- 12 Ekim 2022
- 36
- -34
- 16
- 27
- Konu Sahibi narinkemer
-
Yerinizde olsam 3.çocuğu düşünmezdim.Ben cinsiyet ayırmıyorum sağlıklı olsun hayırlısı olsun derim her zaman.
Doğurdum2.yi bir doğur da, bismillah.
E hormonal olduğunu düşünüyorsunuz ama verdiğiniz cevaplar sanki ne sormuşum da lincler gibi cevaplamissiniz okuyun isterseniz yazılanlarıHaıwhsjs hanımefendı cok fazla duygusal yaklasıyorsınuz hormonlardan sanırım siz tepki görmemişsinizönce cocugunuzu sağlıkla doğurun kucagınıza alın büyütün 3. Yü bence sonra düşünürsünüz tasalanmanın anlamı yok yani
Sağlıkla büyüsün.Doğurdum
E hormonal olduğunu düşünüyorsunuz ama verdiğiniz cevaplar sanki ne sormuşum da lincler gibi cevaplamissiniz okuyun isterseniz yazılanları
Ben öfke problemim olduğunu düşünmüyorum böyle tepkiler verilmesini beklemedim Allah herkesin gönlüne göre versin daha ılımlı bir şekilde cevaplar verilebilirdi empati yapın güzel bir şekilde cevaplar verilebilirdi acaba sorun bende mi cevap verenlerin üslubunda mi bir okuyun isterseniz diycem de anlamazsınız Neyse ben bir şey demiyorumÖfke probleminiz var gibi.
Yap yap bereket getirir yazmamızı bekliyordunuz ama beklediğiniz olmayınca ünlemler, terketmeler.
Çocuğunda beklemediği şeyi yapınca böyle celalleneceksiniz mis gibi ssç yaratırsınız emin olun.
İnsanı olgunlaştıran beklemediği yorumlar üzerinde acaba onun dediğinin tamamen doğru olsaydı ona hak verecek olsam hangi düşünceyle verirdim diye düşünebilmesidir? ( Ölçüsüz Düşünce dengeleme (terapide) en can alıcı sorudur bu)
Kesinlikle öfke probleminiz var. Bi sakin olun. Allah eksiklik vermiş ne demek olduğunu biliyorsunuz falan ne demek Allah aşkına bu nasıl bir cümle . ?? benim bir kızım var merak ediyorsanız şu an da 2 ye hamileyim cinsiyet belli değil özellikle bir isteğimde yok. Siz bir olgunlaşın ondan sonra yaparsınız 3. 5. Artık ne kadar istiyorsanız. Gerçekten çok tuhafsınız.Evet Allah iki çocuğun da eksikliğini vermesin Ben sadece etrafından duyduğum kadarıyla kendime göre yol cizmek istedim hem kız çocuğu istememnin nesi kötü burada erkek çocuk istiyorum diye yazsaydım da linclerdiniz sizin boyle bir isteginiz yoksa Allah vermesin o zaman ne diyeyim.Ya da Allah vermiş eksikliğin ne demek olduğunu biliyorsunuz
sizin dert belli oldu kızım olsun ilerde bana bakar. Asla doğru bulmadığım asla anlayamayacağım bir düşünce tarzı. Biz bu çocukları bize baksın diye doğurmuyoruz bizim onlara iyi bir gelecek vermemiz lazım. Kendi hayatını kursun nerde nasıl mutlu olacaksa orda yaşasın demeniz lazımken bana bakar diyorsunuz pes ya bu zihniyet hala yok olmadı mı ??Cinsiyet ayirim değil vallahi ihtiyaç bu içimdeki kız çocuğu annenin kolu kanadı gibi bence Allah korusun yarın elden ayaktan düşsem belki bı ona rahat olurdum
Yazdıklarımın hepsine . Bence, im-ım iyelik eki koydum çünkü tamamen benim düşüncelerim.Ben öfke problemim olduğunu düşünmüyorum böyle tepkiler verilmesini beklemedim Allah herkesin gönlüne göre versin daha ılımlı bir şekilde cevaplar verilebilirdi empati yapın güzel bir şekilde cevaplar verilebilirdi acaba sorun bende mi cevap verenlerin üslubunda mi bir okuyun isterseniz diycem de anlamazsınız Neyse ben bir şey demiyorum
Kız veya erkek cinsiyetçi yaklaşımları doğru bulmuyorum.Cinsiyet ayirim değil vallahi ihtiyaç bu içimdeki kız çocuğu annenin kolu kanadı gibi bence Allah korusun yarın elden ayaktan düşsem belki bı ona rahat olurdum
Ben bu soruya böyle yanitlamazdım vallahi sertçe yorum yapan çok mesela dua istemiştim Allah sizin için ne hayırlı ise onu nasip etsin denilebilirdi ama birkaç kişi dışında herkes farklı farklı şeyler yazmış bana sertifika geldi cevaplar ne dedimki diyorum sanki kimsenin çocuğu olmuyor da sertçe eleştirilmiş Bu da benim düşüncemYazdıklarımın hepsine . Bence, im-ım iyelik eki koydum çünkü tamamen benim düşüncelerim.
