- 24 Eylül 2013
- 9.887
- 32.405
- 748
Sayın kıskanç iban ver de sana para atayım... gözün kalmış. Sadakam olsunÖğretmen arkadaşlarında amma kuyruk acısı varmış yahu ek ders ne ki 1000 TL diyorsunuz da az para mı, ÖSYM, YÖK vs tüm sınavlarda görev alıyorsunuz, her yere indirimli seyahat hakkınız var, çoğunuz haftanın belirli günleri çalışmıyor, okul tatile girince sizde evdesiniz şu günleri kast etmiyorum genel anlamda daha ne istiyorsunuz??? Bende 5 yıl okudum, bende kpss ile atandım, 10 yıllık kamu çalışanıyım ama yeni atanan öğretmen benden çok kazanıyor bu kadar da acındır ayın kendinizi.. Hem asgari ücretli birinin durumu ile kendinizi de bir tutmayın.
Ataması doğu görevi veli ile öğrenci ile uğraşma kısmına lafım yok ama bu da sizin tercihiniz..
Ben sizi iştençıkarsınlar demiyorum herkes mecbur olduğundan çalışıyor maaşa herkesin ihtiyacı var ama ben sağlığımı riske atıp stres altında işe gidiyorsam bana idari izin verilmiyor iken sizde oturduğunuz yerden para kazan ayın diyorum. Kastım şu 2 haftalık süreç değil bu izni devlet verdi sizlere ve bazı özel durumu olan personele ama süreç uzarsa ki uzayacak size de bir iş verilmeli evde oturarak maaş almak içinize sinerse hiç birşey yapmadan o zaman sizi vicdanınız ile başbaşa bırakıyorum..