Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çalışan anneler

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Suveybe13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
5.403
12.174
248
merhaba ben bebeğim 12 aylık olunca işe dönücem ve bebeğime bakacak kimse yok aile büyükleri başka şehirde yaşıyorlar kreşe vermeyi düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var korkuyorum benim gibi olan var mı değerli fikirlerinize ihtiyacım var

eğer güvenip baktırabileceğiniz arkadaşınız ya da annesi filan (tabi parasıyla) yoksa en mantıklısı kreş.

ben istanbulda oturuyorum ama atamam urfaya yapıldı oğlumla yalnız gidicez tanıdık kimse yok malesef :(

işinize karışmak gibi olmasın ama bir süreliğine anneniz yanınıza gelse, bilmediğiniz bir yerde alışıncaya kadar. zaten bu ihtimal yoksa mecburen kreşe verirsiniz

işinize karışmak gibi olmasın ama bir süreliğine anneniz yanınıza gelse, bilmediğiniz bir yerde alışıncaya kadar. zaten bu ihtimal yoksa mecburen kreşe verirsiniz
annemle konuşmuyoruz konusurkende bu meseleyi konuşmustuk 12 yaşında kardeşim var bırakıpta gelemem demişti

selam bayanlar 21 aylık bir oğlum var 2 ay önce işe döndüm kv bakıyor çocuğuma aranıza yeni katıldım

Back
X