çalışacak olan bir anne.. bebeğini bırakıp çalışan anneler yardımcı olurmusunuz :(

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Selamun aleyküm kk hanımları

Bebeğim 5. Ayına girecek. İlk bebeğim ve çok sakınıyorum onu her şeyden. Bayramdan sonra çalışmam gerek işe başlayacağım 6. Ayında olacak ama ondan nasıl ayrılacağım bilemiyorum. Düşüncesi bile beni mahvediyor. Büyük ihtimal eşimin teyzesinde kalacak ama nasıl bırakacağım, onsuz bir dakikam olsun istemiyorum napcam ben yardım edin kendimi nasıl rahatlatırım? Benim gibi olan anneler var mı aranızda?

Ben calisan bir anne degilim ama size tavsiyem icinizi rahat tutun oncelikle Allahim buyuk ayriliklar vermesin birakcaginiz kisiye guveniyorsaniz problem yapmayin derim aksam eve geldiginizde telafi edersiniz oyunlarla sevgiyle :).. Calismak zorunda degilseniz biraz daha buyuyene kadar bekleyin derim..

YAPACAK BİRŞEY YOK. BEN DE BIRAKIYORUM. KVYE TÜM ÇALIŞAN ANNELER GİBİ. KEŞKE ÇOCUKLARIMIZI KENDİMİZ BÜYÜTEBİLSEK .

Malesef çalışmak zorundayım

YAPACAK BİRŞEY YOK. BEN DE BIRAKIYORUM. KVYE TÜM ÇALIŞAN ANNELER GİBİ. KEŞKE ÇOCUKLARIMIZI KENDİMİZ BÜYÜTEBİLSEK .
Siz ne kadarlıkken bıraktınız? Zor gelmedimi kolay oldumu alışmak? Ve sizi seviyor mu yani ilişkiniz nasıl? Cevaplarsanız sevinirim

Benim kizim 3 buçuk aylik 1 ay sonra bende başlıcam ise. Düşündükçe canım yanıyor. Kızım benim yokluğumu farkeder mi hisseder mi. Beni ozler mi gözleri beni arar mi. Kendimden çok onun yokluk hissi cekmesinden korkuyorum. Allahım bütün çalışan annelere sabır güç kuvvet versin.

Hiç sormayın bende düşündükçe boğazıma bir şey oturuyor sanki. Ve anne sütü alıyor sadece şimdi ek besiblere başladım malesef alışsın diye

Siz ne kadarlıkken bıraktınız? Zor gelmedimi kolay oldumu alışmak? Ve sizi seviyor mu yani ilişkiniz nasıl? Cevaplarsanız sevinirim
geçen dönem sonunda bir ay kadar çalıştım 4.5 aylıktı ilk ayrıldıgımızda. ama haftada ıkı gun . bayramdan sonra da haftada 3 gün bırakıcam 8 de gidip 4 de gelicem. okul başlayınca tam 8 aylık olcak.

ilişki konusuna gelince henüz seninki daha küçük. o kadar tepki vermez. kızım perşembe günü küsmüştü herkese. morali çok bozuktu. güldüremedim. ama cuma günü ve bugun iyiydi. zaten alışık babannesine. memeye yapışıyor ben glince sürekli emiyor.

Benimki 3,5 aylıktı mesela

Anne sütü de anne sevgisi de aldı sağdım içti sanki ben evdeymişim gibi

Kim bakacaksa belirleyin ve siz işe başlamadan bir süre birlikte zaman geçirin

Benimkine bakıcı baktı ve benim kuralımda baktı aman ne olacak ayağımda sallayayım demedi ya da çocuğa benim bilgim dışında emzik vermedi birşeyler yedirmedi vs vs

Bende kuralları söyleyeceğim inşallah uyarlar. Bebeğime iyi baksınlarda zaten sürekli ararım tutamam kendimi

Rabbim sabrını versin. Yardım etsin gerçekten çok zor...

Rabbim sabrını versin. Yardım etsin gerçekten çok zor...
sabah 8 de evden çıkıyorum butun gun kızımı dusunuyırum yedi mi uyudumu çişini yaptı da almadılar mı offf çok zor ama mecburuz.

sabah 8 de evden çıkıyorum butun gun kızımı dusunuyırum yedi mi uyudumu çişini yaptı da almadılar mı offf çok zor ama mecburuz.
Aynen hayat artık çok zor. Evladım için çalılcam geleceği güzel olsun diye. Bir ieyden mahrum kalmasın diye. Ama evime gelincede bütün vaktimi ona ayırırım. İlk haftadan sonra alışırım inşallah, zor gelmez umarım

Ben 2 cocugum da 4 aylikken calismaya basladim.calisan anneler icin mecburiyet bu.ki calismadan yasamak da bana cok uzak ev hanimi olmamam ben.onu isteyken cok ozluyorsun ama eve geldiginde kavusmak harika birsey.yeterki guvenilir ellerde olsun bunlar onemli degil.surekli cocugunun yaninda olup ilgilenmeyen anneler de var.eve gelince onunla bol bol ilgilenirsin birlijte vakit gecirirsin.

Bende
Hiç sormayın bende düşündükçe boğazıma bir şey oturuyor sanki. Ve anne sütü alıyor sadece şimdi ek besiblere başladım malesef alışsın diye
Süt sağmaya başladım bende ama sütüm de sağacak kadar çıkmıyor. Kızım emio sonra az cikio biriktiremiyorum. Biriktiremedikce strese giriyorum yavrum ne içecek die. Boğazimda bi düğüm yutkunsam geçecek gibi ama geçmiyor orda takılı kaldı. Sanırım evladimdan ayrı kaldığım sürece böyle olacak. Ki şu an ayrı bile deilim. Onun için onun geleceği için çabalıyoruz ama içim acıyor. Bu acı geçmez ama sanırım alışmaktan başka çare yok.

İçimi rahatlatıyorsunuz gerçekten. Şimdi aranızda ki ilişki nasıl peki? Kaç saat çalışıyorsunuz

Aynen öyle. Büyük olsaydı bu kadar sorun etmezdim asla. Kreşe giderdi arkadaşları olurdu ama şuan anneye muhtaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…