ÇALIŞAN ANNELER FIKIR ISTIYORUM

4 yaşındaki çocuğunuz doğduktan ne kadar sonra işe başlamıştınız, kim bakıyordu ona? aslında daha deneyimli olmalısınız.
2 yasina kadar baktim dogumdan sonra esim askere gitti mecburi isten ciktim kizim supruz oldu. O yüzden icim tedirgin ne yapmalıyım diye düşünüyorum

Çoook teşekkür ederim motive oldum sagolun

Ben de kizim sekiz aylikken ise donmustum.kizim bakiciya hemen alisti ve nerdeyse hic sorun yasamadik ama bennn... o kadar yiprattim ki kendimi.hep aklim kaldi depresyona girdim.kizima cok zaman ayirdim cok ilgilendim ama hep kotu hissettim.sen yapma simdi hala bakicida kizim ama nihayet icim rahat.kizim buyudukce konusmaya baslayinca icim rahatladi.sen de umarim iyi bi bakici bulursun.

evin işe yakınsa, araban varsa ve çocuklarını bırakacak kadar güvendiğin bi bakıcın da varsa işine dön tabi hem insan deşarj oluyor işte.. öğlen arası gidip çocuğunu da emzirirsin temizlik işinde de evet biraz fazla yorulacaksın ama bünye alışıyor zamanla 2 saat daha az uyuyunca iyi kötü yoluna giriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…