Çalınan bileklik

Bir yanım diyor ki bırak peşini ne olduysa oldu, bir yanımda diyor ki mutlaka yüzleş içinde şüphen kalmasın

Benim yengemide suçlamışlardı . Kadın direk suçlamış ama şüphelenmemiş nerde küpem vardı falan die. Yengem şok geçirmişti sen bana hırsız mı diyorsun diye ne kavgalar yaşandı. Gel zaman git zaman kadının kızının arkadası geliyor küpeden konuşuluyor aa şu düşürdüğün küpe mi diyor kadın anlıyor ki kızı kaybetmiş söylememiş. Yengeme geldi özür diledi helallik istedi , yengem hakkını helal etmedi ve kadından nefret ediyor hala. Anlayacağın iyice emin olmadan sakın suçlama kul hakkıda büyük günah, etrafında ara.

Yahu eger kadin almadiysa? Bu dediginiz ne kadar mantikli. Yazik gunah ya gercekten kaybolduysa. Ben bazen dalginlikla telefonla konusurken bi'dakika ya telefonu nereye koydum diye kulagimdaki telefonu ariyorum...
Annem hele gecen ayakkabi aldim kutusuyla salonda unuttum. Ogun de arkadasim bizde kalmisti. Ariyorum ariyorum ayakkabi yok koca kutu uctu sanki. Kaldiracagim icin ayakkabiliga bakmamistim en son dur oraya da bakayim dedim annem hayir dagitma oralari oraya koymadim da gormedim de diye baktirmadi. 1 hafta sonra ayakkabi ordan cikti. Yine koyup unutmus, oysa ne kadar da emindi kendinden.

Allah korusun bende kul hakkından korkarım. O yüzden eşin ve kızım dışında kimseye bahsetmedim bile onlarada sormak zorundaydım.

Ben de bilmiyorum derse neyse zaten Kamera var bakarım şu gün gördüm ordaydı nereye koyduğumu bulurum dersiniz eğer ondaysa bi şekilde belli eder. İnşallah almamistir

Bence kesinlikle tekrardan çağırmayın. Bu riski tekrardan almayın.
Aynen bende öyle düşünüyorum şu an. Önce eve çağırıp konuşayım demiştim ama nasıl tepki verir bilemedim yaptıysa suç bastırmak için kötü tepkide verebilir. Acaba telefon açıp konuşsam mı diye düşünüyorum . 15 gündür eve hiç yabancı gelmedi.Kızımla tekrar tekrar konuştuk , heryeri aradık çekmeceyi defalarca döktük yok, yok,yok

Kamera var denilebilir ama bakmadım bulamazsan bakacağım gibi birşey söyleyerek duruma bakabilirsiniz sanki...

Bnce direk kadini suclamayin belki evden biride almis olabilir mesela kiziniz boyle bir sey yapmis olabilir mi kiziniz kac yasinda

Kızım çalışıyor kendi maaşı var zaten kendine ait bileklik ve manevi değeri var onun için kızım benden daha çok üzüldü.
Hm bn daha kucuk yaslarda biriyse belki bir ihtiyaci oldu o yuzden size soyleyemedi boyle bir yola basvurmus olabilir mi diye sormustum
O zamn isiniz cok zor bnce o kadini bir daha evinize almayin

Eşimle konuştuk . Emin olamadığımız için bir şey söylememeye karar verdik . Sadece bir daha gelme diyeceğim. Zaten yaptıysa niye gelme dediğimi anlar herhalde ama ben bundan sonra eve başka birinide çağırmaya cesaret edemem herhalde

15 gün olmuş eğer aldıysa çoktan satmıştır zaten.

Belli ki o kadın aldı başka bir açıklaması yok gibi. Yani kendi kendine ekmeginden oldu içinde varmış hırsızlık namusla çalışmak zor geliyor tabi.
Konustugunuzda ret edecektir suclasaniz çoktan satmistir yani tekrardan alamazsınız.
Bence hiç muhatap olmayın telefonda arayin birdaha gelmemesini güvenilir bir insan olmadığını çaldığıni da haram ettiğinizi onu kimselere tavsiye etmeyeceginizi hatta yaptığını herkese anlatacaginizi söyleyin

Bence evine temizlikçi, bakıcı vs. alan insanlar bir zahmet eve kamerada kursunlar ve gelen kişiyede söylesinler. "Ayy şu kayboldu gördün mü? " demek senin aldığını düşünüyorum demek oluyor zaten. Asla yapmayacak ve yapmamış biri için bu sözün ağırlığını tahmin edemezsiniz. Belki gerçektende çalmıştır, bilmiyoruz ama eminim gereksiz yere bu şekilde zan altında kalan insanlar olmuştur.
Ben başkasının evinde, odasında dahi tek kalmak istemiyorum mesela yarın kalkıp ayy şu eşyamı bulamıyorum dediği an psikolojik olarak çok kötü olurum. Evinize yabancı alıyorsanız, kamerayıda kurun yaptıysa şikayet edin bitsin.

Kadın ekmeğini kazanıyor bedenini hiçe sayarak bu zamana kadar bu tarz bişey yapmış olsa bu herkesçe bilinirdi sanıyorum
Gözle görülmeyen bişey için acaba o mu çaldı demek nekadar yanlış
Burda bi konu vardı sizin hesap evden altınlar kayboluyodu kadın temizlikçiden şüphelenmişti ama altınları alıp alıp bozduran konu sahibinin eşi çıkmıştı
Lütfen kadına bişey demeyin gelme diyin o kafi.

Kadın çalarken siz ordamıydınız

Biraz önce yazmıştım zaten hiç bir şey söylemek istemiyorum çünki gözümle görmedim ama arayıp gelme diyince zaten yaptıysa niye gelme dediğimi anlayacaktır.Daha önce gelen kadınlar hep çok uzun süre çalıştı en 5 yıl 10 yıl çalışanlar oldu hiç böyle bir şüphe yaşamadım.Birbirimizi hiç kırmadık aileden biri gibi oldular. Bu bayan yeni gelmeye başladı iyi tanıyamadım.İlk defa başıma gelince şok oldum çok üzüldüm.Artık ne olduysa oldu yapacak bir şey yok.Evde öyle alınacak bir takım filan pek yok buda kızımında ve çekmecesinde duruyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…