Çalışan anne olmak çok zor

Ne zormus calisan anne olmak. Insan her gun biraz daha eksiliyor sanki. Yavrundan ayri kalmak yeteri kadar buyuk dert zaten bi de alemle ugrasmak ayri dert. Benim kv bakiyor bizde. Ev ev ustune gibi olduk ne bir duzenim kaldi ne bisey. Huzur desen hic yok. Esimle hic başbaşa kalmamiz yok. Evimin oturma odasina gecip tvmi acip kumandami elime alip bacaklarimi koltuklarima uzatip oturamiyorum. Yavrumla adamakilli oyunlar oynayamiyorum hep bir yer temizleme yemek yetistirme telaşı. Cok bunaldim cok sıkıldım cok daraldim. Gececek bu günler diyorum ama yavrumun en guzel zamanlari benim bu depresif modumla gecip gidiyor. Napsam bilmiyorum hic huzurum yok. Isten cikmayi coook istiyorum yavrumla başbaşa kalayim istiyorum. Ama cikamam maddi acidan.
Allah senin de yardimcin olsun. Hicbir fikrim yok ne yapacagina dair. Okuyunca yazasim geldi.

Kurumunuzun özlük haklari bölümünü(bazı kurumlarda işçi sosyal vb.isimleri olabiliyor),varsa sendikanizi arayarak ücretsiz izin konusunu netlestirebilirsiniz.İzniniz yoksa kısa dönem bir aile uyenizden yardım isteyin o arada bakici olayını netlestirirsiniz.En kötüsu bakicinn evine goturursunuz ,güvenilir birisi olsun yeterki.

esiniz yardim etmiyor mu

en iyi secenek annen yada kv gelip bakacak 1 ay 1 ay yada sen isi birakacaksin ..eşin polis oldugu icin kimseye guvenemzsin cocuguna zarar verme ihtimalleri var
Annem ablamın çocuğuna bakıyor ablam eşinden ayrı. Kv de çalışıyor. Diğer oğluna destek oluyor. Onlar dan hayır yok yani

Özlük ücretsiz izin yok demişti 1 yıl

Geçen tatil diye annemler geldi Annem Babam ablam yeğenim . aynı senin dediğin gibi oluyor. Sürekli evde yemek Çamaşır bulaşık oturacak vakit kalmıyor işten gelince. Her türlü çok zor .

Eşinizle ters vardiya yapamıyormusunuz
Aileler belli bir dönem gelemezler mi
Allah yardımcınız olsun tek çocuk idare ediliyorda iki tanesi ile idare olmuyor

Turkiyede sartlar nasil bilmiyorum onun icin tavsiye veremeyecegim ama Allah yardimciniz olsun calisan anne olmak gercekten zor.. rabbim iyi insanlarla karsilastirsin cnm

merhaba allah yardımcınız olsun yeni gördüm yazınızı bende sözleşmeli personelim 657/4b kanununda sözleşmenizi doğum sebebiyle fesettiğinizde 1 yıl içerisinde geri dönme hakkınız var bu süreçtede çocuğunuz 1,5 yaşına gelir ki bu da kreşe gitmesi için uygun olur bence bir araştırın size uyuyor mu kurumunuzdaki insan kaynakları personeline sorun ama önce kendiniz araştırın çünkü personelde çok fazla bilgili olamayabiliyor maalesef

Ek Madde 1- Yeniden Hizmete Alınma (Değişik: 2/3/2009-2009/14799)

Doğum ve askerlik sebebiyle hizmet sözleşmesi feshedilen sözleşmeli personelin pozisyonu saklı tutulur ve istekleri halinde bu personel ayrıldığı kurumunda yeniden hizmete alınır. Ancak yeniden hizmete alınacak sözleşmeli personelin;

a) Sözleşmesinin feshi sebebiyle iş sonu tazminatı almamış bulunması,

b) Doğum sebebiyle hizmet sözleşmesini feshedenlerin, doğum izninin bitiminden itibaren en geç bir yıl; askerlik sebebiyle hizmet sözleşmesi feshedilenlerin ise terhis tarihinden itibaren en geç otuz gün içinde yeniden istihdam edilmek üzere ayrıldığı kurumuna yazılı talepte bulunması,

gerekmektedir. Kurumlar, yazılı talebi takip en geç otuz gün içinde ilgilileri istihdam ederler.

Bu madde çerçevesinde yeniden istihdam edilecek personel ile yapılacak sözleşme eski sözleşmenin devamı niteliğindedir.

benim ablam ve eşi de bakıcı bulmakta zorluk çekiyordu. ama ablamın arkadaşının bir kardeşi vardı, kpssye çalışıyordu kız. onu çağırdılar şimdi hem harçlığını çıkarıyor hem de çok güzel ilgileniyor çocuklarla. siz de öyle bir şey yapsanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…