kim bakacak çocuklara?Iyi geceler bayanlar
Ben suan dogum iznindeyim 2 ay sonra ise dönmem gerekiyor. Özel sektörde çalışıyorum isim iyi. Beni düşündüren kızım 9 aylikken ise döneceğim çok üzülüyorum acaba atlatirmiyim yoksa hep böyle mi olur ? Bide oğlum var 4 yaşında. Acaba 2 çocuğuma zaman ayirabilirmiyim evin ve isim 15 dk kendi aracimla ise gidiyorum bu yüzden emzirmek için sut izni dışında öğlenleri sizce eve gelmelimiyim kafam çok karışık acaba işten mi ayrilmaliyim
oğlum dokuz aylıkIyi geceler bayanlar
Ben suan dogum iznindeyim 2 ay sonra ise dönmem gerekiyor. Özel sektörde çalışıyorum isim iyi. Beni düşündüren kızım 9 aylikken ise döneceğim çok üzülüyorum acaba atlatirmiyim yoksa hep böyle mi olur ? Bide oğlum var 4 yaşında. Acaba 2 çocuğuma zaman ayirabilirmiyim evin ve isim 15 dk kendi aracimla ise gidiyorum bu yüzden emzirmek için sut izni dışında öğlenleri sizce eve gelmelimiyim kafam çok karışık acaba işten mi ayrilmaliyim
maddi druumun ıyı ıse bır sure çalışma bence.Iyi geceler bayanlar
mukemmel bır ınsansınız sızı tebrık ederımoğlum dokuz aylık
kamuda çalışıyorum
11.5 haftalıkken işe dönmem istendi dönmek zorunda kaldım
o günden beri bakıcıda
sabah gözümü açar açmaz oğlumun altını değiştiririm mamasını yediririm sonra kendim giyinirim
hoplata zıplata arabaya götürürüm
bakıcısına bırakırım
öğlen gitmem
süt iznimden ötürü 16:00 da çıkmam gerek bazen 17:00 i bulur..
alır oğlumu eve dönerim
oğlumun uyuduğu 20:30-21:00 a kadar elimi bir şeye sürmem yemeğimi o uyuduktan sonra hazırladığım için eve gelince önce yemeğimizi yeriz bulaşığı tezgaha koyarım
oğlum uyuyunca işimi gücümü hallederim..
bizde olay bu ..
komple anlattım ama
kısacası ben öğlen gitmiyorum çünkü çocukta ağlayacak olmuyor öyle.
estağfurullah benim eşim polis evde olamıyor genelde ,ben oğlumu doğurana kadar hiç bebek bile görmedim,başta çok zorlandım ama şimdi yuvarlanıyoruz beraber iştemukemmel bır ınsansınız sızı tebrık ederım
estağfurullah benim eşim polis evde olamıyor genelde ,ben oğlumu doğurana kadar hiç bebek bile görmedim,başta çok zorlandım ama şimdi yuvarlanıyoruz beraber işte
oğlum dokuz aylık
kamuda çalışıyorum
11.5 haftalıkken işe dönmem istendi dönmek zorunda kaldım
o günden beri bakıcıda
sabah gözümü açar açmaz oğlumun altını değiştiririm mamasını yediririm sonra kendim giyinirim
hoplata zıplata arabaya götürürüm
bakıcısına bırakırım
öğlen gitmem
süt iznimden ötürü 16:00 da çıkmam gerek bazen 17:00 i bulur..
alır oğlumu eve dönerim
oğlumun uyuduğu 20:30-21:00 a kadar elimi bir şeye sürmem yemeğimi o uyuduktan sonra hazırladığım için eve gelince önce yemeğimizi yeriz bulaşığı tezgaha koyarım
oğlum uyuyunca işimi gücümü hallederim..
bizde olay bu ..
komple anlattım ama
kısacası ben öğlen gitmiyorum çünkü çocukta ağlayacak olmuyor öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?