Çalışan anne olmak çok zor

Shakeupsekerim

Eşim benim herşeyim
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
152
81
28
29
Merhaba arkadaşlar.
Biri 2.5 yaşında biri 5 aylık iki kızım var. Ben hemsireyim eşim polis . Doğu gorevindeyiz. Ben ekimde sözleşmeli atandim. Ilk ise basladigimda alt komsum bakti çocuklara. Ama onunda küçük çocukları olduğu için kızımla anlasamadilar. Ben başka bir bakıcı buldum. Kizim sevmisti. Bende memnundum. Ama bana kendine ayın 20 sine kadar başka bakıcı bul dedi. Memlekete gidip ameliyat olma ihtimali varmış. Ben nasıl birini bulacağım. Kimseyi tanımıyorum. Bazen diyorum istifa et çalışma. Çok canım sıkılıyor. Tanımadığım insanlara da guvenemiyorum.

Büyük olanı bile bırakmak için erkenken küçüğü nasıl bırakacaksınız? Bakıcının sizinle uyması, çocuklar uyması, çocuklar iletişim halindeyken onlara ayak uydurması o kadar kolay bi durum değil. Sorunlu bir bölgedeyseniz, hele ki eşiniz polisken çok riskli bence. Ben cesaret edemezdim yani.

Tek tavsiyem kendiniz bakmanız. Ama yeni atanmışsınız. Vazgeçmenizde zordur eminimki. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

Çocugunuz küçük olduğu için ücretsiz izin kullanabilirsiniz heralde,Allah yardımcınız olsun

Lojmanda oturan polis eşleriyle irtibata geçin. Evinde bakanlar da var. Eşinizin çalıştığı şubede lojmanda oturan yok mu?
Ya da sizden önce o ilde çalışmaya başlayanlar? İyi-kötü oranın insanını tanırlar.

Allah hayırlı kapılar açsın canım. Her yere haber salın. Varsa bir süre akrabalardan biri gelsin baksın. Kreş araştırın. İnternetten ilanlara bakın. illa ki birşey çıkar. İşten çıkmak son çare olsun.

Bende lojmanda oturuyorum. Herkes kendi evinde bakıyor. Eve gelmiyorlar. 2 çocuk goturup getirmek çok zor oluyor. Ama yeni geldim lojmanda da kimseyi tanımıyorum. Bizim binada da bakmak isteyen yok.

Arkadaşım atandi ve doğum dolayısıyla direk ücretsiz izine ayrıldı,genel müdürlüğü personel birimini hiç olmadı DPB devlet personel teşkilatını arayın görüş isteyin bence ücretsiz izine çıkarsınız,memursanız tabi

4b sözleşmeli atandim. Kadrolu değil. Sozlesmelilerde oluyor mu

Bende lojmanda oturuyorum. Herkes kendi evinde bakıyor. Eve gelmiyorlar. 2 çocuk goturup getirmek çok zor oluyor. Ama yeni geldim lojmanda da kimseyi tanımıyorum. Bizim binada da bakmak isteyen yok.
Diyarbakır,Urfa,Van buralarda işler kolay yürüyor. Ama Tunceli,Hakkari,Şırnak sıkıntılı zannedersem.

Muhtara sorun bu şekilde çalışan güvenilir biri varsa yönlendirir. Birini bulana kadar da anneniz teyzeniz biri yardıma gelsin .kesinlikle işi bırakmayın çocuklar büyüdükçe daha çok bütçeye ihtiyaç olacak.

en iyi secenek annen yada kv gelip bakacak 1 ay 1 ay yada sen isi birakacaksin ..eşin polis oldugu icin kimseye guvenemzsin cocuguna zarar verme ihtimalleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…