Çalışan anneler tüp bebek sürecinde ne yaptınız

Pnrybsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
16
7
1
29
Merhaba ben hemşireyim tüp bebeğe başladık ocak ayında ben 10 gün yıllık izin aldım ama şimdi transfer sürecinde de rapor alıcam ama sonrasında hiç hakkım kalmıyor Olurda tutmazsa ileriki zamanlarda bu haklarımı kullanamıyacağım siz ne yaptınız bu süreçte işe gitsem diyorum ama bizim işimiz yoğun ve yorucu

Merhaba benim 3 transferim oldu.Hepsinde rapor aldim.O kadar emek veriyoruz.Bence o dönem çok hassas.Hem yorulmamak icin hem de psikolojik açıdan rahat olmak için en azından 1hafta dinlenilmeli.

Merhaba benim 3 transferim oldu.Hepsinde rapor aldim.O kadar emek veriyoruz.Bence o dönem çok hassas.Hem yorulmamak icin hem de psikolojik açıdan rahat olmak için en azından 1hafta dinlenilmeli.
Bizim rapor süremiz toplam 30 gün ben 20 gün transferden sonra kullanıcam ama sonrasında olmazsa tekrar yapınca sıkıntı yaşanıyor mu

Transfer sonrası raporu anlarım da madem rapor sürecin sıkıntılı. ilaç tedavisi sürecinde neden iznini harcadın ki ?
Ben transferden sonra 5 gün rapor almıştım hafta içi olduğu için haftayı kapattım. Araya da h sonu girdi öyle tamamladım.

Canım sen bir transferini ol 10 gün al.Pozitif olursa 10gun daha alirsin.Sonrasinda zaten kalp atışı falan duyulduktan sonra gerek kalmaz kolay kolay.

Merhabalar bende hemşireyim. Muayenelere ya nöbet değiştirerek gittim ya da saatlik izin hakkımız var öyle gittim. . Transfer sonrasıda rapor alacağım. Boşuna izninizi yakmışşınız. Sorumlunuz ile ayarlassydınız keşke

Ya ben Hatay dan ankaraya gittim tüp bebek için maalesef eşim ankarada ben hatayda hemşireyim o yüzden mecbur kaldık

Sizin ne zaman transfer belli mi nerde yapyırıyorsunuz

Ben Hatay dan ankaraya tedavi için gittim o yüzden kullanmak zorunda kaldım

Ben Hatay dan ankaraya tedavi için gittim o yüzden kullanmak zorunda kaldım
Kusura bakmayın ben aynı şehir sanmıştım. Doktorunuzdan rapor isterseniz verebilir. Benim kendi doktorum vermişti. Eğer işyeri sorun yaparsa heyet raporunu da deneyebilirsiniz.

Valla ben perşembe yumurta toplama diye işten izin aldım hastane yatış gösteriyoruz ptesi transfer olucak dediler o zaman rapor olayını söyliceklermiş ama inşallah iş yerim sorun çıkarmaz hatta inşallah işten çıkarmaz korkum var açıkça

Hem çalışıp hem de tüp bebek için uğraşmak çok zor ya inşallah bir sorun çıkmadan hallolur da sonradan çektiğimiz tüm sıkıntıları unuturuz.. İş yerin anlayışlı olur bu konuda heralde sonuçta keyiften almıyorsun raporu

Valla ilkinde transferden sonra 14 gün rapor aldım, 14 gün boyuncada evde yattım sonuç negatif. 2.cisinde transferden sonra sadece 3 gün rapor aldım ondada evdeydim ama yatmadım bile,sonra işe devam ettim sonuç pozitif.

Yeminli mali müşavirlikteyim yönetici asistanı olarak görevim. Patron pek hamileliğe sıcak bakmıyor işlerini kim yapıcak kim koşturucak peşinde ondan sıkıntı büyük ptesi hbr vericem bende 15 güne yakın rapor alıyım diyorum ilk denemem hem heycan var hem bilgisizlik rahat olmam lazım evde.

Bizde hastanede nöbetleri sıkıntı yapıyorlar izin vermiyorlar benim de öyle ilk ve bilgisizlik Allah yardımcımız olsun transfer ne zaman

Valla ilkinde transferden sonra 14 gün rapor aldım, 14 gün boyuncada evde yattım sonuç negatif. 2.cisinde transferden sonra sadece 3 gün rapor aldım ondada evdeydim ama yatmadım bile,sonra işe devam ettim sonuç pozitif.
Allah nasip ederse oluyor yoksa başka türlü ne yapsak da olmuyor maalesef

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu sizin

Size tavsiyem transfer sonrası 5 gün hafta içi için rapor alın. Sorumlu hemşireniz de size karşı anlayışlı olması lazım tabi hafta sonuna nöbet yazmasın size. Böylece sonuç alana kadar dinlenmiş olursunuz. Sonra sonuç olumlu ise tekrar rapor alırsınız. Hafta sonlarını kapsamayacak şekilde parça parça alırsınız. İş arkadaşlarınız size anlayışlı davranacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…