174 günlük tatlış bir bebeğim var. 2 aylık çalışma sürem bitmek üzere evde 16:30 da olacağım.sağdıklarım ona sabah kahvaltısı oluyordu.ev yoğurdu ve sütlü şehriye çorbasını denedik.2-3 çay kaşığından ileri gidemiyoruz.
öğle arasında annemde bulunacağım 12:40 ile 13:15 arasında hem emzirip hem nasıl süt sağacağım kara kara düşünüyorum.sütümün en çok bulunduğu saat 12den sonra.tavsiyelerinizi bekliyorum.
kısaca 5.5 aylık diyelim 6 aylık olmasına 1 hafta kaldı.dişleri henüz çıkmadı.174 gün derken :) nasıl sayıyosunuz ya bu kadar günü? Beynim yandı kaç aylık anlamadım
Süt izni kulllanmıyomusunuz
dişe kafaya takmayin. benim kızımın dişi 14 aylıkken çikti 4,cüsü patladikısaca 5.5 aylık diyelim 6 aylık olmasına 1 hafta kaldı.dişleri henüz çıkmadı.
174 günlük tatlış bir bebeğim var. 2 aylık çalışma sürem bitmek üzere evde 16:30 da olacağım.sağdıklarım ona sabah kahvaltısı oluyordu.ev yoğurdu ve sütlü şehriye çorbasını denedik.2-3 çay kaşığından ileri gidemiyoruz.
öğle arasında annemde bulunacağım 12:40 ile 13:15 arasında hem emzirip hem nasıl süt sağacağım kara kara düşünüyorum.sütümün en çok bulunduğu saat 12den sonra.tavsiyelerinizi bekliyorum.
174 gunluk diyinceye kada kac aylik oldugunu soylesene bacim.174 günlük tatlış bir bebeğim var. 2 aylık çalışma sürem bitmek üzere evde 16:30 da olacağım.sağdıklarım ona sabah kahvaltısı oluyordu.ev yoğurdu ve sütlü şehriye çorbasını denedik.2-3 çay kaşığından ileri gidemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?