Arkadaşlar covid dolayısı ile idari izinli idim süt verdiğimden dolayı fakat çok yakın zamanda işe başlıyorum bebeğim 7 bucuk aylık. İyice alıştık birbirimize içim öyle buruk ki ücretsiz izin alma şansımız yok konut kredisi ödüyoruz. Öğlene kadar ara ara emerek koyun koyuna uyuyoruz şuan ama işe başlayınca nasıl olacak bebeğim bensiz etkilenir mi özler mi babanesi ona benim gibi bakar mı çok duygusalım biraz cesarete ihtiyacım var
Aynen süt iznim olacak yine 9 da başlayıp 4 te çıkıcam öğle aram var gidip emziricem ama memeye çok alıştı inşallah dediğiniz gibi çabuk adapte olurMesleğiniz nedir, çalışma saatleriniz nasıl? Yine süt izniniz olacak muhtemelen bir süre. Korkmayın rahat olun, bebekler bizden daha çabuk adapte oluyorlar değişikliklere. O da alışacak siz de alışacaksınız, birlikte geçirdiğiniz vakit daha kaliteli olacak çünkü özlüyor olacaksınız. İşe ilk başladığımda doğum sonrası, kızım baya büyümüştü 14 aylıktı ona rağmen başlamadan önce çok korktum hatta konu açmıştım ben de:)
Ama gerçekten korktuğum gibi olmadı, özlüyor insan bazen hastayken ya da diş çıkarırken yanında olmak istiyor ama bir çare bulunuyor bir şekilde.
Sosyalleşmek, insan içine çıkmak size iyi gelir belkide öyle düşünün.
Evet o konuda içim rahat allahtan. Babanesi gözü gibi bakıyor bebeğimeYani tabii ki özler, siz de özlersiniz. Allah kolaylıklar versin, bir şekilde büyüyorlar. Bir de babaanne bakacakmış zaten, en azından kanından canından biri.
Bütün çalışan anneler bunu yaşıyor.Alışırsın.Üstelik babaannesi varmış.Kimsesi olmayıp bakıcılara bırakanlar var onlara daha zorArkadaşlar covid dolayısı ile idari izinli idim süt verdiğimden dolayı fakat çok yakın zamanda işe başlıyorum bebeğim 7 bucuk aylık. İyice alıştık birbirimize içim öyle buruk ki ücretsiz izin alma şansımız yok konut kredisi ödüyoruz. Öğlene kadar ara ara emerek koyun koyuna uyuyoruz şuan ama işe başlayınca nasıl olacak bebeğim bensiz etkilenir mi özler mi babanesi ona benim gibi bakar mı çok duygusalım biraz cesarete ihtiyacım var
Canım ben bi öğretmenden çok daha iyi konumda çalışan çok daha iyi para kazanan bi mesleğe sahibim neden kıskanayım? Diğer konulardaki mesajlarımı arayana kadar öğrencilerinize vakit ayırın bence:)bir önceki konuda öğretmenler yatıyor demenizin nedeni belli oldu,iyi gunler.
çok guzel biz söz vardı; birisi durup dururken sana hakaret ediyorsa, sende olup onda olmayan,olmasını istediği şeyler vardır gibisinden...
Canım ben bi öğretmenden çok daha iyi konumda çalışan çok daha iyi para kazanan bi mesleğe sahibim neden kıskanayım? Diğer konulardaki mesajlarımı arayana kadar öğrencilerinize vakit ayırın bence:)
Bu konu annelik ile alakalı bebeğimden nasıl kopacağım bununla ilgili yardım istedim. Birbirine karıştırarak polemik yaratmaya çalışmayın lütfen
Tamam kıskanıyorum öğretmenleri oldu mu çatlıyorum kıskançlıktan mutlu olun hadiçalışma saatlerini evde olmalarını falan mesela
öğretmenim demedim, öğretmenlere yatıyor demenizin nedeni belli oldu dedim.
İşimi çok seviyorum tek korkum oğlumla aramdaki bağın zedelenmesiÇok uzun sürmüyor ya alışıyorsunuz belki linç yerim bunu yazıyorum diye ama çalışırken herşey daha düzenli oluyor açıkçası sürekli evde sar başa aynı şeyler değişik birşey yokki. Hem bebek farklı kişilerle zaman geçirmiş oluyor hem anne sosyal oluyor. Tabiki işinizi seviyorsanız geçerli sevmiyorsanız çok zor oluyordur ben sevdiğim için bana çok iyi geliyor çalışmak. Marttan beri corona iznim vardı benimde yakında başlıcam tekrar
Zedelenmiyor merak etmeyin aksine daha sabırlı bir anne oluyorsunuz çünkü gündüz özlem oluyor akşam daha güzel vakit geçirmeye çalışıyoruz en azından bende böyle oldu. İlk bir iki hafta zorluyor onda da geçecek diye diye bir bakıyorsun alışmışsın. Üzülmeyin lütfen sonuçta ücretsiz izninde bir sonu var sonsuz değil 2 yaştan sonrası cok daha zor olur ayrılmakİşimi çok seviyorum tek korkum oğlumla aramdaki bağın zedelenmesi
Dediğiniz gibi ev düzeni bile daha güzel oluyor çalışırken
Aslında sıkışsak ücretsiz izin de alabilirdim idare ederdik ama bu da beni çok korkuttu. İyice alışınca kopmak daha zor olurdu gibime geliyor. Çok teşekkür ederim tecrübeli biri ile konuşmak insana iyi geliyorZedelenmiyor merak etmeyin aksine daha sabırlı bir anne oluyorsunuz çünkü gündüz özlem oluyor akşam daha güzel vakit geçirmeye çalışıyoruz en azından bende böyle oldu. İlk bir iki hafta zorluyor onda da geçecek diye diye bir bakıyorsun alışmışsın. Üzülmeyin lütfen sonuçta ücretsiz izninde bir sonu var sonsuz değil 2 yaştan sonrası cok daha zor olur ayrılmak
Güzel şeyler düşünelim yeterki hayat normale dönsün evlatlarımıza kazanıp gönlümüzce yedirelim gezelim herşey yoluna giriyor düşünmeyin fazlaAslında sıkışsak ücretsiz izin de alabilirdim idare ederdik ama bu da beni çok korkuttu. İyice alışınca kopmak daha zor olurdu gibime geliyor. Çok teşekkür ederim tecrübeli biri ile konuşmak insana iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?