Çalışan anne adayları Bebeğinize kim bakcak

Rengarenkkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
843
423
33
Kızlar ben öğretmenim, kendim büyütemycem malesef kızımı . Bebeğime kim bakcak çok kararsızım annem uzakta kayınvalidem var ihtimal ama onu ben pek istemiyorum bakıcıya güvenemem gibi geliyo napıcam ben

görümcem de öğretmen.. özellikle büyük bir şehirde değilseniz işiniz çok kolay.. ilk 6 ay zaten direkt izinlisiniz.. hala ordan burdan aldığı raporlarla nerdeyse 1 yaşına getirdi.. sonrasında da 6 aylık ücretsiz izin hakkınız var.. sonrasında mecbur bakıcı ben biraz şanslıyım, kendim büyüteceğim kısmetse..

Bence kayinvaliden baksın canım tabi bakmak istiyorsa, nede olsa kan bağı var sen yokken bakicinin veremediği anne sevgisini babanesi yada ananesi verebilir, benim ananem de babanem de annem gibi davranıyorlardı bana büyüdüm hâlâ öyle ALLAH başımızdan eksik etmesin.

Benim doğumum mayısa geldiği için izinlerim yaz tatiline gidiyo canım üstelik istanbuldayım ücretsiz izin de alamam ev kredisi ödüyoruz . Kayınvalidem baksa kalmak zorunda bizimle evde, bana zor gelen de bu ihtimal

Amin canım muhakkak yabancıya bırakmaktan çok çok daha iyi ama kayınvalidem bakarsa bizimle kalmak zorunda evde işte ben bunu yapabilir miyim bilmiyorum

benimde nisan sonuna dogru kismetse doğumum annemde kayinvalidemde ayni sehirde kiradaydim okuluma yakin bir okulda yeni ev aldik sukur iki haftaya tasincam anneme yakin o bakicak nasipse gelip ayni evde kaldimi iki tarafinda duzeni kaciyor zor ikisi icinde boyle bir cozum bulduk..sonrada kredi odeyecegimiz icin eylulde basliycam mecbur..nede olsa kan bagi var sonucta bakiciya kucucuk çocuğu emanet etmeyi dusunemem ben idare edeceksiniz artik..

Kendi işim benim o bakımdan rahatım..... bakıcı tutucam ama yanımda olacak benle gidip gelicek yoğun günler annem eve gelecek bakıcının yanında olacak. En azından böyle planlıyorum.

Annem bakicak nasipse.. ben ikiz gebeyim.. daha büyük bi eve tasinacagiz ailem yanımıza gelecek.. bebosler krese başlayacak yasa gelinceye kadar böyle olmasini planliyoruz..

Amin canım muhakkak yabancıya bırakmaktan çok çok daha iyi ama kayınvalidem bakarsa bizimle kalmak zorunda evde işte ben bunu yapabilir miyim bilmiyorum
Öyle olursa ikinizin de düzeni bozulabilir canım, kayinvalidene yakın bir ev tutma imkânın yok mu? Hem bakıcıya para vermektense taşınmaya harcarsin o parayı.

Benim doğumum mayısa geldiği için izinlerim yaz tatiline gidiyo canım üstelik istanbuldayım ücretsiz izin de alamam ev kredisi ödüyoruz . Kayınvalidem baksa kalmak zorunda bizimle evde, bana zor gelen de bu ihtimal
istanbulda rapor işi nerdeyse imkansız zaten artık.. polis eşiyim ordan biliyorum rapor mevzularını.. kayınvalide konusunda da çok haklısın bence.. en en mantıklısı bakıcı canım.. güvenemiyorum diyorsan da evin her yerine kamera döşeyebilirsin :) şahsen ben o durumda öyle yapardım.. kayınvalideden iyidir

Nedir bu kayınvalide düşmanlığınız anlayamadım açıkçası.. Siz kabul etseniz de etmeseniz de çocuğunuzun babaannesi o.. Ben de öğretmenim nasip olursa doğum iznim bittikten sonra kayınvalidem bakacak..

Ben konu sahibinin kayinvalidesine özel bir düşmanlığı olduğunu düşünmüyorum canım, öyle olsaydı ona çocuğunu baktirma ihtimalini düşünmezdi. Sadece aynı evde oturmanın tedirginliğini yaşıyor bunun da ismi düşmanlık değil bence. Kendi rahatı kadar kayınvalidesinin rahatini da düşünüyor olmalı.

Birisi yazmıştı kayınvalidemdense bakıcıya bırakırım daha iyi diye ona istinaden yazdım canım..
Emin ol tecrübe ettikten sonra göreceksin bakıcı çok çok daha iyi oluyor cocuklara. Benim cocugumada kv 1 sene baktı sıkıntımız yoktu arada ufak tefek anne kız arası olan şeyler gibi oluyordu ama oğluna hiç ama hiç bisey katmadi ne bileyim öğretmeye çalışmamış hiç bir şeyi kendimden çok vermiştim şuan ust kat komşum bakıyor kadın genç çocuğa enerjisi yetiyor her gün yeni bisey öğretiyor bende rahat ettim çok şukur ohh dünya varmış valla

Belki de öyledir haklısın bilmiyorum ilk bebeğim olacak bu zaten Allah kısmet ederse.. Kendisi çok hevesli istekli o yüzden onun bakmasında bi sakınca görmüyorum açıkçası..

Ben rahat rahat evimde giyinip dolaşamycaksam istediğimde yemek yapıp istemediğimde yapmycaksam ne farkı kalır misafirlikten . Kendi evin yahu istediğim gibi hareket ediyorum şuanda çocuğum olduğunda da mümkün olduğunca bu standardı devam ettirmek istiyorum . Üstelik benim için anne ya da kayınvalide farketmiyo ikisiyle de yaşayamam . Kayınvalide düşmanlığı demek hiç doğru değil yani bu duruma , rahatına düşkünlük denilebilir belki

Tam da bu işte benim demek istediğim canım teşekkür ederim

Anne ya da kayınvalide fark etmiyor demişsiniz ama ilk mesajınızda annem uzakta kayınvalidemi de ben istemiyorum yazmışsınız..? Kendinizle çelişiyorsunuz..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…