Bende çok özledim ama vicdanım rahat değil.Valla bende çalışmayı çok özledim.iş bulduysanız çalışın derim.
Sizinle aynı fikirdeyim kendi ayaklarımın üstünde basmayı özledimkendi adıma konuşayım ben sadece maddi güç için çalışıyorum..
hem de saçımı başımı yola yola..
eşimin maaşı da yeterli seviye de ama her kadının kendi maddi gücü olmalı..
Alıştıgınız için hem babası bakacakmış içiniz rahat olacakBende çok özledim ama vicdanım rahat değil.
İnanın bende çok özledim dışarıyla iletişim halinde olmayı ve bakımlı olmayıBen de kızımda iki yaşına başar basmaz işe dönmeyi düşünüyorum. Çalışmak insanı zinde tutan bir şey. Bugün doktor randevum vardı. Çalışan doktoru görünce özendim desemGiyinmiş şıkır şıkır❤Özledim öyle giyinip işimin başında olmayı. Kızımı tabii ki çok seviyorum ama belli bir yaştan sonra onunda sosyalleşmeye ihtiyacı var. Bakacak kişi de varmış bence hiç takmayın kafanıza çalışın.
Kreşe 2 buçuk yaşından sonra yarım gün vermeyi düşünüyorum.Bence babasi bakmasin, krese gitsin. Yada en azindan 2 gün babasi, 2 gün kres olsun. O çoçuk evde kalmak ile birsey ögrenmez. En çok yasitlarindan herseyi ögrenir. Düzen ögrenir, paylasmayi ögrenir, sosyal olmayi, oynamayi ögrenir. Dili daha iyi gelisir,.. Birçok artisi var.
Ve bence en ideal yas 1 yasindan sonra part time çalismak ve 18 ayliktan sonra full time çalismaktir. Daha bu son 20 yilda annelere bu "bebek ile 24/7 beraber olmalisin en az 3 yasina kadar" baskisi konuluyor. Bunun pedagojik bir alt yapisi bile yok.
Verimli anne, sürekli çoçugun yaninda kalan bir anne degildir. Önce osijen maskesini kendimize takiyoruz.
Kreşe 2 buçuk yaşından sonra yarım gün vermeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızBakacak kişi babası, içiniz rahat olsun. Büyümüş artık 2 yaşında, maşallah.
3 4 hafta önce ben de korkuyla konu açmıştım işe başlıyorum şimdi ne olacak diye, benim kızım 14 aylik, ay sonu 15 olacak. Ve çalışmak zorundayım, o yüzden başladım. Şu ana kadar herşey gayet güzel, yoruluyorum belki biraz ama ruh halim çok daha iyi. Evdeki paçoz halimden eser yok, her gün bakımımı yapıp kendime bakıp çocuğuma da vakit ayırıyorum. Benim de şansım babaannesi bakıyor ve içim çok rahat.
Insan sadece mecbur olduğu için çalışmamalı bence, sizin şartlarınız gayet uygun neden olmasın? Kızınıza birikim yaparsınız. 2 3 sene sonra tam zamanlı okula başladığında bu fırsatı bu şartlarda işi bulamayadabilirsiniz. Vicdan yapmayın, bence başlayın. Hayırlı uğurlu olsun
Kreşe 2 buçuk yaşından sonra yarım gün vermeyi düşünüyorum.
Evet tam zamanlı zaten vermek istemem.Tam zamanlı kres icin daha erken diye biliyorum zaten, babası hafta ici siz de hafta sonu oyun gruplarına goturebilirsiniz sosyallesmesi için.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?