Çalışan Anneler?

Konu sahibinin amacı kızım olsun ilerde elden ayaktan düşünce bana baksın. O yüzden kızı olsun istiyor. Bu bence bencillik.

Evet fikirlerini söylesinler zaten merak ettiğim için sordum ama kimisi gülmüş kimisi bı doğsun da demiş hani üslup var üslup var
Doğsun bı bakın duruma göre eğer yapabilirseniz olumlu ya da olumsuz duruma göre bakarsıniz denilebilir ama çoğunluk zorbalayici şekilde konuşmuş sonra bende sert çıkınca öfke problemi diye görülmüş gerçekten hormonlara bağlıyorsaniz lütfen herkes daha ılımlı bir şekilde yine söyleyeceğini söylesin alaya alır gibi değil

Konu sahibinin amacı kızım olsun ilerde elden ayaktan düşünce bana baksın. O yüzden kızı olsun istiyor. Bu bence bencillik.
Ne alakası var niyetim bu mu siz anlamak istediğiniz şekilde anlamışsıınız

Uslüp konusunda şartları iyi okumak gerekirse; sizin konunuza gelene kadar "bebeğine serseri kocası için havale geçirteni mi" ararsınız, yoksa "tecavüze uğrayıp üstüne diğer erkekleri halen üstün görüp kendini iyice tüketenimi" "ağlayarak aylarını geçireni mi" ararsınız, yoksa "annesini babasının öldürme riski olan çaresiz kızcağızı mı" ararsınız.

sinirler yıpranmış oluyor saat sabah 10-11e kalmadan.

Gece 3-4te açarsanız nöbettekiler ve gün içinde uykusunu almışlar yazıyor daha enerjik olunuyor ve diğer konularda evlilik ve bebeklerin suistimal edilmiş olduğu konular açılmamış oluyor.

Ama düşüncelerde uslüp bir kenara koyulduğunda bence "bu yorum tamamen doğru olsaydı ona neye inansaydım hak verirdim " diye düşünün lütfen .

Bunu yazan sizsiniz. Ne anlamak gerekiyor bu cümleden ?
Hocam mesela diyorum ihtiyaç derken eksik olanı aramaz mı insan ?ileride yardımcı olsun diye değil öyle bakıcı da tutarım sadece kız çocuğu yoldaş ben anneme öyleyim hasta olur koşarım iyi günü olur kötü günü olur koşarım şimdi siz bunu da kendimi övgü olarak anlarsiz ama yine de açıklayayim

Hepinize tek ve son cevabım beni nasıl anladıysanız yanlış ve doğru siz de öyle anlaşılın ve benim yaşadığım şuanki hissi yaşayınca da beni anlamış olun..Devrann döner...Allah biliyor içimdekileri neden yazdığımı ve neyi istediğimi belki benimle aynı hissi paylaşan birilerine denk geliirim sandım var azınlıkta olsalarda ama gerisine diyecek lafım yok ..

3.de ya erkek olursa...yapamayacak,bakmayacak durumdaysanız zorlamanın alemi yok..2 oğlum var çok keyifli

Bu cinsiyet saplantısı bana çok cahillik gibi geliyor ya. Ha yüz sene önce erkek arayan dedeler neneler ha şimdi kız arayanlar. Allah evlatlarımıza sağlık versin de üçüncü de oğlan olabilir. Kızı bulana kadar doğuracak mısınız eski zamanın gariban kadınları gibi??

Cinsiyet ayirim değil vallahi ihtiyaç bu içimdeki kız çocuğu annenin kolu kanadı gibi bence Allah korusun yarın elden ayaktan düşsem belki bı ona rahat olurdum
Bencillik için istiyorsunuz yani. Kendinize yaşlanınca bakıcı olsun istiyorsunuz. Ne kadar da geçerli bir sebep

E tamam yine hasta ılsam bakar bana yoldaş olur diye istiyorum diyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu kız hayırlı olur bana bakar kafasını asla anlamayacağım.
Biz de kız istedik. Oğlumuz oldu. Başından beri kız da olsa oğlan da olsa tek yaparız diyorduk şimdi ya kız olur da bana bakarsa diye yapmam.
Allah kimseye muhtaç etmesin ben çocuğu bana yaşlanınca hastalanınca bakar diye yapmadım çünkü. Çok bencil bir bakış açınız var.
Çocuk yaşlılık garantisi için yapılmaz. Bir insan yetiştirmek için bir çocuğun büyüdüğünü görmek için yapılır.

Staj yaptığım dönem hocam bana şöyle bir söz söylemişti." Bazen her doğru her yerde söylenmez".
Ortamda yaratacağı etki,kişinin hassasiyeti,fikir beyanında bulunma durumu gibi gibi..
Bu sizin doğrunuz.
Ama konu sahibi hamile ve hassas süreçlerden geçiyor,tüm hayat döngüsü değişiyor,vücudu değişiyor,üstelik ilk çocuğundan da hala sorumlu.
Ben yaşadığım için çok iyi anlıyorum.
10 çocuk yapacağım dememiş ki,kız evlat için belki 3.yüde yaparım demiş.
Yani linçlenecek bi durumuda yok.
O kadar kötü insanların olduğu bu dönemde birbirimize umut olacak motive olacak cümleler duymaya ihtiyacımız var
Belkide 2.yi büyütmenin zorluğundan sonra defteri tamamen kapatacak ,belkide son bi şans verip doğuracak.

Allah razı olsun

Ben öyle bir cümlesini okumadım,kaçırmışta olabilirim.
Ama her kadın bi kız evlat olsun ister.
Annem şimdi 65 yaşında,bir işi olduğunda destek oluyorum,ilgileniyorum.
Oda bana hep destek oldu oluyor.
yani baktığımızda buda bencillik değil ki.
3 oğlu var aynı zamanda onlarda oluyor tabi,evlattan yana şanslı annem.
2 kızım var,hep derim rabbim onlara yükümü vermesin,hep huzurlu günlerde analım birbirimizi,hal hatır sorsunlar,beraber aile sofralarında coşkuyla yemeklerimizi yiyelim.İnsan kendi evladına yük olmak elbet istemez.
Ama oluyor insanlık hali.

E o zaman her erkek de oğlu olsun istiyordu eski zamanlarda o da normal.
Her çift ikinci cinsiyeti bulana kadar çocuk yapmaya devam etsin.
Sizce de çok ilkel bir bakış açısı değil mi cinsyetçilik. Bu cinsiyetçilik çünkü. Cinsiyetçiliği de güzellemeyelim bir zahmet

Ayy aklima sims karakterim geldi erkek cocuk dogurunca evlatlik veriyordum kiz dogurtana kadar hamile kaldiriyordum neyseki 3.ye fikan kiz geliyordu
Bence cocuk istiyorsaniz yapin ama yine erkek olursa dev sıkıntı ben olsam riske girmezdim.

Khomyuk her durumda her konuda negatifsiniz,tersinden anlayıp insanın sabrını zorluyorsunuz,siz yazınca cevriye hanım gibi bi karakter geliyor gözümün önüne istemez.Hamile birine bu kadar yüklenilmeyeceğini falan hiç yazmayacağım çünkü siz bundan keyif alan birisiniz.Duygu durumu zorda olan kim varsa üstüne gitmekten keyif alan kötü enerji yayan birisniz.Lütfen benim mesajlarıma herhangi bir durum,herhangi bir yorum atmayın.Görmezden gelin geçin.İyi veya kötü ne yazarsam beğenmedim yazmanızdan hoşlanmıyorum,fırsat kolluyor gibi negatif enerjinizi gidin yürüyüş yaparak atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…