- 26 Ocak 2017
- 23
- 3
- 1
- Konu Sahibi makarnasosu
-
Bir daha kadını eve sokmak hiç istemiyorum.sizin dediğiniz gibi yapınca benim aldığımı anlamamışlar kayıp sanıyorlar diye mi düşünür acabaKadın birdaha gelirse temizlige birseyi arıyormus numarası yapın off nerde bu diye diye söylenin..
Kendisi sorar zaten ne arıyorsunuz diye
Sizde kızımın teyzesinin hediye ettigi bileklikleri ariyorum birturlu bulamadim falan dersiniz
Kamera var demek banada mantıklı geldi. Zaten evde güvenlik sistemi var inanabilir.Sormakla sonuç alamazsınız. Eminseniz kamera var diye blöf yapın.
Diğer altın görünümlüler duruyor. Acaba bunuda sahte takı nasılsa aramazlar diyemi aldı diye düşünüyorum.önce heryeri araştırın belki başka biyerdedir
diğer altın görünümlü bileklikler duruyor mu?
Bir daha aynı kişiyi almak istemiyorum. Bu bile çok üzdü beni aynı şeyi bir daha yaşamak istemem Eşim boşver erken fark ettiğin için şükret daha büyük bir şeyde olabilirdi , ara bir daha gelme de geç diyor . Ben de aynı şeyi belki daha sonra başkasınada yapabilir. Hiç olmazsa başkasının canını yakmasın ve fark edildiğini bilsin oda biraz korksun istiyorum.Benzer yerlere bir seylerin arasina manevi degeri olmayan pahada kiymetli bir sey birakin yine. Bir sure de dokunmayin. Bakalim o da kaybolacak mi?
Bir daha aynı kişiyi almak istemiyorum. Bu bile çok üzdü beni aynı şeyi bir daha yaşamak istemem Eşim boşver erken fark ettiğin için şükret daha büyük bir şeyde olabilirdi , ara bir daha gelme de geç diyor . Ben de aynı şeyi belki daha sonra başkasınada yapabilir. Hiç olmazsa başkasının canını yakmasın ve fark edildiğini bilsin oda biraz korksun istiyorum.
Siz direk hırsız damgasini emin olmadan vurdunuz ama birdaha eve almama dusuncesiyle..Bir daha kadını eve sokmak hiç istemiyorum.sizin dediğiniz gibi yapınca benim aldığımı anlamamışlar kayıp sanıyorlar diye mi düşünür acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?