Çalınan cüzdanın suçlusu ben oldum

ervaduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
71
31
88
İstanbul
Hırsız mübarek gün dinlemiyor malesef eşim Mescid de namaz kılmaya gidiyor .ceketini asmış abdest alırken biri de o sırada cüzdanını çalmış ceketten .bu kendi ceketini aşacak sanmış .adamı fark etmiş ama aklına gelmemiş .sonra beni aradı böyle böyle oldu diye hemen kartları iptal et dedim sonra karakola git .kaç paran vardı dedim 300 dedi yeni maaş almıştı ben sana demedim mi çekme paranın hepsini diye ahh ya bak beni dinlemedin o kadar dikkat et diyordum sadece bunu dedim vay sen nasıl böyle dersin bana teselli etmiyorsun bi ton laf suratına kapadı.sonra eve geldi hişimla nerdeyse dövecek bankada ki kızlar bile geçmiş olsun dedi sen olsan ben sana böyle mi yapardım demekki sen benim biseyim değilsin onlar kadar olamadin birsürü laf aklımda tutamadim bağırdı çağırdı kapıyı çarpıp çıktı sanki çok kötü bişey dedim ya bi dovmedigi kaldı şimdi bu eve gelince ne yapayım ben ?

İyi de adam haklı kusura bakmayın. Olmuş bitmiş neden yok ben demiştim yok şöyle yok böyle diyorsunuz ki? Geri mi gelecek para?
Geçmiş olsun canım, yeter ki cana gelmesin falan deseydiniz keşke.
Zaten param gitmiş sinirliyim kalkıp da eşim neden neden neden diye dırdır etse ben de sinir olurum.

Geçmiş olsun öncelikle.boşverin söylenenlerin üstünde durmayın.üzüntüyle stres altında söylenmiş sözler bunlar.

eşin eve gelince bir bak bakalım sakinleşmiş mi? çünkü üzülmüş belliki ve senden de önemli değil canım sadakamız olsun vs sözleri beklemiş gibi. neyse sakinleşmişse al karşına beni yanlış anladın ben de senin kadar üzgünüm. önemli olan biziz bize bir şey olmasın falan de. bir de tatlı tatlı gülümse geçer.

Öyle dedikten sonra Özür dilerim haklısın dedim ama demedin diyo gözü dönmüş suclayacak yer arıyor ben kızarıklık demedim ki zaten hayiflandim sadece keşke demez mi insan onun kadar bende üzüldüm kadi parasiydi yatirmamis cebinde taşıyor üzüldüğüm için dedim bu kadar büyütecek ne vardı ki

Insan basina is gelir.. ee ama o da hepsini cekmeseymis.. biz kadinkari dinleseler bi yerleri eksilir cunku.. neysede yapck bisey yok..sener senin bi filmi vardi o geldi aklima :) onunda sndest alirken ceketi degistriolardi:) olan olmus sakinlestr adami

Basina talihsiz bi olay geldiginde uzulen insanlara ben sana demistim diye baslayan cumleler her zaman asabi yapar insani. Olmamis yaklasim tarziniz. Iyice hircinlastirmaktan baska işe yaramaz.

Sadece boyle bi gunde calinan paranin kimseye hayri olmaz . Uzulme diyip bundan sonra parayi cekme istersen kartta dursun demek cok mu zordu ?

Hırsız mübarek gün dinlemiyor malesef eşim Mescid de namaz kılmaya gidiyor .ceketini asmış abdest alırken biri de o sırada cüzdanını çalmış ceketten .bu kendi ceketini aşacak sanmış .adamı fark etmiş ama aklına gelmemiş .sonra beni aradı böyle böyle oldu diye hemen kartları iptal et dedim sonra karakola git .kaç paran vardı dedim 300 dedi yeni maaş almıştı ben sana demedim mi çekme paranın hepsini diye ahh ya bak beni dinlemedin o kadar dikkat et diyordum sadece bunu dedim vay sen nasıl böyle dersin bana teselli etmiyorsun bi ton laf suratına kapadı.sonra eve geldi hişimla nerdeyse dövecek bankada ki kızlar bile geçmiş olsun dedi sen olsan ben sana böyle mi yapardım demekki sen benim biseyim değilsin onlar kadar olamadin birsürü laf aklımda tutamadim bağırdı çağırdı kapıyı çarpıp çıktı sanki çok kötü bişey dedim ya bi dovmedigi kaldı şimdi bu eve gelince ne yapayım ben ?
Eşiniz haklı ama olan olmuş ben dedim beni dinleseydin laflar doğru değil eşin de böyle olmasını istemezdi,benim de erkek kardeşim cüzdanını kaybetti içinde ne var yok hepsi gitti para,banka kartı,kimliği tek dediğimiz şey olur böyler üstüne gitseydik emimin onunda canı sıkılır üzülürdü.

Basina talihsiz bi olay geldiginde uzulen insanlara ben sana demistim diye baslayan cumleler her zaman asabi yapar insani. Olmamis yaklasim tarziniz. Iyice hircinlastirmaktan baska işe yaramaz.

Sadece boyle bi gunde calinan paranin kimseye hayri olmaz . Uzulme diyip bundan sonra parayi cekme istersen kartta dursun demek cok mu zordu ?
Son cümlene katılıyorum ama aklıma gelmedi keşke gelseydi öyle derdim sabah konuşmuştuk bingo nu hakkında benim evden çantam çalınmışti en fotoğraflarıma hâlâ üzülürüm demiştim 3 saat sonra cuzdanim çalındı deyince şok oldum bende ayrıca daha öncede he söylerdim paran kartta dursun lazım olduğu kadar cekersin diye hiç dinlemedi ilk defa söylemedim ki

Sinirler gergin , ikinizinde haklı tarafları var.
Ama alttan alın , o da üzüldüğünden öfkelenmiştir...

Olacağı varmıs
Kocan haklı
Sağlık olsun üzülme diyeceğine bennsana demedim mi paranin hepsini cekme diyerek sanki suclu eşinmişsin gibi konusmussun

Adam zaten üzülmüştür. “Sağlık olsun” demek varken, “ben sana demiştim!” diyenlere ben de böyle tepkiler veriyorum :(

O sırada ben demiştin diyen bir eş yerine beni teselli eden bir eş isterim ben de.

adam şok yaşamış ve üzgündür hemen suçlamak yerine en azından yanınıza gelmesini bekleyebilirdiniz
bende olsam size kızardım ayıp yani :KK12:sanki bilerek çaldırmış gibi

Böyle günlerde anlayışlı olmak lazım. Ben sana söylemedim mi çekme demek yerine. Tühhh başımıza gelene bak kısmetten çıkmış olsun vb. Şeyler söylemek daha iyi olur. Olay soğuduğunda istediğinizi söylersiniz.

Back
X