- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
Herkese merhaba. Bebegimi 6 aylıkken bakıcıya bırakmak zorundayım maalesef. Ne kadar masraflari kıssak da boğazımizi tutsak da tek maaşı yettiremiyoruz eve. Hiç böyle hayal etmemistim. Cocugumu 2 yaşına kadar ben bakacaktım... Ama artık bu parasızlık bebeğime de dokunmaya başladı. Oyuncak almayı geç maması icin bile ucuz olana dikmeye başladık gozumuzu.
Şimdi bakıcı bulmam gerekiyor KV ve annem yok.
Tanıdık bir bayan var 30 lu yaslarda. Kendi çocukları küfür nedir bilmez gayet sağlıklı tatlı çocuklar. Daha önce bir yakinimiza da hasta bakıcılığı yapmıştı. Yaptığı yemekler de güzeldi. Ama sorun şu ki bebeği kendi evinde bakmak isteyebilir. Siz getirin diyebilir.
Diğer seçenek de tanımadığım başka bakıcılarla gorusucem. Kimsenin referansı yok. Sokaktan geçen adamdan farkları yok benim için. Eve kamera da dosesem neyle karşılasacagimi bilmiyorum.
Çocuğumun kendi evinde büyümesini, kendi odasında uyumasını istiyorum. Diğer yanda da güvendiğim bir insan bakmış olacak. Bu konuda tecrübesi olan var mi
Ayrıca bu tanıdığım bayanla arkadaş gibiyiz. İstediğim gibi uyaramicam.
Şimdi bakıcı bulmam gerekiyor KV ve annem yok.
Tanıdık bir bayan var 30 lu yaslarda. Kendi çocukları küfür nedir bilmez gayet sağlıklı tatlı çocuklar. Daha önce bir yakinimiza da hasta bakıcılığı yapmıştı. Yaptığı yemekler de güzeldi. Ama sorun şu ki bebeği kendi evinde bakmak isteyebilir. Siz getirin diyebilir.
Diğer seçenek de tanımadığım başka bakıcılarla gorusucem. Kimsenin referansı yok. Sokaktan geçen adamdan farkları yok benim için. Eve kamera da dosesem neyle karşılasacagimi bilmiyorum.
Çocuğumun kendi evinde büyümesini, kendi odasında uyumasını istiyorum. Diğer yanda da güvendiğim bir insan bakmış olacak. Bu konuda tecrübesi olan var mi
Ayrıca bu tanıdığım bayanla arkadaş gibiyiz. İstediğim gibi uyaramicam.