- 26 Ocak 2017
- 23
- 3
- 1
- Konu Sahibi makarnasosu
-
Çağır kadını de ki evimize kamera taktırdık önceden hırsızlık olmuştu diye kızımın bileziği ortadan kaybolunca bizde görüntüleri izledik seni de alırken farkettik neden aldığını söylemedin de belki itiraf eder dene bence.
Allah korusun bende kul hakkından korkarım. O yüzden eşin ve kızım dışında kimseye bahsetmedim bile onlarada sormak zorundaydım.Benim yengemide suçlamışlardı . Kadın direk suçlamış ama şüphelenmemiş nerde küpem vardı falan die. Yengem şok geçirmişti sen bana hırsız mı diyorsun diye ne kavgalar yaşandı. Gel zaman git zaman kadının kızının arkadası geliyor küpeden konuşuluyor aa şu düşürdüğün küpe mi diyor kadın anlıyor ki kızı kaybetmiş söylememiş. Yengeme geldi özür diledi helallik istedi , yengem hakkını helal etmedi ve kadından nefret ediyor hala. Anlayacağın iyice emin olmadan sakın suçlama kul hakkıda büyük günah, etrafında ara.
Aynen bende öyle düşünüyorum şu an. Önce eve çağırıp konuşayım demiştim ama nasıl tepki verir bilemedim yaptıysa suç bastırmak için kötü tepkide verebilir. Acaba telefon açıp konuşsam mı diye düşünüyorum . 15 gündür eve hiç yabancı gelmedi.Kızımla tekrar tekrar konuştuk , heryeri aradık çekmeceyi defalarca döktük yok, yok,yokBence kesinlikle tekrardan çağırmayın. Bu riski tekrardan almayın.
Kızım çalışıyor kendi maaşı var zaten kendine ait bileklik ve manevi değeri var onun için kızım benden daha çok üzüldü.Bnce direk kadini suclamayin belki evden biride almis olabilir mesela kiziniz boyle bir sey yapmis olabilir mi kiziniz kac yasinda
Hm bn daha kucuk yaslarda biriyse belki bir ihtiyaci oldu o yuzden size soyleyemedi boyle bir yola basvurmus olabilir mi diye sormustumKızım çalışıyor kendi maaşı var zaten kendine ait bileklik ve manevi değeri var onun için kızım benden daha çok üzüldü.
Belli ki o kadın aldı başka bir açıklaması yok gibi. Yani kendi kendine ekmeginden oldu içinde varmış hırsızlık namusla çalışmak zor geliyor tabi.Aynen bende öyle düşünüyorum şu an. Önce eve çağırıp konuşayım demiştim ama nasıl tepki verir bilemedim yaptıysa suç bastırmak için kötü tepkide verebilir. Acaba telefon açıp konuşsam mı diye düşünüyorum . 15 gündür eve hiç yabancı gelmedi.Kızımla tekrar tekrar konuştuk , heryeri aradık çekmeceyi defalarca döktük yok, yok,yok
Kadın çalarken siz ordamıydınızBelli ki o kadın aldı başka bir açıklaması yok gibi. Yani kendi kendine ekmeginden oldu içinde varmış hırsızlık namusla çalışmak zor geliyor tabi.
Konustugunuzda ret edecektir suclasaniz çoktan satmistir yani tekrardan alamazsınız.
Bence hiç muhatap olmayın telefonda arayin birdaha gelmemesini güvenilir bir insan olmadığını çaldığıni da haram ettiğinizi onu kimselere tavsiye etmeyeceginizi hatta yaptığını herkese anlatacaginizi söyleyin
Biraz önce yazmıştım zaten hiç bir şey söylemek istemiyorum çünki gözümle görmedim ama arayıp gelme diyince zaten yaptıysa niye gelme dediğimi anlayacaktır.Daha önce gelen kadınlar hep çok uzun süre çalıştı en 5 yıl 10 yıl çalışanlar oldu hiç böyle bir şüphe yaşamadım.Birbirimizi hiç kırmadık aileden biri gibi oldular. Bu bayan yeni gelmeye başladı iyi tanıyamadım.İlk defa başıma gelince şok oldum çok üzüldüm.Artık ne olduysa oldu yapacak bir şey yok.Evde öyle alınacak bir takım filan pek yok buda kızımında ve çekmecesinde duruyordu.Kadın ekmeğini kazanıyor bedenini hiçe sayarak bu zamana kadar bu tarz bişey yapmış olsa bu herkesçe bilinirdi sanıyorum
Gözle görülmeyen bişey için acaba o mu çaldı demek nekadar yanlış
Burda bi konu vardı sizin hesap evden altınlar kayboluyodu kadın temizlikçiden şüphelenmişti ama altınları alıp alıp bozduran konu sahibinin eşi çıkmıştı
Lütfen kadına bişey demeyin gelme diyin o kafi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?