çalışan anneler eve geldiklerinde çocuklarıyla nasıl vakit geçiriyorsunuz?

Makbussss

BT: 1.11.2018 BK: 62,6 GK: 60 HK: 55
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
1.580
2.110
108
34
merhaba 17 aylık kızım var saat 18.30 gibi evde oluyorum öpüşüp koklaşıyoruz oyunlar oynuyoruz siz nasıl geçiriyorsunuz

Ben de saat 5 gibi evde oluyorum saat 7ye kadar oyun oynuyoruz kucağımdan inmiyor kitap bakıyoruz arabalarıyla oynuyoruz 7de yemeğini yedirdikten sonra oyuna dede ve babaannesi de dahil oluyor saat 9 gibi de uyuma rutinine geçiyoruz tabi ki yemek tapıp ev işleriyle ilgilenecek vaktim olmuyor yemeği kayınvalidem yapıyor sağolsun ev işlerini de bebek uyuduktan sonra ve halim kalırsa ben yapıyorum

Ben de saat 5 gibi evde oluyorum saat 7ye kadar oyun oynuyoruz kucağımdan inmiyor kitap bakıyoruz arabalarıyla oynuyoruz 7de yemeğini yedirdikten sonra oyuna dede ve babaannesi de dahil oluyor saat 9 gibi de uyuma rutinine geçiyoruz tabi ki yemek tapıp ev işleriyle ilgilenecek vaktim olmuyor yemeği kayınvalidem yapıyor sağolsun ev işlerini de bebek uyuduktan sonra ve halim kalırsa ben yapıyorum
ben de yemeğimi annemde yiyorum kaç aylık ?

23 aylık oğlum var benimde akşam eve dönünce bütün oyuncaklar yerde oyun oynuyoruz :) sonra beraber yemek hazırlayıp yiyoruz tekrar oynamaya devam hafta sonları kısa bir temizlikten sonra hep faaliyetteyiz :)

Back
X