- 15 Aralık 2015
- 152
- 81
- 28
- 29
- Konu Sahibi Shakeupsekerim
-
öyle bir hakkım olsa hemen alırdım ama yeni atandigim için yok maalesef ne yapacağım bilemiyorumÜcretsiz izin olsa iyi olurdu keşke o bayan yerine güvenilir birini ayarlayabilse Allah kolaylık versin
Bende öyle teklif sundum aileme ama bi daha atanman zor olur diyorlarİkiside çok küçük
İşi bırakırdım ben olsam
Bende öyle teklif sundum aileme ama bi daha atanman zor olur diyorlar
Bende lojmanda oturuyorum. Herkes kendi evinde bakıyor. Eve gelmiyorlar. 2 çocuk goturup getirmek çok zor oluyor. Ama yeni geldim lojmanda da kimseyi tanımıyorum. Bizim binada da bakmak isteyen yok.Lojmanda oturan polis eşleriyle irtibata geçin. Evinde bakanlar da var. Eşinizin çalıştığı şubede lojmanda oturan yok mu?
Ya da sizden önce o ilde çalışmaya başlayanlar? İyi-kötü oranın insanını tanırlar.
4b sözleşmeli atandim. Kadrolu değil. Sozlesmelilerde oluyor muArkadaşım atandi ve doğum dolayısıyla direk ücretsiz izine ayrıldı,genel müdürlüğü personel birimini hiç olmadı DPB devlet personel teşkilatını arayın görüş isteyin bence ücretsiz izine çıkarsınız,memursanız tabi
Tunceli deyim.Bulunduğunuz şehri yazarsanız belki özelden dönüşler olur bakıcı konusunda.
Diyarbakır,Urfa,Van buralarda işler kolay yürüyor. Ama Tunceli,Hakkari,Şırnak sıkıntılı zannedersem.Bende lojmanda oturuyorum. Herkes kendi evinde bakıyor. Eve gelmiyorlar. 2 çocuk goturup getirmek çok zor oluyor. Ama yeni geldim lojmanda da kimseyi tanımıyorum. Bizim binada da bakmak isteyen yok.
Çok küçük bir şehir 33 bin nüfus var. Küçük olunca imkanlar da kısıtlı oluyor.Diyarbakır,Urfa,Van buralarda işler kolay yürüyor. Ama Tunceli,Hakkari,Şırnak sıkıntılı zannedersem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?