İnanın her düşünceme öyle büyük çaplı bilimsel araştırmaların makaleler ekleyip sizi hali hazırdaki ebeveynliğinizi bile sorgulatmaya meylettirebilirim/dim.
Bu site acımasız değil bilimsel ve gerçekçidir aynı zamanda empati yapan çokçada üye var.
Hepimiz aynı bakış açısında olsaydık tek bir kişi sayılırdık.
Ama istediğiniz düzey empatiyi chatgptden ulaşabilirsiniz ağam paşam diyerek sizi tavşan gibi üremeniz için cesaretlendirebilir şiddet ayarı değişm
Hanımefendi çocuğu olmayanlar sizi neden eleştirsin?Ben bu soruya böyle yanitlamazdım vallahi sertçe yorum yapan çok mesela dua istemiştim Allah sizin için ne hayırlı ise onu nasip etsin denilebilirdi ama birkaç kişi dışında herkes farklı farklı şeyler yazmış bana sertifika geldi cevaplar ne dedimki diyorum sanki kimsenin çocuğu olmuyor da sertçe eleştirilmiş Bu da benim düşüncem
Tam olarak istediğiniz dua nedir? Erkek olacağı belli olan çocuğun kıza dönüşmesi doğduktan sonra bazı ameliyatlarla mümkün diye biliyorumDua edin benim için lütfen
Sizi anlıyorum bende erkek cocuk cok istedim olmadı 3 kizim varAnneler ikinci oğlum olacak Allah nasip ederse cinsiyet tam net değil ama yüksek ihtimalle erkek ben bir kızım olsun çok istiyordum yine de dua eder misiniz? Üçüncü çocuk fikrini düşünmek ağır geliyor hani kız olacağını bilsem yine tamam ama hem çalışan anneyim hemde sağlıksal olarak beni zorlayabilir Benim yerimde olsaydınız üçüncü çocuğu düşünür muydunüz?Dua edin benim için lütfen
Allah razı olsunSizi anlıyorum bende erkek cocuk cok istedim olmadı 3 kizim var
İnsan olmayanı istiyor
Ben dua edeceğim Rabbim sağlıklı bir kız versin size amr
Anladım ben sadece bazen soru işaretlerim bitsin istiyorum ve ileride pişmanlık duyar miyim bilmiyorum Allah biliyor kız çocuğu görünce içim eriyor hep böyleydi o yüzden böyle bir başlık açtımBiri 9 yaşında biri 1 yaşında iki kızım var.herkes üçüncüyü yap diyor niyetleri erkek olsun ama benim hiç yapmaya niyetim yok.kazara olursa bilemem kendi isteğimle yapmayı düşünmüyorum.tek çocuk hiç cocukmus ikiyi yapın bakalım fikriniz aynı olacak mi.rabbim böyle nasip etmiş erkek için gitmem üçüncüye.
Size gelecek ilk gelin çok şanslı desenizeBoş verin siz onları.Ben de iki erkek çocuğu üzerine bir kız ümidiyle heveslendim.3. de erkek oldu.Gerçi o da bize kızdan gönüllü oldu,iyi ki doğmuş.Evimizin neşe kaynağı.Hepsi için her gün tekrar tekrar şükrediyorum Rabbime.
