- Konu Sahibi makarnasosu
-
Daha öncede çok defa yardımcı kadın aldım.25 yıldır ilk defa böyle bir şey yaşadım bende çok üzüldüm . Hiç beklemediğim bir şey nasıl davranacağımı bende bilemedim ve sizlerden fikir sordumBunu yapmadan önce birdaha çağırın görünür biryerede bir miktar para koyun açıklıkta bir çekmece msl ardından gitmesine yakın çekmeceyi kontrol edin yapan birdaha yapar yapmadıysa birden bire aldin mi gördünmu denmez çok ayıp tüm temizlikçiler hirsiz mi yani
Uzun süredir elektrik süpürgesi torbasını değiştirmemiştim o yüzden benimde aklıma geldi torbayı kesip boşalttım keşke ordan çıksaydıKonunuzu okurken kadın hakkında ön yargılı olmanız hiç hoş değil. Sizi kapsamlı düşünmeye davet ediyorum. Gözükecek bir şekilde değerli bir eşya veyahut para koyabilirsiniz deneme amaçlı o zaman anlaşılabilir. Bazen eşyalar ummadık yerlerden çıkabiliyor. Belki kadın temizlik yaparken elektrikli süpürge makinesi ile o bilekliği çekti. Süpürge makinesini temizlerken bileklikte içinde birlikte gitmiş olabilir. Olamaz mı ? Olabilir her ihtimal olabilir. O yüzden hemen yüzüne veya telefonda söylemeyin. Bekleyin biraz yüz ifadesini vs anlayın sonrasında herşey açığa kavuşur.
Çok doğru söylüyorsunuz ben kendi eşyalarıma dikkat ediyorum ama kızım da tedbirsizlik yaptı, daha güvenli bir yere koymalıydı. Buda ailecek bize bir tecrübe oldu bundan sonra eşyalarına daha dikkat etmeyi öğrenir umarım.Emin olmadan hiçbir hareket yapmayın. Ve size tavsiyem evinize çalışan alacaksanız evdeki tüm değerli çalınabilecek eşyaları bir kasadır belli bir yerdir kilitli koyun. Bunu insanların günahını alma ihtimaline karşı yapmanız lazım, böyle olunca kendi kaybetmeniz ve çalınmasının ayırdı olmuyor. Dediğim gibi yaparsanız bi kayıp varsa sizden olduğuna emin olursunuz.
Diğer önerim de eğer eminseniz, çalışan evdeyken duyacağı şekilde "kameradan bakıcaz bakalım hırsız falan girmişse" gibi bir cümle geçirin. Onu da suçlamadan. Hareketleri değişirse, ertesi gün bileziğin yerine konduğunu çalışanın işi bıraktığını görürseniz gönül rahatlığıyla emin olabilirsiniz.
Haklısınız bunu yapmak cesaret ister ama birkaç gün önce kontrol ettiğimde yerindeydi benim aklıma gelende acaba sahte takı sanıp nasılsa kimse peşine düşmez diyemi düşündü acaba diyorum çekmecedeki tek altın takı oydu çünki .Bu kadın daha kısa süredir geliyor huyunu filanda çok bilmiyorum tavsiye ile çağırdım. Dediğim gibi gözümle görmeden hiç emin olamamAcikcasi ben eve temizlige gelen birinin boyle bir durumda ilk ondan suphelenecegini tahmin ettigi icin kalkisabilecegine pek ihtimal vermiyorum. Ha vakalar var tabiki, ama yine de bence en dusuk ihtimaldir.
Ablamin 4 senedir kayip olan bir bilekligi vardi, o da dogumda eve giren cok oldu biri aldi diye dusunmustu, tasinirken mobilyalar sokulurken mobilyanin cekmece altina kactigi anlsildi kimlerin kimlerin gunahi alindi mesela...
Yengemede geliyodu bir kadın tabi o da görmedi tam emin değildi kadın almış evde ne varsa altın bi 20000 tutardı en son geldiğinde götürdü herhaldeki bi daha ne telefonu açtı ne kendisi geldi temizliğe tabi yengem anlamadığı için altınların gittiğini bir ay sonra farketti ama hiç birşey yapamadı diyemedi olan altınlara olduYıllardır evime temizliğe düzenli bayan gelir. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Çocuklarım büyük ortaya atacak küçük çocuğum yok.
Çok üzücü bir durum ben bir bileklikten bu kadar etkilendim yengeniz ne kadar kötü olmuştur.Yengemede geliyodu bir kadın tabi o da görmedi tam emin değildi kadın almış evde ne varsa altın bi 20000 tutardı en son geldiğinde götürdü herhaldeki bi daha ne telefonu açtı ne kendisi geldi temizliğe tabi yengem anlamadığı için altınların gittiğini bir ay sonra farketti ama hiç birşey yapamadı diyemedi olan altınlara oldu
İnşallah bizimkide öyle olur çıkar bir yerdenBenim de evime yardimci abla geliyor her hafta. Uzun zamandan bugune kadar da 6-7 tane kadin degistirdim ve cok kere esyalarimin kaybolmasini yasadim. Aklima yardimci gelmesine ragmen kondurmayip tam olarak evin altini ustune getirerek aradim ve en nihayetinde de evden cikti hepsi. Siz de tam tersi de olmus olabilir bilemiyoruz ama sormadan once bile iyice bakin her yere. Insanlik hali bir seyi bir yerden alip bir yere koyup sanki hic koymamisiz gibi unutabiliyoruz.
Günlerce ağladı o da napsın su içti üstüne o olaydan sonra diğer yengem çağırdı kadını biyere para koyup deneyecekti orayada gelmedi bahane uydurduÇok üzücü bir durum ben bir bileklikten bu kadar etkilendim yengeniz ne kadar kötü olmuştur.
MantıklıKadını birdaha cagırın
Aynı yerde bırsey arayın offf nereye koydum bulamıyorum allahtan kamera var hıcbısey degıl unuttugumu bulmama yardımcı oluyor esıme soylıyım aksam baksın deyın
Kızın odasınada kıtap oyuncak arasına sahte kamera koyun cok ucuz bırsey
Hatta laf arasında temızlık yaparken kaybolmasın dıye kaldırmıs olmanı dılıyorum esım kayboldugunu anlarsa aramız gerılır bulursan sana müjde hedıyesı verıcem de bıraz heyecanlı panikli ol
O altın sana doner
6 lı bardak falan ucuz bırsey alırsın
Ve yolları ayırırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?