastaneyle ilgili aklım karışık
selam kızlar nasılsınız tedaviniz yada hamilelik süreciniz nasıl gidiyor. Geçen hatfa doktora gittim bir tane kese var yani iki beklerken bir tane hayırlısıyla Allah ona sağlık sıhat baht taht şans huzur mutluluk başarı versin umarım herşey yolunda gider cumartesi kalp atışını duymaya gideceğiz Allahın izniyle umarım herşey yolundadır
papatya çok sevindim nedir bebişinle ilgili son durumlar?
Uzun süredir hareket yok burada .erdem çamlıca yasemin hn.giden var mı 2014 yılında?
Merhaba quelarkadaslar bu yazılar bıraz eskı yenı dönemde gıdıp tup bebek yaptıran oldumu