Canm boşver kafana takmaya bile değmez ozaman.asıl ona yazıklar olsun hiç sinirlenme boşuna.hayatımızda böyle gereksiz insanların gereksiz tavırlarını hangimiz çekmedikki.yazık günah zamanımıza.birdaha şakın yazma engelle onu görsün engellediğini öyle bi isteğin olmadığını anlasın odaDün akşam söyledim ayakkabılarını ali'nin aldığını şöyle msj attm ;
Kaybettiğin ayakkabıların Ali de bunları gördüm ve haber vermek istedim bilgin olsn dedim resmini attm
Bana yazdığı cvp ;
Ali'ye de dedim sana da diyorum yazıklar olsn onla bir daha işim olmaz alsın ayakkabıları ..... yapsın
Bir ayakkabı bahanesine ne seni affederim ne de senle barışırım demiş.
Bu msja çok sinir oldm söylediğime pişman oldm kendisi ile barışmak için msj atmışım gibi algıladı Attığım msjda barışma yada gel beni affet diye birşey yok ki ayrıca bn hiç bişi yapmadım ayrılmakla ilgili bana seni affetmem demiş
Dün akşam söyledim ayakkabılarını ali'nin aldığını şöyle msj attm ;
Kaybettiğin ayakkabıların Ali de bunları gördüm ve haber vermek istedim bilgin olsn dedim resmini attm
Bana yazdığı cvp ;
Ali'ye de dedim sana da diyorum yazıklar olsn onla bir daha işim olmaz alsın ayakkabıları ..... yapsın
Bir ayakkabı bahanesine ne seni affederim ne de senle barışırım demiş.
Bu msja çok sinir oldm söylediğime pişman oldm kendisi ile barışmak için msj atmışım gibi algıladı Attığım msjda barışma yada gel beni affet diye birşey yok ki ayrıca bn hiç bişi yapmadım ayrılmakla ilgili bana seni affetmem demiş
ayrıldıysanız bunu barışma bahanesi yapma ama hem aliden ailecek siz uzak durun hemde sevgiline de durumu anlat ama sevglin ile barışma.İyi akşamlar hanımlar
Şimdi benim sözlüm var 3 yıldan beri beraberiz.
Yazın sevgilim ikimiz için spor ayakkabı aldı. Çiftler için aynı model onda sıyah cızgıler var bnmkınde pembelı. Çok rahat sürekli beraber gıyıyorduk.
20 gün önce falan sevgilim ayakkabısını bulamadığını evde her yeri aradığını söyledi. Arabada gördüğümü söyledim bende baktı orda da bulamadı. Neyse o konu öyle kapandı.
Bugün abimle arkadaşı geldi ( arkadaşı bizim ailecek bildiğimiz biri sürekli gelir gider bize ) arkadaşının ismi Ali. Ali arabadan iner inmez ayakkabılarımı dikkatımı çekti. Sevgilimin kaybettiği ayakkabıların aynısı. Şaşırdım ilk sonra dayanmadım sordum.
(Ayrıca ali ile sevgilimde tanışıyor. Bir kere sevgilim arabasını vermiş ali zorda kalmış. )
Dedim ki o ayakkabıları nerden aldın falan yerden aldım dedi bnde sevgilmde de var aynısı ama kaybettı takım almıştık dedim.
Bu en son ya evde buldum giydim kimin bilmiyorum dedi.
Neyse Oturdular falan giderken ali bana sevgiline bnmle ilgili bşi deme zaten aramız pek iyi değil dedi o zaman anladm ki o ayakkabılar kesin sevgilimin arabayı ona verdği zamanlar arabadan almış galiba öyle düşündüm.
Şimdi biz sevgilimle alakasız bişi yüzüne kavga edip bitti falan dedk ve bir haftadır konuşmuyoruz.
Ama bugün abimle bize bişiler almış göndermiş. Yani aramamı bekliyor galiba.
Ayy çok uzattım kısaca sevgilimle konuşmuyoruz ya ben kaybbettiği ayakkabıları Ali'nin çaldığını ona söylemeli miyim ? Yoksa görmemiş gibi mi yapayım ?
Not:Ayrıca bu ali çocukluktan beri biraz eli uzun biridir sevgilimi bununla ilgili onu uyarıp dikkat et demiştim.
Canm boşver kafana takmaya bile değmez ozaman.asıl ona yazıklar olsun hiç sinirlenme boşuna.hayatımızda böyle gereksiz insanların gereksiz tavırlarını hangimiz çekmedikki.yazık günah zamanımıza.birdaha şakın yazma engelle onu görsün engellediğini öyle bi isteğin olmadığını anlasın oda
Siz söylemekle iyi yapmışsınız da konunun başında sözlüm falan diyince aranızdaki tartışmayı hafif bir şey sanmıştım ben. Adam kafasında eski sözlünüz olmuş resmen. Bence bundan sonra kesinlikle mesaj atmayın kendisine. Ne demek Ali'ye de diyorum sana da diyorum. Elin hırsızı ile sizi aynı kefeye mi koyuyor yani. Tartışma sebebinizi bilmiyorum ama çok ayıp etmiş.
Söylediğiniz iyi olmuş üzülmeyin ayrıldınız diye hemen sizi o aliyle aynı kefeye koyması onun karakterini gösterir, hiç sevmem böyle hemen yaşananları silen, karalayan tipleri.
Yalnız ben şeye takıldım abinin arkadaşının hırsızlık olayını ne kadar normalleştirmişsiniz. Şaşırdım biraz, abinin çaldın mı lan demesi, sizin zaten eli kolu uzun demeniz eskiden de vukuatları varmış demek ki. Böylelerini tutmayın bence etrafınızda.
Bende cvp olarakayrıldıysanız bunu barışma bahanesi yapma ama hem aliden ailecek siz uzak durun hemde sevgiline de durumu anlat ama sevglin ile barışma.
Kavga sebebide de kendisi arkadaşlar telle mesajlasıyordu bnde sen biraz önce kimle konuşuodn dedim oda kimseyle dedi ya yazışıodun işte dedim hee şunla dedi.
Sonra bağırarak niye hesap soruyorsun bak beni bunaltma gider başkası ile yatarım dedi.
Bende bitirdim böyle diosan güle güle dedim
Adam meğer benden af dilememi bekliyormuş
Bu ne be. Bence bu adama artık sözlüm demeyi kesin.Kavga sebebide de kendisi arkadaşlar telle mesajlasıyordu bnde sen biraz önce kimle konuşuodn dedim oda kimseyle dedi ya yazışıodun işte dedim hee şunla dedi.
Sonra bağırarak niye hesap soruyorsun bak beni bunaltma gider başkası ile yatarım dedi.
Kavga sebebide de kendisi arkadaşlar telle mesajlasıyordu bnde sen biraz önce kimle konuşuodn dedim oda kimseyle dedi ya yazışıodun işte dedim hee şunla dedi.
Aynen bana bide seni affetmicem diynce pişman oldum. Sanki senle barışmak isteyen var. Ali de iyi etmiş ohh dedim içimden.Adama bak ya. Tamam hirsizlik kotu birsey ama gider baskasiyla yatarim diyen adama ayakkabini su calmis falan diye hic soylemezdim. Haketmiyor cunku. Kim neyini çaliyorsa çalsin. Donuna kadar çalsin hatta Ali
Barisma sakin bu adamla. Gitsin kimle yatiyorsa yatsin.Aynen bana bide seni affetmicem diynce pişman oldum. Sanki senle barışmak isteyen var. Ali de iyi etmiş ohh dedim içimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?