Çalınan bileklik

makarnasosu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
23
3
1
Bayanlar fikrinize ihtiyacım var. Yıllardır gelen yardımcı bayan ayrılmak zorunda kaldı. Uzun süre kimseyi almadım.Çalıştığım için İşlere yetişemeyince tanıdığım birinin tavsiyesiyle birisini çağırdım. O iş yaparken evdeydim ama odada sürekli başında beklemedim.Şifonyerin çekmecesinde sahte boncuk takılar ve birkaç tanede altın görünümlü bileklik vardı.Bir tanede gerçek altın bileklik vardı.2-3 gün önce kontrol etmiştim orda duruyordu . Bu gün sabah aklıma geldi baktım yok.Kadının günahını almak istemiyorum ama Kadınla konuşmak istiyorum.Maddi yönünü bırakın hediye hatırası olan bir şeydi,siz olsanız nasıl sorardınız

Son düzenleme:
Temizlik yaparken gördünüz mu şöyle şöyle bir bileklik vardı. Bulamıyoruz. Belki siz görmüşsünüzdür, diyerek sorabilirsiniz. Sorarken bakışlarına tavırlarına dikkat edin mutlaka. Büyük ihtimalle yaptıysa kendini belli eder zaten.

Başka bir yere koymuş olamaz misiniz... Hic delil ispat yok,suclayamazsiniz bence... Ki varsayalım aldı ben aldım demez zaten... Kamera vs vardı deseniz almadıysa hakkina girmiş olursunuz ki onunda size karşı iftiradan dava hakki doğar... Karışık durumlar ben cikamadim icinden...

Başka bir yerden çıkarsa çok mahçup olursunuz. Sıklıkla birşeylerimi kaybederim. 3-5 gün sonra ummadığım yerlerden çıkar. Malum evde 2 çocuğum var yüzüğümün koltuk kılıfının içinden çıktığı bile oldu. Kadına sormadan önce birkaç gün heryeri döküp bakın. Zira hırsızlık çok ağır bir itham. Asılsız çıkarsa altında kalırsınız.

Ben de alırken gözümle görmdeğim için arada kaldım. Alırken görmeden hiç bir zaman emin olamam yüzden ne yapacağımı bilemiyorum.Başka bir yere koymadığımıza eminim.Her yere baktım. Elektrik süpügesinin torbasına bile...

Yıllardır evime temizliğe düzenli bayan gelir. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Çocuklarım büyük ortaya atacak küçük çocuğum yok.

Kadın birdaha gelirse temizlige birseyi arıyormus numarası yapın off nerde bu diye diye söylenin..
Kendisi sorar zaten ne arıyorsunuz diye
Sizde kızımın teyzesinin hediye ettigi bileklikleri ariyorum birturlu bulamadim falan dersiniz

Hiçbir yerde bulamadıysanız ve alıp kullanmadığınıza da eminseniz (belki alıp başka bir yere koydunuz bulamıyorsunuz o yüzden) blöf atabilirsiniz evde kamera olup görüntülerde çıktığına dair. Yani maalesef çalıştığı yeri suistimal eden yardımcı kadınlar, bakıcılar mevcut. Umarım evde bulursunuz, çalındıysa çok çok üzücü.

Bir daha kadını eve sokmak hiç istemiyorum.sizin dediğiniz gibi yapınca benim aldığımı anlamamışlar kayıp sanıyorlar diye mi düşünür acaba

Siz de emin değilsiniz,ben kendisine sohbet arasında sorardım sizin yerinizde olsam.

önce heryeri araştırın belki başka biyerdedir

diğer altın görünümlü bileklikler duruyor mu?

Benzer yerlere bir seylerin arasina manevi degeri olmayan pahada kiymetli bir sey birakin yine. Bir sure de dokunmayin. Bakalim o da kaybolacak mi?Yarimcinz oldugundan emin olunca uygun konusmayi yaparsiniz ya da hir daha cagirmazsiniz.

Benim de esyam calinmisti evimde. Kim oldugunu buldum ama yuzune vurmaya utandim...

Benzer yerlere bir seylerin arasina manevi degeri olmayan pahada kiymetli bir sey birakin yine. Bir sure de dokunmayin. Bakalim o da kaybolacak mi?
Bir daha aynı kişiyi almak istemiyorum. Bu bile çok üzdü beni aynı şeyi bir daha yaşamak istemem Eşim boşver erken fark ettiğin için şükret daha büyük bir şeyde olabilirdi , ara bir daha gelme de geç diyor . Ben de aynı şeyi belki daha sonra başkasınada yapabilir. Hiç olmazsa başkasının canını yakmasın ve fark edildiğini bilsin oda biraz korksun istiyorum.

Eve bir daha çağırmayıp, sadece telefonda ne diyebilirsiniz ki? Evde kamera vardı ama farketmediniz galiba deyin o zaman.

etrafı ıyıce arayıp taramadan ıftıra atmayın cunku bu bashettıgınız durum ıftıraya gırıyor harama el uzatacaka olsa temızlık gıbı agır bı ısı yapmaz dıye dusunuyrum

Bir daha kadını eve sokmak hiç istemiyorum.sizin dediğiniz gibi yapınca benim aldığımı anlamamışlar kayıp sanıyorlar diye mi düşünür acaba
Siz direk hırsız damgasini emin olmadan vurdunuz ama birdaha eve almama dusuncesiyle..
Yarin birgun bilekligi biyerden bulursaniz kadinin ekmegini kestiginiz icin vicdan azabi cekersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…