Çalışabilir yazısı nedir ya?

demsun

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
2.117
3.696
358
Arkadaşlar ben burun ameliyatı oldum 10 gün raporum var raporumda sadece rapor tarihim yazıyor. Yani raporun başlangıç ve bitiş tarihi değil sadece tek tarih yazıyor. ve raporda 10 gün istirahatli olduğumu belirten bir sayı falan yok. ama rapor takip numarası var. hastanenin bana söylediği iş yerin bu takip numarasından sgk ekranına girip herşeyi görüntüleyebilir dedi. hep bu şekilde rapor verdiklerini söyledi. ama iş yerim raporun süresinin veya bitiş tarihinin yazmadığını ve hastaneden çalışabilir yazısı getirmem gerektiğini söyledi. raporumda zaten sgk ekranına girince rapor bitiminde muayene değil çalışabilir kısmının işaretli oldğunu söylediler bana. iş yeri benden daha neden ekstra bir kağıt istiyor. sinir oldum. kaç gündür beni iş yeri ve hastane arasında git gel yaptırdılar. böyle bişey yaşayan var mı? çalışabilir yazısı almam mı gerekiyor. herşey e-ortamda görüntüleniyor diyen hastane mi illa kağıt isteyen iş yeri mi doğrucu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…