Bu ne ayrımcılık yapacaksan hepsine yap yapmayacaksan kimseye yapma o 5 bin kişinin ne özelliği var
Tabii tek maaşlı çocuklu ailelerde yardım alsın. . Ben çalışıyorum şuan doğum iznindeyimde tamam bana 35tl çocuk yardım parası veriyorlar ayda 1 bezine yetiyor o para .. daha ne istiyorum bezi bile tutumlu kullanmaya calisiyorumEv hanımıyım yalnız büyüttüm iki çocuğumu da biri 3 yaşında diğeri 11 aylık.Konuya gelince yanlış anlaşılmasın çalışan annelere yardım yapılmasın demiyorum ama devlet biraz da tek maaşla geçinen,
Ne özelliği olduğunu tahmin edebiliyorum, akp kadın kollarına üyelerdir.
tesettürlü ünüversite öğrencisi arkadaş anlattı akp kadın kollarındaymış..gönüllü çalışıyormuş..bir iş boşluğu varmış..ayda 1500 tl maaş..abisini önermiş..üyemi demişler değil demiş..alamayız demişler..aynı fikirdeyim vatandaşa hizmet değil bunun adı yandaşa hizmet olmalı
tesettürlü ünüversite öğrencisi arkadaş anlattı akp kadın kollarındaymış..gönüllü çalışıyormuş..bir iş boşluğu varmış..ayda 1500 tl maaş..abisini önermiş..üyemi demişler değil demiş..alamayız demişler..
5000 kişiye değilde herkeze verebilirdi..herkez sizin gibi 2000 almıyor asgari ücretle 3 kişi geçinen var..Vermesin bence devlet
versede yaranamaz vermese zaten yaranamiyor
benim yigenim calisiyor 3000 tl maas aliyor
3000 de kocası aliyor
versinler 1000 tlsini bakiciya..5000 tl ile gül gibi gecinirler
ben ev hanimiyim ..benim kocam calisiyor 2000 tlye
ben 2000 tl ile 2 cocuguma bakip ev gecindiriyorum
cift maas alan rahat rahat verir bakici parasini
o 5000 kiside yararlanamasin
asgari ücretliye emekliye 30 ar tl zam yapıldı teşekkür mü etsin bu halk yani yaranamıyor derken..habarlerde maden ocağı kazasında 1. sırada olduğumuzu söylediler..5000 kişiye değilde herkeze verebilirdi..herkez sizin gibi 2000 almıyor asgari ücretle 3 kişi geçinen var..
Vermesin bence devlet
versede yaranamaz vermese zaten yaranamiyor
benim yigenim calisiyor 3000 tl maas aliyor
3000 de kocası aliyor
versinler 1000 tlsini bakiciya..5000 tl ile gül gibi gecinirler
ben ev hanimiyim ..benim kocam calisiyor 2000 tlye
ben 2000 tl ile 2 cocuguma bakip ev gecindiriyorum
cift maas alan rahat rahat verir bakici parasini
o 5000 kiside yararlanamasin
İki çocuklu bi evhanımıyım,ikisinide tek başıma büyüttüm sadece eşimle beraber,biri 3 yaşında diğeri 11 aylık.Konuya gelince yanlış anlaşılmasın çalışan annelere yardım yapılmasın demiyorum ama biraz da tek maaşla geçinen ailelere devlet bu tür destekleri yapsa nolur?Bu bnce haksızlık bi yardım yapacaksanız eğer bütün annelere yapın!
herkeze maaşmı versin gücünüz fakir halka yetiyor vallahi:)evet akp ye oy vermeyen çalışan kadınlarıda yararladırsınlar..sadece hz.muhammed ümmeti olmak yetmiyor T.Cde sanırım RTEümmetide olmak gerek..:)ev hanımlarınada maaş versin...bütün çalışan kadınlarada...tek çocuklulara da maaş versin... çok çocuklularada...işsizlerede versin...yatalak hastalara veriyorda ayaktakilere niye vermiyormuş...yani ya herkese her şartta maaş versin,yada hiç kimseye vermesin,böyleside neymiş adaletmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?