Yaş 45 oldu,eşim çok pişman; keşke 40 da kız için bir daha deneseydik diyor.İnan tamam desem bugün bile ölüyor kız çocuğu için.Büyük oğlumu evlendirsem babaanne olurum ona rağmen.Bizde dua ediyoruz, ilk torunumuz kız olsun; gelin çalışırsa biz bakalım diye.
İyide konu sahibinin sorusuna alakasız tepki gösteren ilk sizsiniz.Öfke probleminiz var gibi.
Yap yap bereket getirir yazmamızı bekliyordunuz ama beklediğiniz olmayınca ünlemler, terketmeler.
Çocuğunda beklemediği şeyi yapınca böyle celalleneceksiniz mis gibi ssç yaratırsınız emin olun.
İnsanı olgunlaştıran beklemediği yorumlar üzerinde acaba onun dediğinin tamamen doğru olsaydı ona hak verecek olsam hangi düşünceyle verirdim diye düşünebilmesidir? ( Ölçüsüz Düşünce dengeleme (terapide) en can alıcı sorudur bu)
Allah razı olsun vallahi birileri beni anlıyor hep eleştiri alınca şok oldum sadece tecrübeli birileri yönlendirsin istedim ileride pişmanlık duyar miyim ne bileyim Tabi ki öncelik sağlıklı olması yavrumu da Allah biliyor elimden geldiğince iyi yetiştirmeye çalışıyorum ama eksik olanı atar ya insan o var işteİyide konu sahibinin sorusuna alakasız tepki gösteren ilk sizsiniz.
Kadın hamile bide
Çocuk yapma fikrinizi sormamış etmemiş.
Bencillikle suçlamışsınız.
Güzel bakabileceği bir çocuğu dünyaya getirme isteği neden bencillik olsun.
Dünya döndükçe insanlar hep üreyecek.
Siz yapmazsanız başka milletler üreyecek.
Doğal bi dögü bu.
Tamam siz kötü şeyler yaşamışsınız.
Bende iyi bi çocukluk geçirmedim.
Ama şuan 2 kızım çok mutlu bir çocukluk geçiriyor.
İkiside başarılı,ülke için başarı vaad eden çocuklar.Biri resimde istanbulda dereceler alıyor biri sporda dereceler alıyor.
Ülke ülke şehir şehir gezdiriyoruz.
Canla başla ilgileniyoruz.
Emek veriyoruz.
Şimdi biz bencillik mi yapmış oluyoruz.
Buda bambaşka bir haz.
Konu sahibi etkiye tepki vermiş sadece
Çok teşekkür ederim,hepimiz çocuklarımızın iyi günlerini görelim inşallahSize gelecek ilk gelin çok şanslı desenize
İnş o günleride görürsünüz sağlıcakla
Ben bu soruya böyle yanitlamazdım vallahi sertçe yorum yapan çok mesela dua istemiştim Allah sizin için ne hayırlı ise onu nasip etsin denilebilirdi ama birkaç kişi dışında herkes farklı farklı şeyler yazmış bana sertifika geldi cevaplar ne dedimki diyorum sanki kimsenin çocuğu olmuyor da sertçe eleştirilmiş Bu da benim düşüncem
Zaten buraların amacı sizden bambaşka bakan insanların bakış açısını görmek ve mümkünse;İyide konu sahibinin sorusuna alakasız tepki gösteren ilk sizsiniz.
Kadın hamile bide
Çocuk yapma fikrinizi sormamış etmemiş.
Bencillikle suçlamışsınız.
Güzel bakabileceği bir çocuğu dünyaya getirme isteği neden bencillik olsun.
Dünya döndükçe insanlar hep üreyecek.
Siz yapmazsanız başka milletler üreyecek.
Doğal bi dögü bu.
Tamam siz kötü şeyler yaşamışsınız.
Bende iyi bi çocukluk geçirmedim.
Ama şuan 2 kızım çok mutlu bir çocukluk geçiriyor.
İkiside başarılı,ülke için başarı vaad eden çocuklar.Biri resimde istanbulda dereceler alıyor biri sporda dereceler alıyor.
Ülke ülke şehir şehir gezdiriyoruz.
Canla başla ilgileniyoruz.
Emek veriyoruz.
Şimdi biz bencillik mi yapmış oluyoruz.
Buda bambaşka bir haz.
Konu sahibi etkiye tepki vermiş sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?