- 25 Ocak 2009
- 516
- 9
- 296
anlattıklarınızın aynısını bende yaşadım 21 gün çalıştım doğumdan sonra..babaannesi ve dedesi baktı..bizim evde bakılıyordu.şirket eve yakındı süt izni vs şartlarım oldukça iyiydi ama ben çalışmamayı seçtim..çünküüüüü 9 ay boyunca kayınvalidem bana bakacağını söylemedi annemde kayınvalidemde uzak bana..bende kendim bakacağım diye adapte ettim kendimi bakıcıya bırakmak istememiştim..doğumdan sonra kayınvalidem bakabileceklerini söyledi bende işimden memnun olduğum için denemeye karar verdim ama oğlumu nasıl bırakırım diye çok üzülüyordum benim durumum biraz farklı sizden..çalışmamaya adapte etmiştim kendimi ve dayanamayıp ilk haftadan işten ayrılmak istediğimi söyledim izin vermediler iyi düşün vs 1 ayı buldu hemen hemen ayrılmam..bu süreçte çok yoruldum evde bakılması çok zor..ayrıca çokta kıskandım kayınvalidemden..sonunda çok zorda olsa karar verdim ayrıldım..şimdi 11 aylık oldu tekrar çalışsammı diyorum ama bakım olayı yine problem ayrıca benim başka bir problemim daha var oğlumu kimseye bırakamıyorum yani biyere gidip gelmek için bile bırakamıyorum neden bilmiyorum ama çalışmayıda çok özledim..git geller yaşıyorum..kısacası çalışmaya alışık biri olarak annelik ve iş arasında bocalıyorum..sizde iyi düşünün çalışmanız gerekiyorsa kafanızdan bu tarz şeyleri silin yani kıskanmak vs..zor ama bir şekilde alışıyor insan herşeye..ha sigara konusuna gelince, benim oğlum doğduktan sonra kendi annem bırakınca kayınvalidem de bırakmak zorunda kaldı..bebekle aynı ortamda sigara olmamalı bir önlem almanız gerek..