- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
görümcem de öğretmen.. özellikle büyük bir şehirde değilseniz işiniz çok kolay.. ilk 6 ay zaten direkt izinlisiniz.. hala ordan burdan aldığı raporlarla nerdeyse 1 yaşına getirdi.. sonrasında da 6 aylık ücretsiz izin hakkınız var.. sonrasında mecbur bakıcıKızlar ben öğretmenim, kendim büyütemycem malesef kızımı . Bebeğime kim bakcak çok kararsızım annem uzakta kayınvalidem var ihtimal ama onu ben pek istemiyorum bakıcıya güvenemem gibi geliyo napıcam ben
Benim doğumum mayısa geldiği için izinlerim yaz tatiline gidiyo canımgörümcem de öğretmen.. özellikle büyük bir şehirde değilseniz işiniz çok kolay.. ilk 6 ay zaten direkt izinlisiniz.. hala ordan burdan aldığı raporlarla nerdeyse 1 yaşına getirdi.. sonrasında da 6 aylık ücretsiz izin hakkınız var.. sonrasında mecbur bakıcıben biraz şanslıyım, kendim büyüteceğim kısmetse..
Amin canım muhakkak yabancıya bırakmaktan çok çok daha iyi ama kayınvalidem bakarsa bizimle kalmak zorunda evde işte ben bunu yapabilir miyim bilmiyorumBence kayinvaliden baksın canım tabi bakmak istiyorsa, nede olsa kan bağı var sen yokken bakicinin veremediği anne sevgisini babanesi yada ananesi verebilir, benim ananem de babanem de annem gibi davranıyorlardı bana büyüdüm hâlâ öyle ALLAH başımızdan eksik etmesin.
Öyle olursa ikinizin de düzeni bozulabilir canım, kayinvalidene yakın bir ev tutma imkânın yok mu? Hem bakıcıya para vermektense taşınmaya harcarsin o parayı.Amin canım muhakkak yabancıya bırakmaktan çok çok daha iyi ama kayınvalidem bakarsa bizimle kalmak zorunda evde işte ben bunu yapabilir miyim bilmiyorum
istanbulda rapor işi nerdeyse imkansız zaten artık.. polis eşiyim ordan biliyorum rapor mevzularını.. kayınvalide konusunda da çok haklısın bence.. en en mantıklısı bakıcı canım.. güvenemiyorum diyorsan da evin her yerine kamera döşeyebilirsin :) şahsen ben o durumda öyle yapardım.. kayınvalideden iyidirBenim doğumum mayısa geldiği için izinlerim yaz tatiline gidiyo canımüstelik istanbuldayım ücretsiz izin de alamam ev kredisi ödüyoruz . Kayınvalidem baksa kalmak zorunda bizimle evde, bana zor gelen de bu ihtimal
Kendi evimizde oturuyoruz canım , kayınvalidem de kendi evinde oturuyoÖyle olursa ikinizin de düzeni bozulabilir canım, kayinvalidene yakın bir ev tutma imkânın yok mu? Hem bakıcıya para vermektense taşınmaya harcarsin o parayı.
Bu durumda çocuğun kreş yaşı gelene kadar düzenini bozup kayinvalidenle oturman tek çare gibi geldi bana canım, sen ne düşünüyorsun?Kendi evimizde oturuyoruz canım , kayınvalidem de kendi evinde oturuyo
Ben konu sahibinin kayinvalidesine özel bir düşmanlığı olduğunu düşünmüyorum canım, öyle olsaydı ona çocuğunu baktirma ihtimalini düşünmezdi. Sadece aynı evde oturmanın tedirginliğini yaşıyor bunun da ismi düşmanlık değil bence. Kendi rahatı kadar kayınvalidesinin rahatini da düşünüyor olmalı.Nedir bu kayınvalide düşmanlığınız anlayamadım açıkçası.. Siz kabul etseniz de etmeseniz de çocuğunuzun babaannesi o.. Ben de öğretmenim nasip olursa doğum iznim bittikten sonra kayınvalidem bakacak..
Emin ol tecrübe ettikten sonra göreceksin bakıcı çok çok daha iyi oluyor cocuklara. Benim cocugumada kv 1 sene baktı sıkıntımız yoktu arada ufak tefek anne kız arası olan şeyler gibi oluyordu ama oğluna hiç ama hiç bisey katmadi ne bileyim öğretmeye çalışmamış hiç bir şeyi kendimden çok vermiştim şuan ust kat komşum bakıyor kadın genç çocuğa enerjisi yetiyor her gün yeni bisey öğretiyor bende rahat ettim çok şukur ohh dünya varmış vallaBirisi yazmıştı kayınvalidemdense bakıcıya bırakırım daha iyi diye ona istinaden yazdım canım..
Emin ol tecrübe ettikten sonra göreceksin bakıcı çok çok daha iyi oluyor cocuklara. Benim cocugumada kv 1 sene baktı sıkıntımız yoktu arada ufak tefek anne kız arası olan şeyler gibi oluyordu ama oğluna hiç ama hiç bisey katmadi ne bileyim öğretmeye çalışmamış hiç bir şeyi kendimden çok vermiştim şuan ust kat komşum bakıyor kadın genç çocuğa enerjisi yetiyor her gün yeni bisey öğretiyor bende rahat ettim çok şukur ohh dünya varmış valla
Ben rahat rahat evimde giyinip dolaşamycaksam istediğimde yemek yapıp istemediğimde yapmycaksam ne farkı kalır misafirlikten . Kendi evin yahu istediğim gibi hareket ediyorum şuanda çocuğum olduğunda da mümkün olduğunca bu standardı devam ettirmek istiyorum . Üstelik benim için anne ya da kayınvalide farketmiyo ikisiyle de yaşayamam . Kayınvalide düşmanlığı demek hiç doğru değil yani bu duruma , rahatına düşkünlük denilebilir belkiNedir bu kayınvalide düşmanlığınız anlayamadım açıkçası.. Siz kabul etseniz de etmeseniz de çocuğunuzun babaannesi o.. Ben de öğretmenim nasip olursa doğum iznim bittikten sonra kayınvalidem bakacak..
Tam da bu işte benim demek istediğim canım teşekkür ederimBen konu sahibinin kayinvalidesine özel bir düşmanlığı olduğunu düşünmüyorum canım, öyle olsaydı ona çocuğunu baktirma ihtimalini düşünmezdi. Sadece aynı evde oturmanın tedirginliğini yaşıyor bunun da ismi düşmanlık değil bence. Kendi rahatı kadar kayınvalidesinin rahatini da düşünüyor olmalı.
Ben rahat rahat evimde giyinip dolaşamycaksam istediğimde yemek yapıp istemediğimde yapmycaksam ne farkı kalır misafirlikten . Kendi evin yahu istediğim gibi hareket ediyorum şuanda çocuğum olduğunda da mümkün olduğunca bu standardı devam ettirmek istiyorum . Üstelik benim için anne ya da kayınvalide farketmiyo ikisiyle de yaşayamam . Kayınvalide düşmanlığı demek hiç doğru değil yani bu duruma , rahatına düşkünlük denilebilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?