Malesef çalışmak zorundayımBen calisan bir anne degilim ama size tavsiyem icinizi rahat tutun oncelikle Allahim buyuk ayriliklar vermesin birakcaginiz kisiye guveniyorsaniz problem yapmayin derim aksam eve geldiginizde telafi edersiniz oyunlarla sevgiyle :).. Calismak zorunda degilseniz biraz daha buyuyene kadar bekleyin derim..
Siz ne kadarlıkken bıraktınız? Zor gelmedimi kolay oldumu alışmak? Ve sizi seviyor mu yani ilişkiniz nasıl? Cevaplarsanız sevinirimYAPACAK BİRŞEY YOK. BEN DE BIRAKIYORUM. KVYE TÜM ÇALIŞAN ANNELER GİBİ. KEŞKE ÇOCUKLARIMIZI KENDİMİZ BÜYÜTEBİLSEK .
Malesef çalışmak zorundayım
Hiç sormayın bende düşündükçe boğazıma bir şey oturuyor sanki. Ve anne sütü alıyor sadece şimdi ek besiblere başladım malesef alışsın diyeBenim kizim 3 buçuk aylik 1 ay sonra bende başlıcam ise. Düşündükçe canım yanıyor. Kızım benim yokluğunu farkeder mi hisseder mi. Beni ozler mi gözleri beni arar mi. Kendimden çok onun yokluk hissi cekmesinden korkuyorum. Allahım bütün çalışan annelere sabır güç kuvvet versin.
geçen dönem sonunda bir ay kadar çalıştım 4.5 aylıktı ilk ayrıldıgımızda. ama haftada ıkı gun . bayramdan sonra da haftada 3 gün bırakıcam 8 de gidip 4 de gelicem. okul başlayınca tam 8 aylık olcak.Siz ne kadarlıkken bıraktınız? Zor gelmedimi kolay oldumu alışmak? Ve sizi seviyor mu yani ilişkiniz nasıl? Cevaplarsanız sevinirim
Bende kuralları söyleyeceğim inşallah uyarlar. Bebeğime iyi baksınlarda zaten sürekli ararım tutamam kendimiBenimki 3,5 aylıktı mesela
Anne sütü de anne sevgisi de aldı sağdım içti sanki ben evdeymişim gibi
Kim bakacaksa belirleyin ve siz işe başlamadan bir süre birlikte zaman geçirin
Benimkine bakıcı baktı ve benim kuralımda baktı aman ne olacak ayağımda sallayayım demedi ya da çocuğa benim bilgim dışında emzik vermedi birşeyler yedirmedi vs vs
Rabbim sabrını versin. Yardım etsin gerçekten çok zor...geçen dönem sonunda bir ay kadar çalıştım 4.5 aylıktı ilk ayrıldıgımızda. ama haftada ıkı gun . bayramdan sonra da haftada 3 gün bırakıcam 8 de gidip 4 de gelicem. okul başlayınca tam 8 aylık olcak.
ilişki konusuna gelince henüz seninki daha küçük. o kadar tepki vermez. kızım perşembe günü küsmüştü herkese. morali çok bozuktu. güldüremedim. ama cuma günü ve bugun iyiydi. zaten alışık babannesine. memeye yapışıyor ben glince sürekli emiyor.
Bende kuralları söyleyeceğim inşallah uyarlar. Bebeğime iyi baksınlarda zaten sürekli ararım tutamam kendimi
sabah 8 de evden çıkıyorum butun gun kızımı dusunuyırum yedi mi uyudumu çişini yaptı da almadılar mı offf çok zor ama mecburuz.Rabbim sabrını versin. Yardım etsin gerçekten çok zor...
Doğru söylüyorsunuz kendime hakim olmaya çalışacağımBence sürekli aramayın mesela
Bu alınganlık yapar bana güvenmiyor vs der
Aynen hayat artık çok zor. Evladım için çalılcam geleceği güzel olsun diye. Bir ieyden mahrum kalmasın diye. Ama evime gelincede bütün vaktimi ona ayırırım. İlk haftadan sonra alışırım inşallah, zor gelmez umarımsabah 8 de evden çıkıyorum butun gun kızımı dusunuyırum yedi mi uyudumu çişini yaptı da almadılar mı offf çok zor ama mecburuz.
Süt sağmaya başladım bende ama sütüm de sağacak kadar çıkmıyor. Kızım emio sonra az cikio biriktiremiyorum. Biriktiremedikce strese giriyorum yavrum ne içecek die. Boğazimda bi düğüm yutkunsam geçecek gibi ama geçmiyor orda takılı kaldı. Sanırım evladimdan ayrı kaldığım sürece böyle olacak. Ki şu an ayrı bile deilim. Onun için onun geleceği için çabalıyoruz ama içim acıyor. Bu acı geçmez ama sanırım alışmaktan başka çare yok.Hiç sormayın bende düşündükçe boğazıma bir şey oturuyor sanki. Ve anne sütü alıyor sadece şimdi ek besiblere başladım malesef alışsın diye
İçimi rahatlatıyorsunuz gerçekten. Şimdi aranızda ki ilişki nasıl peki? Kaç saat çalışıyorsunuzBen 2 cocugum da 4 aylikken calismaya basladim.calisan anneler icin mecburiyet bu.ki calismadan yasamak da bana cok uzak ev hanimi olmamam ben.onu isteyken cok ozluyorsun ama eve geldiginde kavusmak harika birsey.yeterki guvenilir ellerde olsun bunlar onemli degil.surekli cocugunun yaninda olup ilgilenmeyen anneler de var.eve gelince onunla bol bol ilgilenirsin birlijte vakit gecirirsin.
Aynen öyle. Büyük olsaydı bu kadar sorun etmezdim asla. Kreşe giderdi arkadaşları olurdu ama şuan anneye muhtaçBende
Süt sağmaya başladım bende ama sütüm de sağacak kadar çıkmıyor. Kızım emio sonra az cikio biriktiremiyorum. Biriktiremedikce strese giriyorum yavrum ne içecek die. Boğazimda bi düğüm yutkunsam geçecek gibi ama geçmiyor orda takılı kaldı. Sanırım evladimdan ayrı kaldığım sürece böyle olacak. Ki şu an ayrı bile deilim. Onun için onun geleceği için çabalıyoruz ama içim acıyor. Bu acı geçmez ama sanırım alışmaktan başka çare yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?