çalışan annelerin en büyük sorunu olan bakıcı-kreş derdim an biraz daha farklı kısmındayım.

bence eve yakın bir kreş bulunç tamam orası güzelmiş ama başka kreş mi yok. çocuğa eziyet yazık

Eve veya işyerine yakın güzel kreşlerde vardır mutlaka bence onları araştırın en iyi çözüm bence. Çocuklar hemen alışır zaten.

Bu fikre katiliyorum hem maddi acidan cok zorlamaz hem siz eve geldiğinizde cocugunuz evde eviniz duzenli olur kimseye sıkıntı olmaz

3,5 yaşındaki çocuğun ortamı kendi yaşıtları arkadaşlarının ortamı olmalıdır. sağlık veya kreşin kendisi ile ilgili problem yoksa ben evde tutulmaması kanaatindeyim. anneanne veya babaanne varsa arada sırada işte ayda 1-2 kere felan onlara bırakabilirsiniz. eve de bakıcı alacak durumunuz varsa haftalık yardımcı alın temizlik, ütü işlerinizi yapıp işinizi kolaylaştırsın.

Annem bakıcılik yapıyor yıllardır. Şuan ki baktığı çocuk 2 yaşında evde ,birde 5 yaşında abi var geçen sene kresteydi yarım gün .yarın gün de annem servise verip alıyordu. Bu sene tüm gün olmuş ama 4 gibi geliyor anne baba 8de geliyor. Ayrıca öğlen için yemek istediler çocuklara.annem fazla yapiveriyor aksama anne baba ya da kalıyor memnunlar böylece de..çocuk sıkılır okadar saat ve yaşı öyle beklemeye musait değil bence .mesela annem gün içinde hep parka da çıkarıyor çocukları abi okuldan gelince falan .

Şöyle yapsaniz,çocuk her sabah krese gitsin. Bir bakiciyla anlasin, çocuğunuzu cikis saatinde kresten alıp evinize gelsin. Siz gelene kadar oynarlar vs. Bir oyun ablasi gibi de olabilir, universite öğrencisi olabilir.
Haftanin 3 günü okul, 2 günü kres cocuk için duzensizlik olur

2 saat içinde çocuğu sizin almanız mümkün değil mi? Taksi ile mesela? Hem bakıcı hem kreş şöyle uygun olabilir. Yarım gün bakıcı yarım gün kreş.
evet.. benim de bikaç yıl sonraya düşündüğüm şey

inşallah böyle yapabilirim .şuan çocuğuma tam gün bakıcı bakıyor 25 aylık :)

Keşke size yakın bir kreşe verseydiniz? 19 çok geç bir saat.
Servise verin sizin veya eşinizin yanına bıraksın. Güvenli ve denetli olması şartıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…