Çalınan ayakkabılar !! Söylemeli miyim ?

Canm boşver kafana takmaya bile değmez ozaman.asıl ona yazıklar olsun hiç sinirlenme boşuna.hayatımızda böyle gereksiz insanların gereksiz tavırlarını hangimiz çekmedikki.yazık günah zamanımıza.birdaha şakın yazma engelle onu görsün engellediğini öyle bi isteğin olmadığını anlasın oda

Siz söylemekle iyi yapmışsınız da konunun başında sözlüm falan diyince aranızdaki tartışmayı hafif bir şey sanmıştım ben. Adam kafasında eski sözlünüz olmuş resmen. Bence bundan sonra kesinlikle mesaj atmayın kendisine. Ne demek Ali'ye de diyorum sana da diyorum. Elin hırsızı ile sizi aynı kefeye mi koyuyor yani. Tartışma sebebinizi bilmiyorum ama çok ayıp etmiş.

Söylediğiniz iyi olmuş üzülmeyin ayrıldınız diye hemen sizi o aliyle aynı kefeye koyması onun karakterini gösterir, hiç sevmem böyle hemen yaşananları silen, karalayan tipleri.
Yalnız ben şeye takıldım abinin arkadaşının hırsızlık olayını ne kadar normalleştirmişsiniz. Şaşırdım biraz, abinin çaldın mı lan demesi, sizin zaten eli kolu uzun demeniz eskiden de vukuatları varmış demek ki. Böylelerini tutmayın bence etrafınızda.

ayrıldıysanız bunu barışma bahanesi yapma ama hem aliden ailecek siz uzak durun hemde sevgiline de durumu anlat ama sevglin ile barışma.

ayrıldıysanız bunu barışma bahanesi yapma ama hem aliden ailecek siz uzak durun hemde sevgiline de durumu anlat ama sevglin ile barışma.
Bende cvp olarak
Sen kimi affediyorsun ya ben sana gelip af mı diledim. Yaptığın şeylerden sonra bide benden af mı beklioduj çok komiksin ben bunları gördüm söyleyip söylememkte kararsız kaldım söyledim. Senle barışmak gibi en ufak bir amacım yok bu saatten snrada zor dedim.
Oda cvp olarak;
İyi saol söylediğin için demiş
Bende heryerden engelledim.

Kavga sebebide de kendisi arkadaşlar telle mesajlasıyordu bnde sen biraz önce kimle konuşuodn dedim oda kimseyle dedi ya yazışıodun işte dedim hee şunla dedi.
Sonra bağırarak niye hesap soruyorsun bak beni bunaltma gider başkası ile yatarım dedi.
Bende bitirdim böyle diosan güle güle dedim
Adam meğer benden af dilememi bekliyormuş

Oha. Iyi yapmışsın

Bu ne be. Bence bu adama artık sözlüm demeyi kesin.

Ben olsam sevgilime " Ben senin ayakkabılarını arabada gördüğüme eminim. Arabanı Aliye vermiştin ya ona sorsana ayakkabılarını belki ondadır " derim direk. Sordum Alide degilmiş derse ayakkabıları ayağında gördüğümü söylerim.
Ee gerisini Ali düşünsün banane.

Durduk yere denmez bu
.Bastirilmis duygu gbi ortaya cikarmis . Iyi ettiniz engelleyerek

Adama bak ya. Tamam hirsizlik kotu birsey ama gider baskasiyla yatarim diyen adama ayakkabini su calmis falan diye hic soylemezdim. Haketmiyor cunku. Kim neyini çaliyorsa çalsin. Donuna kadar çalsin hatta Ali

Adama bak ya. Tamam hirsizlik kotu birsey ama gider baskasiyla yatarim diyen adama ayakkabini su calmis falan diye hic soylemezdim. Haketmiyor cunku. Kim neyini çaliyorsa çalsin. Donuna kadar çalsin hatta Ali
Aynen bana bide seni affetmicem diynce pişman oldum. Sanki senle barışmak isteyen var. Ali de iyi etmiş ohh dedim içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…