- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi Shakeupsekerim
-
Ne zormus calisan anne olmak. Insan her gun biraz daha eksiliyor sanki. Yavrundan ayri kalmak yeteri kadar buyuk dert zaten bi de alemle ugrasmak ayri dert. Benim kv bakiyor bizde. Ev ev ustune gibi olduk ne bir duzenim kaldi ne bisey. Huzur desen hic yok. Esimle hic başbaşa kalmamiz yok. Evimin oturma odasina gecip tvmi acip kumandami elime alip bacaklarimi koltuklarima uzatip oturamiyorum. Yavrumla adamakilli oyunlar oynayamiyorum hep bir yer temizleme yemek yetistirme telaşı. Cok bunaldim cok sıkıldım cok daraldim. Gececek bu günler diyorum ama yavrumun en guzel zamanlari benim bu depresif modumla gecip gidiyor. Napsam bilmiyorum hic huzurum yok. Isten cikmayi coook istiyorum yavrumla başbaşa kalayim istiyorum. Ama cikamam maddi acidan.
Allah senin de yardimcin olsun. Hicbir fikrim yok ne yapacagina dair. Okuyunca yazasim geldi.
Annem ablamın çocuğuna bakıyor ablam eşinden ayrı. Kv de çalışıyor. Diğer oğluna destek oluyor. Onlar dan hayır yok yanien iyi secenek annen yada kv gelip bakacak 1 ay 1 ay yada sen isi birakacaksin ..eşin polis oldugu icin kimseye guvenemzsin cocuguna zarar verme ihtimalleri var
Özlük ücretsiz izin yok demişti 1 yılKurumunuzun özlük haklari bölümünü(bazı kurumlarda işçi sosyal vb.isimleri olabiliyor),varsa sendikanizi arayarak ücretsiz izin konusunu netlestirebilirsiniz.İzniniz yoksa kısa dönem bir aile uyenizden yardım isteyin o arada bakici olayını netlestirirsiniz.En kötüsu bakicinn evine goturursunuz ,güvenilir birisi olsun yeterki.
Annem ablamın çocuğuna bakıyor ablam eşinden ayrı. Kv de çalışıyor. Diğer oğluna destek oluyor. Onlar dan hayır yok yani
Herkesin çocuğu var birde 2 çocuğa bakmak istemiyorlarisiniz zor o zaman ... esinizin polis arkadaslari yok mu lojmanda belki birinin eşi bakar
Ediyor hem cok. Ama o da bi yere kadar yetisebiliyor.esiniz yardim etmiyor mu
öyle bir hakkım olsa hemen alırdım ama yeni atandigim için yok maalesef ne yapacağım bilemiyorum
Ediyor hem cok. Ama o da bi yere kadar yetisebiliyor.
Herkesin çocuğu var birde 2 çocuğa bakmak istemiyorlar
Geçen tatil diye annemler geldi Annem Babam ablam yeğenim . aynı senin dediğin gibi oluyor. Sürekli evde yemek Çamaşır bulaşık oturacak vakit kalmıyor işten gelince. Her türlü çok zor .Ne zormus calisan anne olmak. Insan her gun biraz daha eksiliyor sanki. Yavrundan ayri kalmak yeteri kadar buyuk dert zaten bi de alemle ugrasmak ayri dert. Benim kv bakiyor bizde. Ev ev ustune gibi olduk ne bir duzenim kaldi ne bisey. Huzur desen hic yok. Esimle hic başbaşa kalmamiz yok. Evimin oturma odasina gecip tvmi acip kumandami elime alip bacaklarimi koltuklarima uzatip oturamiyorum. Yavrumla adamakilli oyunlar oynayamiyorum hep bir yer temizleme yemek yetistirme telaşı. Cok bunaldim cok sıkıldım cok daraldim. Gececek bu günler diyorum ama yavrumun en guzel zamanlari benim bu depresif modumla gecip gidiyor. Napsam bilmiyorum hic huzurum yok. Isten cikmayi coook istiyorum yavrumla başbaşa kalayim istiyorum. Ama cikamam maddi acidan.
Allah senin de yardimcin olsun. Hicbir fikrim yok ne yapacagina dair. Okuyunca yazasim geldi.
benim ablam ve eşi de bakıcı bulmakta zorluk çekiyordu. ama ablamın arkadaşının bir kardeşi vardı, kpssye çalışıyordu kız. onu çağırdılar şimdi hem harçlığını çıkarıyor hem de çok güzel ilgileniyor çocuklarla. siz de öyle bir şey yapsanız?Merhaba arkadaşlar.
Biri 2.5 yaşında biri 5 aylık iki kızım var. Ben hemsireyim eşim polis . Doğu gorevindeyiz. Ben ekimde sözleşmeli atandim. Ilk ise basladigimda alt komsum bakti çocuklara. Ama onunda küçük çocukları olduğu için kızımla anlasamadilar. Ben başka bir bakıcı buldum. Kizim sevmisti. Bende memnundum. Ama bana kendine ayın 20 sine kadar başka bakıcı bul dedi. Memlekete gidip ameliyat olma ihtimali varmış. Ben nasıl birini bulacağım. Kimseyi tanımıyorum. Bazen diyorum istifa et çalışma. Çok canım sıkılıyor. Tanımadığım insanlara da guvenemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?