- 1 Eylül 2016
- 372
- 410
- 23
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Yemekte oradan hicbir masrafim yok. Ama ben disardan yemek soyleyip yemeyi pek sevmiyorum evde en cok vakit gecirdigim ve sevdigim alan mutfaktir cesit cesit yemekler yaparim mesela. Simdi calisinca aparatif seylerle gecistiricez galiba surekli makarna falanda yiyememki benDuygusala baglarsaniz calisamazsiniz .Çalışıp çocuğun icin yatirim yapacaksin kendini boyle motive et .Ayrıca bakici derdin yok bu firsati degerlendir .Ise gitmek icin ucret de odemeyeceksin .Yakinmis eger yemegi karsilamiyorlarsa evden bir seyler götürürsün .
Tebrik ediyorum sizi , ve sizin gibi guclu ayaklari uzerinde saglam duran butun kadinlari.Çalışmak. Kızımın hayatı çok daha iyi geleceği çok şükür çok daha iyi oluyor. Birde kızım üreten bir kadın modelini örnek alacak.
Kayınvalideniz olmasa asla çalışmayın derdim. (Yavru küçük olduğu için) Ayrıca evi hergün temizle ertesi gün yine aynı.
İlerde inşallah emekli olduğunuzda kendinize ait bir geliriniz olacak.
Ayrıca şimdi düşünüyorum çok şükür boşanmış bir anne olarak kızımı tek başıma büyütebilirim(ailem her zaman destek çok şükür). Kendi kendine ayaklarının üzerinde durmak müthiş birşey.
Kesinlikle onun için bismillah deyin başlayın işinize inşallahTebrik ediyorum sizi , ve sizin gibi guclu ayaklari uzerinde saglam duran butun kadinlari.
Darisi basima insallah. Bu devirde bir kadinin ekonomik ozgurlugunu eline almak sart gercekten. Artik dunyanin binbirturlu hali var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?