KeskeKarakter meselesi yani ben de çalışmayı sevmiyorum en azından başkasının işine gidip çalışmayı keşke kendi işim olsa az kazansam ihtiyacım olmasa çok paraya
Evet bende yok meselaAfedersiniz ama "çalışma g.tü" diye bi tabir var. Herkeste yok o
32 yaşındayım geç gibi geliyor bana her sey içinYaptığınız işi sevmiyorsanız ayrılın ve seveceğiniz bir iş alanı bulup onun için kendinizi geliştirin.
Madem ailenizin durumu iyi ve maddi olarak bunu yapabilecek durumdasınız vakit geç değil.
Seveceğiniz bir meslek dalı için kendinizi geliştirmeye bakın.
Zaman bu ne olur belli olmaz belki gün gelir çalışmak zaruret olur o yüzden şimdi fırsat varken buna yatırım yapın.
ooo 60 yaşında tıp okuyup doktor olan var.32 yaşındayım geç gibi geliyor bana her sey için
Haklısınzooo 60 yaşında tıp okuyup doktor olan var.
Sakın öyle düşünmeyin şuan maddi manevi hiç bir şekilde geç değil ama yarın bir gün geç olabilir o yüzden bu günden bir şeyler yapmaya başlayın.
Memnuniyetsizlik degil de çalısamıyorum Yanı bu psikolojik bir sorun galibaKonularıniza baktım da sizde genel bir memnuniyetsizlik var gibi
Tek çalısmayan kadın benmısım gıbı cevap yazmıssınız32 yaşindasin, gerçekten aile parasi ilemi geçinmek istiyorsun? Erkek olsan burda linç edilirdin ama kadin olunca "ne gerek var ciniim, çalişma" denilebiliyor.
Yazik diyorum sadece.
Tek çalısmayan kadın benmısım gıbı cevap yazmıssınız
Sırf ben de çalışmayı sevmiyorum demek için giriş yaptım. Çalışmıyorum, bebeğim var. Ailem destek oluyor. Ama çalış diye her tartışmada söylenen bir eşim var. Mesleğimi yapacağım iş bulamıyorum. Zaten çalışma saatleri o kadar uzun ki. Yol hazırlanma vs 15-16 saat evinden uzaksın nerdeyse. Yol masrafı, kıyafet, bakıcı masrafı zaten para bana da kalmaz ya. Bu uzun çalışma saatlerinin bu devirde hala kanıksanmış olmasına anlam veremiyorum.Ya da uzaktan da yapılabilecek işlerin ille de insanları zorla ofise hapsederek yapılmasına. Yoksa ben tembel değilim. Dertleşmek istedim.
Ay iki kelime ile ne güzel betimlemişsiniz valla daha iyi anlatılamazdıAfedersiniz ama "çalışma g.tü" diye bi tabir var. Herkeste yok o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?