Hayır o arabayı verdikten sonra hiç görüşmediler. Sevglimin haberi yok çünkü deli gibi düşünüyordu naptım ben bu ayakkabıları diyeBen olsam söylemem, sizin gördüğünüzü sevgilinizin görmüyor mu? Muhakkak görmüştür.
Ben arkadaşına sorarken abim de duydu. Çaldın mı lan ayakkabıları dedi. Oda hayır ya evde buldum giydim dedi.Abine söylemedin mi yani anlamadım
Kavgalı olmasak düşünmeden hemen söylerdim ama bir haftadır konuşmuyoruz sadece bunu söyleyip yine görevimi yapayım mı.Söyleyin!
Oh pişkinliğe bak sen.
İyice huy edinmiş Ali bey, madem siz dur diyemediniz sözlünüz desin bari bir zahmet.
Yoksa daha çok "kayboldu" konuları açarsınız.
Haa bide ufak bir detay belki ama: bundan sonra Ali beyi de hayatınızdan uzaklaştırın.
Benim elimde kanıtlarda var ilk aldığımız zaman resmi vardı ve bugün ali ayakkabıları çıkarıp içer giyince resmini çektim. İnceledim o ayakkabı kesin o almış.O almaya utanmiyor da ben soylemeye mi utanacagim. Hem abime hem sevgilime caldi demezdim sadece olayi anlatir yorumu onlara birakirdim.
Zaten o ayakkabıları sevgilim bir daha giymez. Eskitmiş iyice her yere giyiyor galiba.Ali bir daha gelirse ayakkabilari al, bir cift terlik uzat. O anlar ne demek istedigini. Gelmezse telefon acin agabeyinle. Ayakkabilari iade etmesini soyleyin.
Sevgilim zaten o ayakkabıları almaz. Sevgilime söylersem ona gidip bişi der ve büyük bi olay kavga çıkmasından korkuyormAli bir daha gelirse ayakkabilari al, bir cift terlik uzat. O anlar ne demek istedigini. Gelmezse telefon acin agabeyinle. Ayakkabilari iade etmesini soyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?