Çalışamıyorum

Ben de sevmiyorum ama mecburiyetten çalışıyorum. Sizin durumunuz psikolojik gibi geldi uyum sorununuz var sanırım. İnsan bir süre sonra çalıştığı ortama alışıp sahipleniyor. Sevdiğiniz bir meslek seçin. Ailenizin durumu iyiymiş meslek kurslarına, üniversiteye gidebilirsiniz.

Yaptığınız işi sevmiyorsanız ayrılın ve seveceğiniz bir iş alanı bulup onun için kendinizi geliştirin.
Madem ailenizin durumu iyi ve maddi olarak bunu yapabilecek durumdasınız vakit geç değil.
Seveceğiniz bir meslek dalı için kendinizi geliştirmeye bakın.

Zaman bu ne olur belli olmaz belki gün gelir çalışmak zaruret olur o yüzden şimdi fırsat varken buna yatırım yapın.

Yaptığınız işi sevmiyorsanız ayrılın ve seveceğiniz bir iş alanı bulup onun için kendinizi geliştirin.
Madem ailenizin durumu iyi ve maddi olarak bunu yapabilecek durumdasınız vakit geç değil.
Seveceğiniz bir meslek dalı için kendinizi geliştirmeye bakın.

Zaman bu ne olur belli olmaz belki gün gelir çalışmak zaruret olur o yüzden şimdi fırsat varken buna yatırım yapın.
32 yaşındayım geç gibi geliyor bana her sey için😔

32 yaşındayım geç gibi geliyor bana her sey için😔
ooo 60 yaşında tıp okuyup doktor olan var.
Sakın öyle düşünmeyin şuan maddi manevi hiç bir şekilde geç değil ama yarın bir gün geç olabilir o yüzden bu günden bir şeyler yapmaya başlayın.

aslinda cok sanslisiniz, maddi sikintiniz yokmus.

bu isi sevmedi iseniz, baska bir alanda sansinizi deneyin.

egitim alin,
yabanci dilinizi gelistirin,
sevdiginiz isi bulmaya calisin.

İstemiyorsanız çalışmayın ne güzel mecburiyetiniz de yoksa takılın kafanıza göre amannn

Tek çalısmayan kadın benmısım gıbı cevap yazmıssınız

Ama konu açan sensin. Her birey, kadin erkek fark etmez çalişmali. Bunun bide hastaliği, emekliliği var. Ilerde ailene bişey olduğunda, maddi durum kötü olduğunda ne yapacaksin?

Cocuğun olduğunda ona yükmü olacaksin yaşliliğinda? Sen keyif yapmak istedin diye, niye onlar ekstra seni emekli yapmak için para harcasinlar? Her nesille şartlar daha zorlanirken.

Benim kocasi ya da ailesi zengin olduğu icin calismayan tanidiklarim kendisine mesela sadece inci gorunumlu toka filan satılan bir marka kurup "tasarımcıyım" diyor. Veya toptancıdan biraz kiyafet alip "butik sahibiyim" diyebilirsiniz :)) Onemli olan bakış açısı :p

Sırf ben de çalışmayı sevmiyorum demek için giriş yaptım. Çalışmıyorum, bebeğim var. Ailem destek oluyor. Ama çalış diye her tartışmada söylenen bir eşim var. Mesleğimi yapacağım iş bulamıyorum. Zaten çalışma saatleri o kadar uzun ki. Yol hazırlanma vs 15-16 saat evinden uzaksın nerdeyse. Yol masrafı, kıyafet, bakıcı masrafı zaten para bana da kalmaz ya. Bu uzun çalışma saatlerinin bu devirde hala kanıksanmış olmasına anlam veremiyorum.Ya da uzaktan da yapılabilecek işlerin ille de insanları zorla ofise hapsederek yapılmasına. Yoksa ben tembel değilim. Dertleşmek istedim.

Evet niye boyle düşününce tepki alıyoruz anlamıyorum
Sırf ben de çalışmayı sevmiyorum demek için giriş yaptım. Çalışmıyorum, bebeğim var. Ailem destek oluyor. Ama çalış diye her tartışmada söylenen bir eşim var. Mesleğimi yapacağım iş bulamıyorum. Zaten çalışma saatleri o kadar uzun ki. Yol hazırlanma vs 15-16 saat evinden uzaksın nerdeyse. Yol masrafı, kıyafet, bakıcı masrafı zaten para bana da kalmaz ya. Bu uzun çalışma saatlerinin bu devirde hala kanıksanmış olmasına anlam veremiyorum.Ya da uzaktan da yapılabilecek işlerin ille de insanları zorla ofise hapsederek yapılmasına. Yoksa ben tembel değilim. Dertleşmek istedim.

Çalışmak çok keyifli bir şey olsaydı üzerine para almazdık tam tersi para verirdik 😂

Ben de hiç sevmiyorum çalışmayı, bunca sene lise üniversite derken dirsek çürüttüm hiç de üşenmedim çünkü öğrenme hayatını çok seviyorum buna kurslar da dahil. Ama iş çalışma hayatına gelip sabah akşam belli bir iş yerine gidip az maaşa çok yorgunluk çok mesai derdi çekmek katlanılır çile değil. Kpss ile atanıp keyfime bakmayı planlıyorum…

Back
X